bende bu nicklerin anlamı ne diye kafa yoruyodum çook sağolun ya
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
bende bu nicklerin anlamı ne diye kafa yoruyodum çook sağolun ya
ilginç bir topikmis neredeyse 7 yildir forumdayim ama daha yeni farkettim.
Benim nikime gelince Soyadım Tomas.
Tomas nikini daha once birisi almisti (belki de ben almisimdir hatirlamiyorum )
Ben de tomass almak zorunda kalmiştim.
Ege bölgesine özellikle insanlarının içtenlik ve samimiyetine misafirperverliklerine hayranlık derecesinde bir sevgim var, birde bir zamanlar bir Egelim vardıkiii neyse gerisi bana kalsın
[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
43 ise tahmin edebileceğiniz gibi Egenin üvey evladı Kütahya da yaşadığım ve oralı olduğum için
avatara gelince bir can sıkıntısı durumunda kendimin amatörce tasarlamış olduğum bi çalışma
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Fareye benzetilirim, adimin bas harfide D kisacasi D-Rat =)
lisede okul numaram 21 di, üyelik alırken serkan,serkan41,ozturk,serkanozturk vs vs denedim denedim olmadı bende serk'in sonuna okul numaramı koydum oldu bitti gitti =)
Avatarı ise kim çekti bilmiyorum. Yuvacık gezisine katılmıştım farkında olmadan çekmişler.hayatımda çekildiğim en güzel fotoğraf. çeken arkadaştan tekrar tekrar Allah razı olsun =)
bu arada nikim yüzünden beni diyarbakırlı sananlar var =) ben GİRESUNLUYUM =)
Karadeniz - Giresun.
Patlıcan musakkanın üzerine yemek tanımam
Atalarımın ismidir bu yüzden M.balibey nickini kullanıyorum
avatarıysa bir türlü yükleyemedim
bütün sitelerde aynı isim fakat eskiden beni ifade ederdi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
oğlum bak giiitt. Bu açıklayıcı oldu umarım. eskiden yumurta derlerdi.
Aslında keşiş derler bana ama genelde forumlarda bunu kullanırım. YAzmasıda dert okumasıda :D
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
forumlardaki ortak adım ismim vede kaç model oldugumu belirtiyor
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
HELLAS ...SADECE bana yetkı verılen bır nıck..oda kısıtlı ..cunku anlamı yunanıstan
transalp.com .gr yanı
yunanıstan transalp sıtesıne tek uye olan ve transalp sahıbi ..kabul edılen ..tek turk..
burdan ..marıa ıkons teşekkurler
TRANSALP.GR.COM
nabukat ismi babillere dayanıyordur. Bir savaşçı ünvanıdır. Zamanında çok araştırma yaptım savaşçılar adına. Hoşuma gittigi için bende kullanıyorum.
aslında ben nicikin anlamını bu sayfaya daha öncesinde yazmışmışım bende şimdi bi bakayım yazım yazmadım mı diye kontrol edeyim derken gördüm Bknz. 9 sayfa resimde ki ise benim yani başka bişey yok
Kıllığına...
üye olurken , lakabım ve ismimi ekleyeyim dedim heryerde ismim aynıdır gel gelelim piyanist_ irf... de kaldım çünkü yazacak boş hane kalmadı ismimin tamamını yazamadım , sonrada olduk piyanist_ irf
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Bir zamanlar Warez sitemiz vardı. _Warez_ olarak kullandığım kullanıcı adını zmanla kısaltarak _W_ haline getirdim. her yerde aynı adı kullanırım.
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
taa çocukluğumdan bana motosikleti sevdiren efsanenin nickini hep sevdim :D fazla anlamlı benim için.
Yavuz Sultan Selim Han
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)