I am alone
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
i am an element
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
ben nikimdeki filme hastayım ama özenti değilim yanlış anlamayın bir arkadaş yakıştırdı bana bende yazdım hep böyle kaldı :D av atraımla nikim uyumludur zaten
Kask tak!
Arkadaşlar geceler karanlık ve kötü olabilir
ama ben geceleri yaşamasını seviyorum
nevilzadede sokakta bira içmek
beşiktaş sahilde yaz geceleri iskelede bira içip yakamoz ve gemileri seyretmek........
bu yüzden dost karanlık anlamında dost dark ı kullanıyorum
avatar deseniz bakın ne kadar keyifliyim işte hayat bu
KAMP ADAMLARI
creator
crætor
crator
crato
kısacası creator'dan getirtilmedir crato
bi tanesi portekiz'de diğeri de brezilya da iki tane de (yoksa bi tane miydi?)şehir varmış aynı adı taşıyan
avatarım da Kara Pisi'm Guenhywar (Guenhywar ne diye sormayın n'olur. Drizzt D'ourden'den anlatmaya başlamak lazım )
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Adım ve resmim
Aslında bu tür düzgün forumlarda insanların nick kullanmasına karsıyım.
Neden derseniz, herseyden önce madem burası düzgün belirli bir seviyeyi yakalamıs bir site, burada yazıstıgım, konustugum insanların gercek isimlerini ve görünüslerini bilmek isterim. Ben Besiktas da oturuyorum, belki hergün icimizden birkac kisiyle sokakta karsılasıyoruz ama birbirimizi tanımadıgımız icin yürüyüp geciyoruz.
Aslında bir süredir de bu konuyu düsünüyordum. Kendim aynı zamanda ACT (Acuto Club Turkey) üyesiyim. Orada bir kampanya baslattık ve üyelerimize kendi isim ve resimlerini kullanmalarını rica ettik. Sonucta herkes uymadı elbette ama %90 ı buna uydu ve su anda forumun büyük kısmı kendi resim ve isimleriyle oradalar. Bence burada da boyle bir ise girisilebilir. Sonucları bence gayet olumlu olacaktır...
Hürmetler efem...
avatar bendeniz nicke gelince vallaa chopper yerine yanlışlıkla chooper yazdım 08 de artvin. Sonradan moderatöre rica etmeme rağmen traşlamadılar. naapalım..
Ama ikinci bi fırsat verilirse yada forum hacklenirse olurya nickim (AKALTEKE) olacak...
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
avatar sitede vardı banada uygun diye seçtim (biraz üşengeçlik)
Nick'e gelince soyadım şahin ama malum "ş" harfi nette işe yaramıyor Falcon desen heryerde kapılmış. E benim adımda Emrah. Bana en sık yapılabilecek iğrenç espiri ne "A küçük Emrah" Petit fransızcada küçük demek oluyor. Bilmem bağlantıyı kurabildiniz mi?
Birde 5 yıl Danone de çalışıp Petitdanone satmamında etkisi var galiba.
Acı yoksa kazançta yok.
1. si Soyadımdır KILIÇ
2. si Lakabım
3. sü Sevdiğim bir isim
Resimde uyduğu için
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
watergun---> su tabancası
Ne biliiim 2000 den beri bu nicki kullanıyorum.Avatarımda ybr'm.
____________Çünkü_________________! !!
[B][COLOR="DarkOrchid"]One Shot One Kill[/COLOR][/B]
çoğu forum sitelerinde bu sonix nikini kullanıyorum.aslı sonic
motorumun modeli = ZAT150
ingilişcede yeni = new
bunların birleşmesi ile biraz türkçeleşmesi sonucunda = nevZAT150
ayrıca şunun altını çizeyim ismim NEVZAT değildir dostlar.
ismim = bahtiyar
paradayz,paradise in turkce okunusu namı diger cennet.cool
avatar da niye oyle onuda siz tahmin edin......
raptor jurssic parkın yapım tarihinde deng gelir malum raptorları herkes bilir dinozor aleminin en zeki sosyal aynızamanda vahşi hayvanıdır multiplayer oyunlardaki stratejimi anlatır. bu oyunlardaki klanların yeni yeni oluşumu sıralarında da insanın içine korku salacak bi klan ismi gerekti _666 koyduk bizde arkadaşlarla
forumla klanın ne alakası var diyonuz şimdi raptor o senelerden beri çok piyasa bi nik oldu herkes kullanıyo bende sonuna 666 koyyom avatardada kafama göre takılıyom bazen ben bazen başka bişii işte öyle
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
valla benim adım adnan kısaca ado takılıyorum.
kendime zamanında mail hesabı alırken -isim- soyad -doğumyılı gibi tum kombinasyonlarını denememe rağmen nıck bulamayınca..yandaki "panasonic" kamera kutusuna gözüm takıldı ve oldu sana adosonic
fotoda bendeniz ama yuzumun yarısına kezzap dökulduğu için öyle cektiriyorum mecburen
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Herkez Açıklama yapmış bende yapayım bari diyom
Bende İVAN yani biraz beni anlatıyo diye kullanıyom öfke+acıma duygusuzluğu+sonuç olarak her işi bitirme iş bitirici yanıi olarak tam benim yani
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu AslaİVAN ( serh@t )
Siyam Balığı filminde duvarlarda yazıyordu nickim.Resim ise aslında harley,ben ve bilimum harleyci eleman içeren bir resim,kimliğimi deşifre etmek istemediğim için kalitesiyle oynadım biraz.
Burdaki nickimi kullanmıyorum. Asıl nick SurvivoR_RideR adminden rica etmiştim değiştirirmisin diye ama olmaz dedi. Nickimin anlamını açıklamaya gerek yok sanırım.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
Nick : house - trance tarzı müzikler yapıyorum arasıra hobi olarak.İlk albüme FutureSoundClub adını koymuştum.Sonra zamanla kısaldı FutureSound oldu.En son ne olduda FutureShock oldu unuttum.biraz daha hoşuma gitti.ve böyle kaldı
Avatar : Dövme yaptırmayı düşünüyorum ( tribal ) google da tribal dövme resimlerine bakıyodum fikir edinmek için.Sonra bu resmi bulum çok hoşuma gitti.Dark Angel ları çok severim.Space ime bakarsanız bi dünya dark angel fotosu var.neyse yani çok uzattım böyle işte güzel yani ben seviyorum avatarımı.nick te güzel daha ne olsun dimi yani.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)