Nick adım 07 de AntaLya/aLAnya kodu oluyor. Avatardakide benim az tip çıkmışız ama napalım
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
Nick adım 07 de AntaLya/aLAnya kodu oluyor. Avatardakide benim az tip çıkmışız ama napalım
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
yaw ben niye görmedim bu forumu görsem yazardım anlamını ahanda yazıyom önce çözümleme yapalım
free+alexander
free: malum özgür
alexander: walla tesadüfi bişy ama iskender demekmiş. ben yeni nesil ajan filminde win diesel in ismiydi kısaltıp xander diyorlardı. telafuzu zor biraz fuarda çok çektim bu yüzden. bi imkan olsa baristoteles diye değiştirmek isterdim ama nafile...
avatarımı BMW logosu üzerinden kendim geliştirdim Malum motorum biraz eski modelde...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
herkes aynı konuyu içeren başlık açıp duruyor, bunu güncelleyelim bari de buradan devam etsinler
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
bi çizgi filmde gnasher diye bi köpek vardı.kafa iyi olduğu bi an mıydı neydi çok gülmüştüm çizgi filme.gnash hırlamak anlamını taşıyor.gnasher da hırlayan demek.ama gnusher diye yazdım eşsiz oldu heheh bu denli gereksiz bir yerden geliyor yani.avatar da kedileri çok sevdiğim için.bi de kara kedim vardı marmariste bırakmak zorunda kalmıştım.ahh ahh kara özledim seni
Bu başlık tekrar açılmıştı.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15837
her zaman olayda ters yone meraklıyımdır. harry potter dada voldemort kotu eleman rolundeydı. dedım erol tas yapayım ama daha guncel olması acısından voldemort. aslında sıkıldım ama napalım her yerde aynı unutuyom yoksa. avatarda hosuuma gıttıde oyleısne koyuverdım.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
sanal alemdeyim [ yani netteyim ] ve maviyi çok severim
net + mavi = NeTMaViSi
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
ustaoglu=soyadım
4840 =ilk motorumu kullanıyorum ve ilk plakamın sonu 4840 ondan öyle yaptım
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
geçen seneye kadar motosikletlerle fazla biralakam yoktu otomobil ve tuning meraklısıydım.honda crx de en sevdiğim otomobil.
otomobil forumlarına hep bu rumuzla girdim.motosiklet.nette de bunu kullandım.
şimdiki düşünce yapım olsa türkçe bir rumuz kullanırdım ama artık böyle kaldı.
En çok portakal rengini severim ... bana coşkuyu, canlılığı, hareketi ve sıcaklığı çağrıştırıyor... Beni tarif eden en güzel renk...
Avatar benim resmim, ilk yarışıma gitmiştim Adana'ya... 48 saatimin yaklaşık 30 saati yolda, bi buçuk saati de yarışta geçmişti... Yine de mutluluktan olsa gerek yorgunluktan eser yoktu pztesi sabahı yani resmin çekildiği sabah ve işe yetişiyordum...
benimde ilac ismi uye oldugum zamanlarda eczanede calısıyordum dolaplara baktıgımda ılk gozumu alan ılac oldu bende onu kullanıyom guzel bır nıck oldu ya buu macrol 500 hehhe
Kawasaki z750s O Bir Aşk
YEK adımın baş harfleri ve benden bir tane olduğu anlamına geliyor
reklam resmi kullanıyorum çünkü çok orjinal ve komik
benim bişe söylememe gerek yok galiba
tamerbaykal yani ben .
çok çalışmam lazım çoook.:)
nick olarak ismimi kullandığım tek yer burası,
avatar Tuco Benedico Pacifico Juan Maria Ramieres = Eli Wallach..
beni ilk gören "ya sen bişeye benziyon ..."diye sohbete başlayıp sonra "aaa buldum tweety"diye sohbeti noktalıyorlar.uzuuun zamandır benimle berber yaşayan ikinci adım oldu.e avatarda malum...
artık "akalteke" orta asyada günümze kadar gelen sayısı 5000 civarında kalmış safkan Türk atlarının genel adıchooper_08 adlı üyeden alıntı
resimde bendeniz
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)