bugün büyük bir tehlike atlattım...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun numan. ben de bugün arabayla gezerken kuş pisliği vardı temizlemedim zaten. o kadar da bırakacaksın malum araba kırmızı dikkat çekiyor. ben nazara inanırım. gözleri çıksın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
numan_tas, abi nazar nedir yahu... Sen yap et sonra nazar de
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
geçmiş olsun numan taş. Kendini iyi hissetmiyosan motora binmemelisin herkes için geçerli bu..
-
geçmiş olsun dikkatli olmak lazım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
numan ettinmi tasa
geçmiş olsun
ben yazın merdivenlerden indim öyle kiracının kapıya girdim
-
genç kardeşim geçmiş olsun,dikkat her zaman kullanması kolay ama uygulaması zor bir kelimedir.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
dostum geçmiş olsun.allaha şükür et.
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
-
geçmiş olsun nazardır nazar.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
Naptın numan sen yaaa.Geçmiş olsun kardeşim.ayrıca motora binmeden bi duş al bari
-
ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...
-
musti güldürdün beni iyimi...numanım dikkat et gülüm beyav...hani motorda senden biraz iri...aman yiğenim lazımsın bize...bu yaz gezilerde boy göstercez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Elemter fiş, kem gözlere şiş... Bu durumlarda motora abdestsiz binmeyin... Ve tüh tüh tüh maaşallah deyin... Geçmiş olsun...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
gecmis olsun yinede ucuz atlatmıssın.bende yeni ögerenecimde buna benzer bise oldu. '' daha önce hic 250cc sürmemişim ilk defa deniyorum ozaman; neyse calıstırdım 1e attım falan debriyajdan elimi biraz hızlı cekmisim.... motor beni arkaya savurdu, ama ben düsmedim (olay apartmanın otoparkında oluyor) motor karsıya fırlıyor, motorun bulundugu yerle arabalar arasında 6-7 metre var, ben frene basıyorum durmuyor bide arkaya savrulunca elim gazı kökledi biraz, bende arabaya vuracagıma devirim dedim motoru yere yaırdım. ama ne motora ne bana birsey oldu. sadece ön sol sinyal biraz zedelendi. motoru devirmeyipte arabaya vursaydım hem araba, hem motor hemde ben göcecektim.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
-
sağolun arkadaşlar bu olay size ve bana ders olsun
-
mazottan senin kafan guzel olmustur nüman yegenim
o yuzden salmıssindir makınayı
mazot kafa yapmıstir sana kesinlikinen
-
numan_tas adlı üyeden alıntı
belki motoru temizlerken tansiyonun falan düşmüştür, ne bileyim, yorgunluk bir anda basmıştır falan.
hem sende söylemişsin, resmen ölü gibiydim demişsin. bu tür hallerde motora binmek her zaman için tehlikeli bence. kendini bu kadar kötü hissetdiysen, en azından kendine gelene kadar bekleseydin keşke...
-
şu nazara inanamadım gitti,,nedir yahu nazar biri anlatsın şöyle bilimsel bir dille ama..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
-
Özetle nazar şamanizm ve panteizmde bazı davranışların kaderi olumsuz yöne çevireceği inancıdır. Şamanizm ve panteizmde tanrılar bile kaderden daha güçlü değildirler. İslamla alakasız bir inançtır, Orta Asya dönemimizden günümüze gelmiştir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler