Anket: Neden bu nick?
- Katılımcı sayısı
- 111. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
-
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
-
Kullanıcı adım beni ifade eder...
-
Bilmiyorum yazdım işte.
Neden Bu Nick Name ve Avatar
Reklamlar
-
@BIYIKLI,
Tabii ki de Türkçe cümle içinde olur olmaz yerlerde özentilikten Türkçe karşılığı varken gerek asıl halleriyle, gerekse devşirilmiş halleriyle yabancı kelimelerin kullanılmasına "de"lerden daha fazla karşıyım. Cümlelerde noktalama işareti kullanmayan, cümlesini yazarken okuyan insanlara saygı duyup da acaba bundan birşey anlayacaklar mı diye düşünmeyen insanlara da karşıyım. İngilizce bilebilirsiniz, İngilizce yazmak da isteyebilirsiniz, ama Türkçe yazarken Türkçe karşılığı olan bir kelime yerine yabancı kelime yazamazsınız. Eğer yazarsanız, şimdi değil, ama 2-3 nesil sonraki torunlarınızın adı Hasan veya Mehmet değil, George veya Leonardo olur.
Kullanılan rumuzun türkçe veya yabancı olmasını tartışmayacağım, çünkü BIYIKLI da ben de görüşlerimizi defalarca söyledik bu konuda. Merak edenler eski mesajlarımıza bakabilirler.
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ya arkadaşlar adamı hasta etmeyin önce türkçe konuşmasını yazmasını öğrenin ondan sonra gelip bana türkçe dersi verin burası türk dil kurumunun resmi web sitesi değil, lise sıralarında da değiliz, üniversite sınavlarını geçeli de bir hayli zaman oldu nedir sıkıntınız? aman türkçemize dikkat edelim diyen bir arkadaşın birkaç cümlelik yazısında ona yakın imla hatası var bilmeden bilgiç olmak da moda oldu galiba önce kendiniz öğrenin ondan sonra insanlara birşeyler öğretmeye çalışın
-
Herkes hata yapabilir. Ama özen göstermek vardır, özen göstermemek vardır. Bilmem anlatabildim mi?
Mete'yi niye çizmişler yine?
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Herkes hata yapabilir. Ama özen göstermek vardır, özen göstermemek vardır. Bilmem anlatabildim mi?
Mete'yi niye çizmişler yine?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23179
-
Selam,
Adım Melih, soyadım Uzbil, nick'im de "melihuzbil".
Avatarım da kullandığım motor Kawasaki W 650.
Bu motordan başka üyelerde de varsa haberleşmek isterim.
melihuzbil@arikimya.com
-
dishy adlı üyeden alıntı
dishy:normal hayatta pek
dişi bi bayan olamadığımdan
))
seni sakallı bi erkek sanıyodum ben allah allah...
-
Melihuzbil, sana bir tavsiye. Net ortamında herhangi bir forumda veya başka yerde mail adresini açıktan yazma. Zira otomatik olarak web adreslerini tarayıp spam mail gruplarına yollayan yazılımlar mevcut.
-
Mesajı biraz geç aldım ama uyarın için çok teşekkürler Watercolours.
Bundan sonra dikkat ederim.
Sevgiler
-
19 Kasım 2006, 15:07
watercolours adlı üyeden alıntı
Solomon=Süleyman
Joseph=Yusuf
Adam=Adem
Abraham=İbrahim
Daphne=Defne
Rose=Gül
olabilir ama Hans ve Hasan arasında bir ilişki yoktur.
Türkçe-yabancı diye yazıyorsunuz ama konuşurken Türkçe'yi katlediyorsunuz, bilginize.
@BIYIKLI,
bari sen "de"ye özgürlüğünü verseydin be, n'aptın böyle, yakıştı mı sana?
evet bence de arapça HASSAN ile hansın arasında bi alaka yok.olsa da HAESAN diye yazar HESIN diye okurlardı heraldew o atmasyon olmuş biraz.ben en çok gürcülere hayret ediyorum. muhammed i MAGOMED e nasıl çevirmiş bu adamlar ya.
-
19 Kasım 2006, 16:10
-
20 Kasım 2006, 02:22
raflar adlı üyeden alıntı
evet bence de arapça HASSAN ile hansın arasında bi alaka yok.olsa da HAESAN diye yazar HESIN diye okurlardı heraldew o atmasyon olmuş biraz.ben en çok gürcülere hayret ediyorum. muhammed i MAGOMED e nasıl çevirmiş bu adamlar ya.
David - Davut
cybill - Sibel
ottoman - Osman
Daha neler var..... Benim avatarım adım soyadım.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
18 Temmuz 2007, 15:26
-
18 Temmuz 2007, 15:48
17 18 yaşlarındayken yaşıtlarıma göre daha iri kıyım olduğumdan için bana babaçi lakabını takmışlardı öylede kaldı
bazende coko derler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
18 Temmuz 2007, 15:55
Annem hep azcık dişi ol der.. Kız gibi ol der.. Makyajı,süsü,kuaförü,eteği sevmem.. Böyle şeyler noksan bende Bende dedim bari sanal ortam da kullanayim Seviyorum rumuzumu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
18 Temmuz 2007, 15:55
İsmimin kiril alfabesi ile yazılış seklıdır.Nick name meselesine bence basit ama güzel bir çözüm.
-
18 Temmuz 2007, 16:01
bende motorcu oldum için onu anımsatsın dedim üye olurken aniden yazdım ama baska bi nick kullanıyorum diger yerlerde
degiştirdicem hehe
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
-
18 Temmuz 2007, 16:13
ilerde kasap olcam...insan kasabı
-
18 Temmuz 2007, 16:20
İzmir'li olduğum için ve tüm ege'yi gezdiğim için bu nick i kullanıyorum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
18 Temmuz 2007, 18:30
Yine okunması uzun mesajlar la dolcak eminim Her yerde ayn nick
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
18 Temmuz 2007, 20:38
Elint'i kısaca açıklamak gerekirse elektronik ortamda bilgi toplamak anlamına geliyor.
Bende elektronik ortamda bilgi toplamayı seven bir insanım. Yeterki araştıracak birşeyler buluyum sonuca ulaşmadan asla bırakmam ve bu nette araştırma işini gerçekten sevimoyorum.Bunun için bütün sitelerde kullanıcı adım degişmez hep ELINT'tir.
google türkçe sayfalarda ELINT'i arattırın 1-2 savunma sanayisi ile ilgili siteden sonra benim üyesi oldugum siteler dökülmeye başlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler