Federal nerede yauv?
Federal nerede yauv?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
hay federal kadar taş düşsün başına shamyl...napcan federali...çokmu özledin...dün akşam motorcular gecesindeydi...yine bali çekmiş gibi hareketler yaptı...ayyaşmı kokocumu anlamadım yav...mete han var...ondan paket yapalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yerim sizin takım kavganızı .....dün beni evden arıyolar ortalık karıştı diye...evden dial up bağlandığım için yavaş oluyo bu yüzden girmedim rahat huzurda yok ya ama inceledim öle kzacak bişi yok semih yazıyı silmiş onu göremedim nese konuyu kitlemek için bi sabep yok kardeş kardeş geçinmiş millet....
Ha bu arada söyliyemeden de yapamadım FB büyüklüğü tartışılacak bir klüp değildir aynı BJK ve GS gibi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
moderator olmakta zor valla adamı evden bile arıyolar rahat yok
madem ki kitlenmiyo şişirmeye devam edelim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Yaw su galatasaraylılar, hele beşiktaşlılar, trabzonu saymıyorum bile, bunlar ne kadar kıskanç tipler yaw, anlamıyorum çatlıyacaklar kıskançlıklarından, stad bizde, yıldızlar bizde, taraftar bizde ama en çok konuşanlar rakipler, arkadaslar su gercegi artık kafanızın bi yerine kazıyın türkiyede 3 büyük diye bir şey kalmamıstır, tek büyük vardır oda FENERBAHÇE dir, sizin takımlarınızda mecburiyetten vardır, okey oynarken dördüncü lazım olur mesela gs, bjk, ts v.b böle takımlardır, dostlar alışverişte görsün hesabı.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federaliiimmm...aşkımmmmm...nerelerdesin kankaaaaaaa...özledim lan seni...
akşam sattınız hemen lan...kankam sana bir yakışmış bu şerefsiz joyrıde...ha bu arada bana laf atmamışın...muhatap almamışın....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
fedo çoook iddialı yazmışsın,,kadıköyde yazdığımız tarihi hatırlatırım,,kalede pancu geri dörtlü koyar aman pardon koray falan falan diyorum çünkü geri dörtlü yok 1 kişi kalmış herzamanki gibi fener 11+hakem 12 kişi BJK 9 kişi...Ama tarih yazmak beşiktaşın işi.... öptüm canım...Varmı böyle bir maç tarihte varsa bir örneği daha göstersin birisi.....Bu haftadan sonra tekrar konuşalım..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
bir FENERBAHÇE li olarak saygılar
hep destek, tam destek
ccbbdd fazla geri gitmişin bizim şampiyon olduğumuz seneden bahsetmişin , o kadar geri gitme gel son macımıza, inönü stadı yine tarihi günlerinden birini yaşıyor tribünler tıklım tıklım arabacı , dolmuşcu taraftarla dolu ama sadece 30 bin taraftar sıkış tıkış, o da ne açık tribünden savaşcı fenerbahce taraftarları cıkıyor ve cekiyor kılıçlarını ama kapıcı kılıklı v.l. miz onları dışarı cıkarıyor, maç başlıyor oda ne anelka topu sağdan alıyor ibrahim'e koyar aa pardon koraya 2 mt fark atıyor geliyor cordoba ya çivi gibi çakıyor , ikinci yarı yine anelka topu soldan alıyor bütün bjk lilere basket maçı oynar gibi feyklerle bacak aralarıyla penaltı yaptırıyor sonra son sözü tuncay söylüyor kısaca fene macı 2-1 alıyor.
kartal gol gol gol kartal gol gol gol puhhahahahahahahh gooooollllllll aaaaaaaaa
nasıl yani TUNCAYYYYYYY evet kartal gol
ashes kafankıyak galiba, yine fransızca da takılı kalmışın
Arkadaşlar ya ben bi zamanlar Bjk istim üstündeyken bir Bjk fener çekişmesi daha sonra Gs nin Gs olduğu yıllarda bir Gs fener çekişmesi hatırlıyorum hatta benim çocukluk yıllarıma denkgelen bi Tabzon Fb çekişmeside hatırlıyorum ya niye herkes Fb ile bir yarışta siz hiç Gs Bjk çekişmesi duydunuzmu veya Bjk trabzon ben hiç hatırlamıyorum kaçıncı olduğumuzda önemli değil Fb 12. yken bile bizle çekişiyodu diğerleri bizim nedir bu çektiğimiz ya lig hep şöle kuruluyo Fb ve diğerleri bizi bu günlere getiren tüm takımlara teşekkürü bir borç bilirim....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR sen Fenerbahçe taraftarı olduğun için sana öyle gelmiş sanırım
BBRR haklı. Yaşı müsait olanlar bilir, bunlar ( BJK ve 6S) bir ara kardeş bile olmuşlardı, bize karşı....
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Kamil en azından adam taraftar sıfatını almış, sizde o da yok
Türkiye'ye şikeyi öğretenler karşısında kardeş değil, karı-koca olmak zorunda kalınmıştır o yıllarda Kim vermiş veya nerden alınır o sıfat fedocum? Varsa sende sarsana bana yarım kilo
Bir Galatasaraylı (fakat fanatik değilim) olarak bende birşeyler yazayım o zaman. Hatırlatırım Türkiyeye UEFA kubasını ve Super Kupayı getiren ilk ve tek takım Galatasaraydır. Bundan başka söze gerek var mı? Sanırım yok ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Tamam fedocum, o zaman benim hakkımı ledo abi'ye ver, ondan kalanı ben alırım
Ledo abi, bu vesileyle sana organizasyon sözlerini hatırlatmak isterim, hani bundan sonra organizasyonları sen yapacaktın? Senin beverly'yi göremiyoruz ne zamandır? Sözler masada mı kaldı yoksa???
Daha ne kadar avunacaksınız bununla bilmiyorum ama, bugün 6S ın içinde olduğu durum ( ) düşünülürse, geçmişte yaşamanız normaldir...MeTaL adlı üyeden alıntı
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Her takımın iyi ve kötü günleri olmuştur olacaktır iş artık tamamen maddi boyutta başarı da başarısızlıkta buna bağlı Fb bu işi diğerlerine oranla daha iyi çözdü önümüzdeki 10 yıllık dönemde alacağı borcundan fazla bu yüzden rahat...Gs o kupa aldıkları dönemdeki maddi rahatlığını yanlış transferlerle kötüye harcadı..Bjk da son yıllarda bir takıntı haline gelen teknik direktör olayından çok yara aldı ... Bunalr tabiki böle gitmeyecek hepsi sorunları açacaklar... İşler terso gittiğinde takıma saldırmak yerine sırtlanılsa bu durumlar olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)