çok derin bi konu üzgünüm anlatamam
nick de avatarda kısaca beni anlatıyo işte
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
çok derin bi konu üzgünüm anlatamam
nick de avatarda kısaca beni anlatıyo işte
...............
adım:Ahmet Taner Cantimur
hepinize sevgiler..
Çalışmadan,öğrenmeden,yorulmadan,rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler,evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar..
M.Kemal Atatürk
valla benimkide aynı sebep sayılır,birgün sitenin birine üye olacam nik olarak ne yazdıysam kabul etmedi,,sonra bende delirdim kullanıcı adı olarak haysizinyapacağınızsitenintee......koyam yazdım,,, ulan bu kadar olur yine kabul etmedi,,,sinirden deliye dönmüştüm dur dedim kendi kendime sıralı harf yazam,,amanda aman bir baktım kabul eyledi,,heh dedim bundan sonra hangi siteye üye olsam son derece süratli bir şekilde olabiliyorum yok efendim bu kullanıcı adı daha önce alınmıştır,,yok bunu değiştir birdaha gel gibi dertlerden kurtuldum zaten devlet dairelerini hiç sevmem aynı mantık,,şu masaya git ordan bu masaya gel ordan muallaya ver,,,iğrenç...yazarım ccbbdd ooohhh son sürat üyeyim,,,yok bu salaklıklarlamı uğraşacam,,,zaten hayatım prosedürle geçiyor.Avatara gelince o sık sık değişiyor....BBRR adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
Bedbin ;
kötümser
rahatsız
kaygılı
huzursuz
karamsar
canı sıkkın
işte ben
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Ne zaman bıyık bırakmak istesem kız arkadaşlarım, annem, teyzem konu komşu vs. yani etrafımdaki bilimum dişi eşrafı şiddetle karşı çıkar. Hepsini geçin insan sevgilisinin lafını dinlemek zorunda kalıyor. İçimde ukte kaldığından sanırım üye olduğum yerlerde kullanıp kendimi avutuyorum işte böyle.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Arkadaslar hep bana oglum sen manyaksin, sen piskopatsin diyerekten sayko ismi taktilar bende bunu sayko shey haline getirdim.
Avatardaki motosiklet benim ve ustundeki bayanda unlu bir hollandali sanatci. Guzel bir resim oldugu icin onu kullaniyorum.
daha öncede sorulmustu sölememiştim.. zuhtupasa kızımın okulunun adı..
Yolda kalanlar bilir değerini...
benim nick imin ne olduğunu bulan ve neden olduğunu tahmin etmeye çalışan arkadaşa ödül bering eldiven(hiç kullanılmamış)....bulan özel msg atsın bakalım....
opsella yerine uppsala olmasin?
Abi ben yazarken avatar olayı yoktu . Zamanında Zen felsefesini epey bir araştırdım ve güzel olgulara rastladım. Anlat anlat bitmez onun için anlatmayacağım. Avatarım Zen felsefesini simgeliyor ve diğer avatara gelince ise o da iradeyi, dostluğu, arkadaşlığı simgeliyor. "Nasıl yani iradeyi, dostluğu, arkadaşlığı simgeler! Adam kendi kanını içiyor" derseniz eğer o bir dracula nın bitiş sahnesinden alıntıdır. Kendi dostunun kanı yerine ölüm dahi olsa kendi damarlarındaki kanı içiyor . İşte böyle, ayrıca dishy "kalbim başkasına ait" yazdıktan sonra parentez açıp benim nickimi yazma , millet yanlış anlayacak hem sonra kısmetlerimede kapama lütfen ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bnm nickim aslında nick diil
adımı yazdım..
serhat evrim ergin..
nedense hoşuma gidio S.E.E. olarak görmek.. ve yakında araba alıcam,onun da plakası SEE olcak sokakta görürseniz çekinmeden yaklaşabilirsiniz yani, her zamanki gibi geçiş önceliğini motosikletlere vericem
pckopat bilgisayar merakımdan geliyo.. ghostriderada laff yok ..
CBR 600F Honda,
valla ben neden bu nicki kullanıom hiç düşünmedim yafss
crazy_devil abi senin düşünmene gerek yok herşey ortada ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
saptırma saptırma ne demek istedim sen çokkkkkkkkkkMeTaL adlı üyeden alıntı
iyi anladınnnnnnnnnnnnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
chopper bildiğiniz chopper sevdiğim motor tarzı. sile ise her hafta sonu gidip dertten sıkıntıdan istanbuldan koptuğum Şile...
İkisi bir arada güzel oldu....
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
Semih abi bak herşeyi dökerim ortaya,ne o zen felsefesi melsefesi ayak yapma millete,hatunlar hasta oluyo benim nickime,o yüzden kullanıyom demiyomuydun sen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)