Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
Kullanıcı adım beni ifade eder...
Bilmiyorum yazdım işte.
hot shots filmini izleyenler nickimin nerden geldiğini anlar; izlemeyenlere açıklaması:
amerikan pilotlarının kasklarında onların nick'leri yazar (aynen netteki bizler gibi / aslında tüm ülke pilotlarının takma ismi yazıyor)
bu filmde de amerikalılarla havada kapışan arap pilotları (ıraklı tabi ki) kasklarında takma isim yazıyordu. üç pilotun üç ismi şöyle:
cous cous, sish kebap, baklawah....
ayrıca tüm üye olduğum forumlarda aynı nick kullanırım.
aslıda ben braveheart yapacaktım ama genelde hep bunu kullandığım için böle kaldı ama ötekşide içimde uhte kaldı
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
adım sinan nickim DeJaVu_91 91=1991 yaşım, dejavuda izlediğim bir filmden esinlenerek yazdığım rumuz, avatar işine daha müsait olup bakamadım zaten bu benim motosiklet.comdaki ilk mesajım zamanla daha fazla vakit ayırarak sizlerden bilgilerimi geliştirmek istiyorum, keyifli sürüşler...
bence gizli kalsin...ikinci nickim ergenekon 61
motorcu olunmaz,motorcu dogulur.
Bilmiyorum yazdım işte. Normal de DragonTr34 yada uCuQ # Kullanırım ama burada öle bişi yapim dedm x)
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Joe Satriani adlı gitaristi örnek aldığım zamanlar edinmiş olduğum bir nicktir. adım da alper
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Motosiklet ehliyeti almaya askerde karar vermiştim. Askerde Tankçı asteğmendim. Tankçılar siyah bere takarlar. Ondan karabere nickini seçmiştim.
Voltron'ı da çok severim. Çocukluğumun en sevdiğim çizgifilm kahramanıdır.
https://www.youtube.com/watch?v=tjYwTfIGjik
adım ve okul numaram
Avatarım da İstanbul'un en güzel yerlerinden Ortaköy.Müthiş bir resim.Biraz İstanbul hayranıyımdır da
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Aslında ne zamandır merak edip açmak istediğim bir başlıktı bu. Ta ki açılmış olan bu başlığı görünce buraya yazıyım dedim
Ne olsun ne olsun diye düşünürken şöyle söylemesi şatilli bişey olsun dedim. Ne anlama geldiği soracak olursanız arabalarda işte daha fazla güç elde etmek için gereken zımbırtı gibi bişey
Ha şimdi koyacak olsaydım adını feriha koyardım şaka şaka :D Tabiki türkçe bir isim koyardım nebiliyim yeşildoğa veya erikyeşili olabilirdi misal. Ama bakıyorumda bende dahil herkeste bir yabancı isim koyma merakı var. Bence kulağa daha hoş geldiği için veyahutta daha gizemli olmak için yabancı isimler kullanılıyo olabilir.
kuzenimle cruiser motor hastasıyız birliğimizi belirtecek bir nick bu geldi aklıma
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Lahmacunu soğansız yiyemediğim için
Rocknrolla
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
MT'ye üyelik alırken motörhead dinliyordum
Motosikletli Kaplumbağa...
Bu adım, forum sitelerinde indirme linkini görebilmek için hızlıca üye olurken kullandığım isim (Yüzlerce siteye üye olmuşumdur bu ad ile) Bu foruma da zamanında öylesine üye olmuştum.Bilseydim bu zamana kadar bu forumda takılacağımı, daha karizmatik bir isim bulurdum
ANGARAJ
25 yıl çeşitli barlarda ve düğün salonlarında bateri çaldım, Drummer ingilizce baterist demek, İzmir'de yaşadığım için 35 ide ben ekledim oldu bana Drummer35.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)