Selamlar ben de interneti ilk kullanmaya başladığım zamanlarda nick arıyodum kendime...Elime bir kitap geçti baktım yazarın soyadı goodenough yeterince iyi anlamına gelir o zamandan bu yana kaldı böle
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
Selamlar ben de interneti ilk kullanmaya başladığım zamanlarda nick arıyodum kendime...Elime bir kitap geçti baktım yazarın soyadı goodenough yeterince iyi anlamına gelir o zamandan bu yana kaldı böle
zpoint
zero point sıfır noktası
herşeyin başladığı ve bittiği nokta yanii ben
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
dodem
adımla soyadımın kısaltılmış hali
Doğan Demirbaş
Benim çeşitli yerlerde kullandığım değişik nicklerim var. Mesela mahallede Totem derseniz herkez beni gösterir . Bu lakabıda barda çalışırken şefim takmıştı. Bir gece barı kapatacağız yarım şişe fodka kalmış bardesk' in üzerinde bende kafama diktim ve bitirdim. O günden sonra şef bana Totem demeye başladı. MeTaL ise 12 sene önce metal müziğe bağımlılığım ve gümüşleri çok sevmemden kaynaklanıyor. Ninni dinlerken uyuyamam ama metal müzik varken çok rahat bir şekilde uyuyabilirim mesela . Enigma ve Shadow da var kullandığım nickler arasında ama onlar yaklaşık 10-12 sene öncesinde kaldı. Şu sıralar bazı yerlerde Metal ve Totem bazı yerlerde ise Ov3rtech i kullanıyorum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
distinto kardeşim teşekkür ederim,biraz geç farkettim yazını
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Gaffar, dedemin dedesinin adı. Kırım'dan göç etmişler yıllar önce. Ailenin bilinen en büyüğü. Daha öncesi meçhul. Ben de onun adını internette yaşatmak için bu takma adı seçtim
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Benim bilgisayarda bir problem vardı abone olup giriiş yapamıyordum siteyi de aylardır takip ediyordum arkadaşa söyledim benim için üyelik yapmasını o da bu ismi koymuş
benim kullandıgım brock nicki avatarda gördügünüz sahıstır. kendisi zamanında cok popüler olan bi cizgifilm olan pokemonda bir karekterdir. ben neden kullanıyorum brock nickini? benim kücük kuzenim pokemonu izlerken takmıs brock'a. bana brock diyip duruyo. bende merak ettim kimdir bu? baktım iyi cocuk sonra kullanmaya basladım. bu kadar....
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
dishy:normal hayatta pek dişi bi bayan olamadığımdan
sanal ortamda heryer de yıllardır bunu kullanıorum...
avatar: onunla ilgili söze gerek yok sanırımm...
harika bi insann,, müthiş bi sanatçıı
kimileri çok taksa da sadece fanıyım
kalbim başkasında ((MeTaL,,cimm selam ))
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
benim de yılmaz işte sesli harfleri çıkart sonuna da 2 tane z ekle oldu bitti çoğu sitede yılmaz kullanıcı adı olarak önceden kullanıldığından bunu seçtim
ayrıca yılmaz daki ı harfini bazı siteler kabul etmiyor avatardaki resme gelince yoruma gerek yok. seviyorum racingi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Khutuck: Lisedeki kütük lakabımdan.
araltı
nickimin R-6'nın okunuşu olduğunu söylememe gerek yok ama söylemiş olduk
onu kullanmamın bir anlamı yok sadece hoşuma gidiyo...
araltı güzel nick si bi ar altı yüz ef bu da fena olmadı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Bu başlık önceden vardı, açılan ikinci başlık ile birleştirdim. Burdan devam edelim...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ashes : yakılmış cesedin külleri anlamına geliyor degiştircektim ama beni sevmeyen çok insan var diger sitelerde o yüzden bu nick hep kalsın istedim (bilsinler yakınlarda oldugumu)
avatar : hayranıyımdır sağlam oyuncudur başka tanımam
eyong görmemisim baslıgı o zamanlar pek giremiyordum internete. iyi olmus ellerine saglık.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
Akira :Anlamını söylemeyeceğim animeyi izleyin öğrenin
Avatar : Akira animesinin (1988) afişidir kendisi. Çocukluğumda motosiklet aşkımın tohumlarını serpmiştir kalbime.Şu an için bile son derece güzel tasarıma sahip bir motosiklet vardı başrollerde .Hala arada bir izlerim, bir leğen patlamış mısır eşliğinde.(bi de Venus Wars vardır savaşçılar tek tekerki motosikletler kullanırlardı. hey gidi günler heey...)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)