kızımın ismi
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
benimde adım murat soyadımın baş harfide B y yi soracak olursanız birazdaha estetik katsın diye cabaladım ve ortaya murat_by çıktı güzel oldu benim hoşuma gitti bende bunu kullanmaya başladım
murat_by
Ben Piaggio X9 Evolation 250 almak istiyordum. Onun için X9EVO' yu kullandım. Ama şimdi mondial Zat 150 ye biniyorum. Buna da şükür En azından camiaya adım attım.
Mehmet
Rigel, Orion takımyıldızının güneyindeki en parlak yıldızı. Mavi bir yıldızdır. Çok severim kendisini. Birgün oraya yerleşicem.
cango? samimi arkadaslarimin bana taktigi takma isim.
Motor,sevdiğim bindiğim bütünleştiğim araç
otoriter,askeri personel olduğum için
Tecrübeli,her konuda kendimi yetiştirdim,insanlarda dahil
olgun,her konuda her olayı olgunlukla karşıladığım için
Rahat,dünya yansa umrumda olmaz, hiç bir şeyi kafaya takmadığım için
işte MoToR bu
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
baadir afrikada yetişen çok özel bir bitkidir adımın bahadır olmasıyla bi alakası yoktur
Gitarin.İyisi.com
abi bi hata var galiba, mecnun olayı bozmuş momor olmuşMoToR adlı üyeden alıntı
bartendert= barmen eskiden barmendim 12 sene yaptım emekli oldum şuan sadece rider ım 07= antalyada yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
soyadım vede istanbul plaka kodu kahraman34
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Adım deniz ve deniz mavidir...
İnsanlar görünüşleriyle karşılanıp,davranışlarıyla uğurlanır..
kaskkafa...
kasksız 10metre dahi olsa motosiklet kullanmadığım ve kasksız kullanan vatandaşlara tepki amaçlı seçtim bu nickname'i...
-o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
------------------
35 AT 1180 B rh(+)
vasox;
bu benim sitelere girdigim şifremdi şimdiyse
nicim bi anlamı yok pardon
ALPINA B10.
Fanatik bir bmw tutkunuyum.
alpina bmwnin en eski resmi tuning kuruluşudur,B10 ise bildiğimiz 88-96 kasa 5 serisinde 535i nin twin turbolu 310hp. olanının adıdır.. bende hastasıyım işe.. bilgisayar kullanmaya başladığımdan beri bunu kullanırım hep.
Tek hece olması, irilik ve cüsse meselesi... AYI yazsam olmazdı... Kibar olsun dedik. Ayının kibarı da HULK oluyormuş, onu da anladık yani... Bu arada yazarken HULK ama okunurken de HALK deniyor. Yani ortadirek... Avatarım aslında suaygırı, suyu çok sevdiğimden olacak herhalde... Gerçi ayı da suyu sever ama... neyse yazdıkça b.ka sarıyoruz... Sevgiyle kalın
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
Adım yusuf ve de Halfetiliyim. Ayrıca Halfetili olmaktan gurur duyuyorum. O yüzden nick im yusufhalfeti.
Adım İbrahim Halil Özaktaş Doğma büyüme Yeddi ced öteden Kilisliyim Türkiyenin en Kral ilinden herkese selamlar
selamlarlar aranıza yeni katıldım
bilgisayarımda linux işletim sistemi kullanıyorum ve memleketim Ordu yani plaka numarası.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)