Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sıkıntım Var Abilerim

REKLAM ALANI
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Coğu zaman ben bıle bir doktora gıtsem ve anlatmaya başlasam dıyorum ama malesef bu olmuyor bır dahılıye durumu olduğunda kolay kolay doktor bulabılıyoruz ama bu durumlarda nasıl doktor bulbılırız sorunu cıkıyor ortya kım se alınmasın fakat özellıkle istanbulda tırafik iş kalabalık ınsanların uyumsuzluğu insanı cileden cıkarıyor .
    Aldığımız kültürel bır eğitim var içine edeyim keşke olmasaydıda bende maho olsaydım hiç olmazsa etrafımdakı dunyadan haberım olmaz ben sınırlenmem etrafımdakı ınsanlar bana sınırlenırdı .Vurdum duymazlık mı yapmalıyım dıye soruyorum kendıme ama olmuyor yanı senın gıbı değil ama bır cok seye sınırlenıyor kendımızı strese sokup mahvedıyoruz .Bu durumda benım bıle gıtmem lazım doktora sende vakıt kaybetme ve doktora gıtmelısın ve nacızane tavsıye bır müddet motosıklet kullanma kendıne değil etrafındakılere de zarar verebılırsın ve bu senı cok üzer büyük gecmış olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    bu soruyu burada sorarsan alacağın cevaplarda böyle olur. sevgili kardeşim git bir doktora bir güzel muayene ol. gereken ne ise yapılır.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım geçmiş olsun, nörolojik bir problem olabileceğini düşünüyorum fakat önce psikiyatri polikliniğine başvur, zaten nöroloji konsültasyonu isteyecektir. Antidepresan başlamaları kuvvetle muhtemel. Yeter ki sen karamsar olma ve hekimlere güven, söylediklerini harfiyyen uygula. Ilaçları aldıktan sonra araç kullanmama uyarısı olursa da dikkate al. Moralini yüksek tut neleri iyileştiriyorlar, sen kolay atlatırsın merak etme...
    112ciyiz

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bu dediklerinin çoğu normalde ayrılıklarda yaşanıyo acaba geçmişte bunun etkisi sende oldumu ? pisikatriste bu tip sorular sorcak zaten derinine inmek lazım
    Mustafa Kemal Atatürk

Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinir hastaligi vucudunda kalici hasara yol acar dua et yok iste muska tasi gibi tavsiyeler bi yere goturmez doktora git...

Bende ulser baslangici var, uveit denilen goz hastaligina 3 kez yakalandim, cildimde yaralar cikti, agzimin icindeki deri soyuldu ve ayni anda 6-7 af olustu halada bu hastaliklarin cogu devam ediyor, ellerim sinirli olmasam bile sabit durmuyor, sinirlendigimde bilincimi yitirip bayiliyorum.

Ilac bi cozum ama hem seni sersemletiyor hemde bi sure sonra aldigin doz yeterli gelmiyor daha yuksek dozlara gidiyorsun ta ki kirmizi receteli ilac verilinceye kadar.

Prozac kullandim yardimci oldu ama biri seninle konusurken uykuya dalmak ne kadar cazip gelir bilmem, psikologtan ciddi destek alman gerekebilir.

Sinir hastalagi sinirlendigi zaman kendini kaybeden her halta zirt pirt kizana denmez ciddi biseydir, kavga edipte agrasif takilipta sinir hastasiyim denmez.

Cunku bi sinir hastasi olarak hic bi kavganin sonuna kadar ayik kalamadim genelde bilincimi yitirip bayildim.
    We are many...

Motosikleti
    黑穆拉特 chinese cub
    Allah göstermesin, tabi kolay değil, gerçi tavsiyem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama yan etkisi olmadığını düşünürsek
    - bitkisel ilaçların faydası olabilir diye düşünüyorum,
    - kısa bir tatil veya bulunduğun yerden uzaklaşmak mümkünse yeşillik yerlere gitmek ve kafanı dinlemekte fayda verebilir,
    - klasik olmasa bile ruhu dinlendiren bazı müzikler var kuş sesi okyanus sesi gibi şeyler bir dene,
    - en kısa sürede bir sevgili bul dertlerini paylaş psikolog msikolog bir noktaya kadar ayrıca hastanelerde zaten ilgilenmiyorlar, özeline gidince de yıllarca gitmen gerekecek ve seansı 150 tl den aşağı olduğunu da sanmıyorum verecekleri ilaçlar da arkadaşların dediği gibi hem alışkanlık yapar hemde farklı bir ruh haline girer uyursun
    - antidepresanların öyle erkekliği bitirmekle bir ilgisi olduğunu bilmiyorum ve sanmıyorum ama kanser olmuşsan kemoterapi yaptırıp saçlarına veda etmen gerektiği gibi eğer çözüm bu ise düşünmeyeceksin bir süre kullanacaksın ama maalesef alışkanlık yaparlar.
    - Saçma olabilir ama kişisel gelişim kitapları al içindeki devi uyandır, bilinçlenmeni sağlayacak şeyler oku, ben kimim neredeyim neler yapıyorum dünyayı kendini sorgula
    - Walla benim de fazla alakam yok ama namaza - niyaza başla ruhunu dinlendirir abdest alırken akupunktur gibi sinirleri rahatlatır özellikle soğuk su ile,bol bol dua et
    - Spor salonuna git veya hobi olarak bir spor edin ki fazla enerjini oraya kanalize ederek fiziksel olarak da rahatlatır,
    - Kafeinden, koladan, sigaradan vs kafein-nikotin içeren şeylerden uzak dur veya her gece yatmazdan önce 1 kadeh bişey belki faydası olur
    - Fizik tedavi, akupunktur ve masajın faydası da olabilir buraya kadar ki tavsiyelerim ciddi tavsiyeler işin gırgırına da gelecek olursak
    - En yakın bir taksiciden alacağın bir telefon numarasıyla kendine arkadaş bul
    - 0900 lü hatları ara bol bol canlı kanlı sohbet yap psikologdan fazla faydasını görürsün hehe
    'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::

enginer6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6
    Sinir krizleri, olayları hatırlamakta güçlük çekme. Bu yaşadıkların bana bir arkadaşımın yaşadıklarını hatırlattı. Dikkat et bir sonraki aşaması epilepsi (sara) olabilir. En kısa zamanda bir doktara görünsen fena olmaz kardeş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:31 ----------

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakız Ciğne Canım
    Neye faydası oluyomuş sakız çiğnemenin? Onu da yazsaydın bari

ilkantek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    21’Honda Dio,22’NC750X,22’CL-X250,22’CL-X700
    Arkadaşım geçmiş olsun.
    Tartışmaya mahal bir konu değil bu bir hekim yardımına başvur.

AYRICA ARKADAŞLAR BU "BEYCiVAN" ARKADAŞIMIZ HAYATINI KAYBETMİŞTİ NASIL YAZIYOR ?
    ANLAMADIM :S
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5

unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    Hocam sen hastasın.Soğuk algınlığı gibi, grip gibi veya ülser olmuş , motoru bozmuş gibi , hastalık yani bir nevi.
    Nasıl gripken veya başka bir rahatsızlığımız varken kendimize daha fazla zarar vermemek için motosikletten uzak duruyorsak bu haldeykende motosikletten uzak durmalısın. Üstelik bu sefer hem kendi sağlığın hemde diğer insanların sağlığı için.

Fakat bu tür rahatsızlıklar grip gibi , soğuk algınlığı gibi 1-2 haftada iyileşmez , hele hele kendi kendine , bitkisel yöntemlerle mümkün değil. Bir hekim denetiminde ve kesinlikle yönergelerine uyarak en az 6 ay , belkide 12 aylık uzun bir tedavi süreci gerektirebilir. Yani nedir ne değildir , nasıl tedavi edilir , hekim bilir.

Bu tür hastalıklar psikolojik olabileceği gibi kimyasalda olabilir. Vucudundaki bir mineralin bünye tarafından sentezlenememesinden dolayı ilk olarak içinden cin çıkartılmaya çalışılan sonrasında uzun yıllar psikolojik tedavi görüp , ömrünün en güzel çağlarını bu şekilde geçirdikten sonra tesadüfen teşhisi konulan bir arkadaşım var. Olay tamamen vücudun bir minerali sentezleyemeyip vücutta biriktirmesi ve bu mineralin sentezinden çıkacak olan yan maddelere ihtiyacı olan bünyeninde bu maddelerden eksik kalmasıydı. Geçen onca yıla yazık oldu :(

Burada ne desek boş. Biz bilmeyiz , kimse bilmez , hekim hatta hekimler bilir. İlk fırsatta bir hekime görün , gerisi gelir. Zaten artık herşeyden önce ilk olarak kimyasal tahliller yapılıp sonrasında diğer testlere geçiliyor.

İhmal etme , hem kendini , hem sevdiklerini yıpratma
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

Motosikleti
    yamaha cryptone
    Ülkemizde maalesef "psikiyatri" delilerin gittiği bir dal olarak görülmektedir.

Birçok konuda ülkemiz insanının anlayışı ve bakışı yanlış olduğundan boşver bu milletin anlayışını.

Gerçek şu;

Psikiyatrik hastalığı olmayan tek bir tane insan yoktur dünyada. Ama iki çeşit insan vardır. Psikiyatrik tedavi görmeyip küçük bir hastalığı hayatının sonuna kadar çekenler. Ve tedavi görüp kurtulanlar.

Ha, psikiyatride tedavisi olmayan hastalıklar yok mu? Var tabii. Ama senin hastalığın o cinsten olmayabilir. Çok basit bir depresyon veya paranoid bozuklukta olabilir.

Doktora git.

Her şekilde faydalı olacaktır bu sana.

çile bülbülüm çile

as.antidepresan ları kullanırsan bıraktığın zaman durumun çok kötü olur.ilaç sorunları kökten çözmez erteler sadece.sorunların üstüne git cesur ol.
    yukarda yalnız ve tek başına olduğunu söylemişsin.KESİNLİKLE tek kalma.bir arkadaşla veya ailenle dertlerini konuş içini dök.ASLA içine kapanma..toplum içine gir insanlarla diyalog kur.mecburen insanlarla yaşamak zorundasın her ne kadar insanlardan nefret etsen de..hayat her şekilde devam ediyor sonuçta.sorunları kafana takma diyeceğim ama ister istemez insan kafaya takıyor.bunun yerine hayatındaki yanlışları TECRÜBE olarak gör.eğer kendini üzersen bu daha fazla üzüntü getirir sana hiç ama hiçbirşey kazandırmaz.inan bu hayat için üzülmeye değmez.
    kesinlikle ASOSYAL olma..bugünden itibaren sosyal hayata gir.(bu konuda sporu kesin tavsiye ediyorum,abi bulunduğun ilde mutlaka spor faaliyetleri vardır,spor kafanı da boşaltır hem çevrede edinmiş olursun)(kitap okumak çok önemli,insanın ufkunu açar,hele bir oku bana hak vereceksin kesinlikle oku)
    abi bu kadar şeyi niye yazıyorum:çünkü bu böyle giderse artık geri dönüşümü olmayabilir bazı şeylerin..bu konuda tecrübeliyim..eğer böyle freni boşalmış kamyon gibi gidersen çok kötü sonuçlar olabilir,mesela İNTİHAR.şimdi diyeceksin ki ben kesinlikle intihar etmem.ama emin ol intihar edenlerin aklı başında olmuyor beyinleri artık onları yönetmiyor ve bu aşamaya yavaş yavaş kendilerini yiye yiye geliyorlar.kendilerini sinir ede ede,kahır çeke çeke..(İNTİHARI söylemek zorundayım.dost acı söyler)
    dediğim gibi bu sahte hayat üzülmeye değmez.olaylara pozitif bak,şer görünen şeyde muhakkak bir hayır vardır
    bunun dışında bir derdin varsa elimizden geldiğince yardımcı oluruz.özelden de mesaj atabilirsin son olarak yine söylüyorum İÇİNE KAPANMA,KONUŞ..
    ha bu arada sakın ARABESK dinleme çok ciddiyim

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Kesinlikle Doktora gideceksin kardeşim..Herderdin mutlak çaresi vardır...

Alıntı ilkantek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım geçmiş olsun.
    Tartışmaya mahal bir konu değil bu bir hekim yardımına başvur.

AYRICA ARKADAŞLAR BU "BEYCiVAN" ARKADAŞIMIZ HAYATINI KAYBETMİŞTİ NASIL YAZIYOR ?
    ANLAMADIM :S

Ohooo...neler oldu neler. Dirildi o arkadaş.Çok acayip bir de hikayesi var linkini bulamadım şimdi.

Farukxtm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bol bol çikolata ye
    mutluluk hormonu salgılar
    sinirlilyen motor üzerine oturmamaya çalış
    çikolat olmaz meyveli soda işini görür

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Beycivan kardeşimiz çok şükür hayatta..Ben şahsen gerçekten ,,yaşamasına ,,nefes almasına çok sevindim.

Motosikleti
    yamaha fazer6
    bence direkt doktora git. hiç vakit kaybetme bir antidepresan başlarlar bu ilaı kullanıyorum diyede üzülme çünkü bu ilaçlar sende eksilen sinir uclarındaki serotonin mutluluk veren hormonları arttır kendisini daha iyi hissedersin bu ilaçların vucudda alışması gereken bir süre vardır sana yardımcı olabilmesi ilacın 1-2 hafta sürebilir. ama sonrasında çok iyi hissesersin.
    geçmiş olsun

dalbay444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150
    Kalk güzelbi abdest al ve namaz kıl.

kardeşim aynı sorun bende de vardı halen daha var sinir kat sayına bağlı varı yoğu aklına takıyorsun uyanıkken tepki veremediğin şeyler gece uyurken hortluyor sakin ve gamsız lık ilacından sabah öğle akşam 1 er ölçek tok karnına alıyorsun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler