Adım: Mehmet, Soyadım: Emin
1857'de abimin 20 sene önce lisedeykenki okul numarası
Sonuç: memin1857
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
Adım: Mehmet, Soyadım: Emin
1857'de abimin 20 sene önce lisedeykenki okul numarası
Sonuç: memin1857
mete gardaşım gölge adam gibi bişey demek,istismar edilme olaylarına karşı bazı nikleri kullanmama kararı aldım,aslında OĞUZ KAAN niki alacaktım.dengesizin biri bilaf eder dayanamayız bilmem anlatabildim mi
oki doki Shadow ...Ama türkçede olabilirdi...
Benim adım Mete Han...Doğal olarakda Mete_han
hehehe...bu kadar basit...anlamayan yoktur herhalde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İstediği an değiştirebilir, aldığımız takma isimler nüfus cüzdanımızdaki ismimiz değil, gerçi istenilirse o bile değiştirilir. Şahsi fikrim Türk evladının Türkçe isim kullanmasının doğru, en güzel olduğudur. Baskıcı değilim ama yabancı isimli olanlara bazen önyargılı olabiliyorum. Hazır fikir beyan etmişken asıl mevzu hk. cevabı da hatırlatayım. Ben bıyık bırakmak isteyen ama başta kadınlar olmak üzere yoğun muhalefet karşısında bırakamayan biriyim adım Barış, memnun oldum.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşlar sebebini açıkladım ya yoksa bende türk niki alacam aslında
Benim adım deniz
benimki liseden kalma bir lakab. tabi tarkan şarkısı sölersen bide bileklerinden bi kazak çıkıyosa (Allaha şükür boynumdan çıkmıyor) sonuç
KILLITARKAN
coşkun eabinin sen sevdiğim pozudur.severim.
Ya benimki kaybolmuş.
alp_tunay
adım alper öteki soyadım.
avatarımda motorumun dünya görüşüüü
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
höm..bilmiorum niye koyduğumu daha dorusu hatrlamıorum okadr uzun zaman olduku bu nicki kullanalı.. sanırım okuduğum bir yazıdna etkilenmiştim..(Kelt mitolojisinde bir nevi ölüm tanrıçası diyebiliriz...)avatardada bnm işte...
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
artvin bölgesinde yetişen ve sadece o yöre halkı tarafından tanınan bodur, düzgün ve açık yeşil rengindeki bir ağacın ismidir seseyna. yanlız dünyanın hiç bir yerinde kullanılmayan artvinde dahi unutulmaya başlanan bu kelime eşsiz oluşuyla ilgimi çekmişti. yaklaşık 10 yıldır bu nicki kullanıyorum heryerde. avatarımda has ve has ben.
iki isimliyim.Hasan Hayati.hayati yi kullanmışlar.aslında arapça kökenli.Yaşamsal anlamında...Yalın olarak ismimi kullanmayı tercih ettim.Yani nick name olmuyo aslında...
aslında Benim nick'im Ölü ozanlar Derneğinde vardı hani çocuklar okuldan kaçıp da bi sığnağa gidip kitap okurlardı yaa hehh işte okudukları o kitabın yazarı NuwamdA aslında böle olması lazımdı ama öle yazmışım.. eskiden KeopS ve Ketchup nicklerini kullanıyodum ama keops çok fazla insan da var malum ketchup da çok alakasız olurdu. asLında isMim CaNku güzel bi nick olabilirdi. avatara gelincede Harley davidson v rod hastasıyım o yusden
BENİM NİCK KAFADAN BENİM ORİGİNAL İSMİM 288 EN SEVDİĞİM SAYI BENDE COK ÖZEL ANILARI VAR AMA BENDE SAKLI.. VARSA YOKSA 288 BAŞKA SAYI TANIMAM..
AVATARA GELİNCE FAZLA SÖZE NE HACET...
İstanbul'um
Küçüklük hayalimdin, büyüdükçe büyüdün
Vardığımda kanmadım, sevdiğim İstanbul’um
Denizinde ıslandım, rıhtımında dinlendim
Martılarla dertleştim, cananım İstanbul’um
Beylerbeyi Beyoğlu’m, Modalar Kadıköy’üm
Dolmabahçe sarayım, mekanım İstanbul’um
Sultanahmet durağım, Sirkeci’de otağım
Adalarda kalayım, sadetim İstanbul’um
Boğaziçi seyranım, Kız kulesi nişanım
Fenerbahçe gülşenim, bayramım İstanbul’um
Üsküdar aşk yokuşum, Harem'de coşkuluyum
Ümraniye toprağım, sevdamsın İstanbul’um
Levent’e düşer yolum, Bebek’te olsun evim
Şişli’de şakrak sesim, evrenim İstanbul’um
Aksaray’da yayayım, Beyazıt’ta susarım
Kumkapı'da kaynağım, nimetim İstanbul’um
Cennetin İspatı
Kainatta dursun diye cennetin ispatı,
Allah yeryüzünde eşsiz bir şehir yarattı.
En güzel varlık yapmak için insanoğlunu,
Adem'in kanına İstanbul toprağı kattı.
.
.
.
İstanbul; ilham kaynağı,laf bilmez şairin,
İsmi üç hece manası gökler kadar derin,
Karacaahmet,Kadıköy,Moda ve Kandilli,
Hepsi birer inci gibi kolyeye dizili.
Gecenin örtüsü kapatınca aydınlığı,
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
hacı mete abi benim nickin anlamını bilmiyosun kesin zaten bilme diye bu nicki aldım birazdan bu topic neden türkçe neden gavurca tartışmasına döner
Doni dayı türkçe olsa idi harika olurdu...Bal kaymak yani...takıntılarım yok ama işte insan neden böyle diye soruyor kendi kendine...Özentimi mesela...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ama benim ismim hasan, yani arapça, mesela nickim yada türkçesiyle rumuzum hasan olsaydı ona da neden bu yabancı kelimeyi seçtin diyecekmiydin? bu arada bugüne kadar kimse bana gerçek hayatta neden bu arapça ismi aldın demedi. ha ok eğer dersen ki müslüman ismi olsun ona eyvalah derim
kankacım biz Türk Dil Kurumu yetkilisi değiliz ama...Katalizörde değiliz kelime ayrıştırması yapalım...Maksat neden İngilizce neden dünya tatlısı bıcırık güzel Türkçemiz varken böyle zıttırık şeyler anlamıyoz anlamak istemiyoz işte...Hadi gel hep beraber elele gözgöze dizdize Türkçe kökenli kelimeler kullanalım...
Wee aree thee worrlddd...weee areee theee Turkıshhh
Shadow efendi hadi sende gel bu yana bakalım...çekcem kulağınızı bak...
abi globalleşen dünyada (len bunu da anlamış değilim he dünya zaten global değilmi) benim için hans ile hasan solomon ile süleyman yasef ile yusuf adam ile adem arasında hiçbi fark yok mete abi
Nick : 1994 ten beri bass gitar çalıyorum. Jazz tarzına yönelik çalışmalarım ve bu müziğe gönül vermemden Jazzbass nickini kendime uygun gördüm.
Avatar : Kendi resmim bu. Nasıl yorum yapayım
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)