arkadaşlar ben tuzlada oturan kardeşlerimi tanımak istiyorum eğer tuzlada oturan varsa adını yazsın. msn adreslerinizide yazarsanız sevinirim...
arkadaşlar ben tuzlada oturan kardeşlerimi tanımak istiyorum eğer tuzlada oturan varsa adını yazsın. msn adreslerinizide yazarsanız sevinirim...
İstanbul Tuzla mı?
Benim yazlığım orada ama eskisi kadar uğramıyorum açıkçası.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
okk anladım zaten artık pek yazlık için buaraya gelen yok.evler boş...
biraderim gebze var burdada bir ekip var yakınız baya bi
ashes,bbccdd.cenk menderes,cango,spyle (luxor)
numan uyma aslanım sen bunlara ... bak yaşın daha genç bunlar adamı yoldan çıkarır bi girersen bunların arasına .. valla senin için ii olmaz sen sitenin maskotusun ...biraderim gebze var burdada bir ekip var yakınız baya bi
ashes,bbccdd.cenk menderes,cango,spyle (luxor)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
[QUOTE=harfendaz]Pendik var Numan cıgımın cıgılııı.[ /QUOTE]
+++ pendikte olur harfendaz cıgımın cıgılııı +++
**********************************harfendaz adlı üyeden alıntı
eskihisar ha
buluşup demlenelim yeahhhhhh
gebze
Biz az sonra Eskihisar'a iniyoruz valla. Dem mem bilmiyorum artık birşeyler yaparız. Tuzla'da iki adım ötemiz zaten. Ama çok sevdiğim bir semt diyemem. Bir numarası yok bence
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
gitmediğin belli
tuzla sahil hep ekşındır
bu yaz konserler vardı çok güzel
la özledim eskihisarı 2-3 aydır gitmiyorum
şu motoru servise çekim bugün helvasını yedik
musticim bu yaz konserlere bende gittim belki birbirimizi bilmeden görmüşüzdür.musti81 adlı üyeden alıntı
Bu gruba benide ekleyim bende istasyondayım cango'ya 300m. yanımda oturuyor...ashes adlı üyeden alıntı
KANUNI [COLOR="Red"]POWER[/COLOR]
yazın osaman benideee
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
benide yazın bea
ben seneye denızcılık fakultesınde baslıyorum artık 4 yıl tuzlalıyız gorusmek dılegı ıle
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)