Anket: Neden bu nick?
- Katılımcı sayısı
- 111. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Heryerde aynı nicki kullanırım! (Bütün sitelerde)
-
Kullanıcı adına önem vermem! Kafama göre yazarım...
-
Kullanıcı adım beni ifade eder...
-
Bilmiyorum yazdım işte.
Neden Bu Nick Name ve Avatar
Reklamlar
-
mete sevgili kardeşim bu nick bana hatıra söledim sana hekır bi arkadaştan bana hatıra yoksa seni kırmam biliyon,bu arada benim nikin OĞUZ KAAN olmasını isterdim,baktım ama nasıl değişecek bulamadım,bide bizim kitabımızda vefa diye bi şey vardır,sırf sen istiyon diye değiştireyim o zaman
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kankacım biz Türk Dil Kurumu yetkilisi değiliz ama...Katalizörde değiliz kelime ayrıştırması yapalım...Maksat neden İngilizce neden dünya tatlısı bıcırık güzel Türkçemiz varken böyle
zıttırık şeyler anlamıyoz anlamak istemiyoz işte...Hadi gel hep beraber elele gözgöze dizdize Türkçe kökenli kelimeler kullanalım...
Wee aree thee worrlddd...weee areee theee Turkıshhh
Shadow efendi hadi sende gel bu yana bakalım...çekcem kulağınızı bak...
Zıttırık şeyler, Mete
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
gözümsün.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
donniedarko adlı üyeden alıntı
benim için hans ile hasan
solomon ile süleyman
yasef ile yusuf
adam ile adem
arasında hiçbi fark yok mete abi
bence var be kanko...
Besin kaynağı bira olan Neonazi piçi Hans'la
Ezan sesiyle büyümüş tatlı su motorcusu Hasan kardeşimin farkı var...
Allahı Para olan kıyamete kadar lanetlenmiş Solomon'la
Vatan evladı Süleymanın farkı var....
Peygamber efendilerimizin bu nur saçan isimlerinin tabi ki George'den ...Johny den farkı olacak...
shadowcan kendin bilin abi...zorla güzellik olmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne demek ya mete abi anladın mı bişey (bunu bıyıklının mesajı için yazmıştım)
o ayırımı yapmak bizim işimiz değil mete han abi onu en iyi yapan ve yapacak olan biri var, bize düşmez o iş
-
donniedarko adlı üyeden alıntı
ne demek ya mete abi anladın mı bişey (bunu bıyıklının mesajı için yazmıştım)
BIYIKLI ve BBRR abilerimizi çözebilen ayrıştırabilen dünya üzerinde herhangi bir güç veya otorite yoktur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete abi sen tavşanla dağın hikayesini bilirmisin
-
-
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Solomon=Süleyman
Joseph=Yusuf
Adam=Adem
Abraham=İbrahim
Daphne=Defne
Rose=Gül
olabilir ama Hans ve Hasan arasında bir ilişki yoktur.
Türkçe-yabancı diye yazıyorsunuz ama konuşurken Türkçe'yi katlediyorsunuz, bilginize.
@BIYIKLI,
bari sen "de"ye özgürlüğünü verseydin be, n'aptın böyle, yakıştı mı sana?
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Bazen oluyor renklisu, dilbilgisi programı yüklenmiş robot değilim. Bu arada buraya da hoşgeldin, 'f1' konusundaki mahkumiyetin bitti mi?
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Hah söyle mesajı aldın, gözümsün.
Zıttırık şeyler
acayip hoşuma gitti Mete bu uydurma laf, o tür kelimelere çok yakışan bir laf bu, zıttırık şeyler
Bu aralar gösterdiğin Türkçe hassasiyeti için benim de seni sığdırasım geliyor. Kalbime.
Ama iki arada bir derede kaldım...Şimdi senin gönlün hoş oldu ama Doni dayı küser bana...İkinizde severim...Bence hiç biriniz dağ veya tavşan olmayın...
Biriniz arı olsun biriniz çiçek...
-
F1 mahkumiyetim devam ediyor, iyi halden haftasonu izni verdiler .
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Ama iki arada bir derede kaldım...Şimdi senin gönlün hoş oldu ama Doni dayı küser bana...İkinizde severim...Bence hiç biriniz dağ veya tavşan olmayın...
Biriniz arı olsun biriniz çiçek...
Herkes senin gibi sevgi ''ambiyansındaki'' bal arısı karakterinde değil Mete'ciğim. Tamam.
watercolours adlı üyeden alıntı
F1 mahkumiyetim devam ediyor, iyi halden haftasonu izni verdiler
.
Belli belli ''de-da-mi-mı'' hassasiyeti nüksetmiş bünyende. Salıverilmişsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Bende hassasiyet hep vardı da o kadar çok "de" ve "da" bitişik yazıldı ki bir an davadan vazgeçecek oldum. Sonra kendime gelip "de" ve "da"ların özgürlüğü için savaşa devam kararı aldım.
-
Aynı hassasiyeti biraz da anlamsızca, sürekli kısaltma ile yazı yazanlara, Türkçe karşılığı olduğu halde ruhuna işlemiş özentilikten dolayı cümle aralarına yabancı kelimeler katanlara göstersen, doğru olmaz mı? Takma isimlerini (rumuzlarını), imzalarını yabancı kelimelerden, sözlerden seçmeyi marifet sayanları saymıyorum, o konulardan sen muafsın.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
benim nickim gece gezmeyi sevidiimden ve mistik bişi olsun istedim...
avatar da kendini gösteriyor zaten.. açıklamaya gerek yok...
-
öyle geliyor ki eskiden
bu kadar ''dejenere'' olmamışken
belki daha sade ve gerçek iken
daha güzel idi her şey
garip özentiler içinde değildi çoğu insan
İşte bu yüzden ''ne varsa eskilerde var''
Kaybolmuş bir kentin eskicisiydi
Makineleşmeye karşı duyguları topluyordu
Kaybolmuş bir kentin sokaklarında
Torbasında umut, torbasında insana dair ne varsa
(çok sevdiğm bir şarkının sözleridir. Saygılar...)
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
mete kardeşim umarım kızmıyorsun bana,
eskici döktürmüş gene helal olsun valla sana
-
yok abi ne kızması haddimiz değil...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler