Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

dikkat! öldüren hikaye

REKLAM ALANI
    brock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaslar. uzun zamandır radyolarda ve internette reklamı olan bi site vardı *********************site nihayet acıldı. büyük ödüllerin verilecegi söyleniyor, burada bir yarısma var. hikayeyle ilgili bir yarısma. hikaye süper benim cok hosuma gitti okumanızı öneririm. ama bi söylenti dolasıyor ''bu hikayeyi yazan cocuk intihar etmiş''. haikayeyi okumayan arkadaslar acele edin.
    özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ninja-can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oyladım abi hikaye çok mükemmel...SaoL
    Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz

brock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sende saol can. hem hikayeyi yazan cocuk adanalıymıs. hemserimiz. ama öldügüne cok üzüldüm (gercekten ölümü bilmiyorum ama o kadar cektikten sonra dayanamıstır bence) tanısmak isterdim onunla.
    özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın

Açıkcası bende çok isterim tanışmak...Çok çekmiş hemşerimiz...Zaten biz Adana'lılar aşk'tan yana şansımız yok bea Abi
    Motorsiklet Serserilik Değil Bir Tutkudur...!!!{ Nasıl Yaşarsa Öyle Ölür İnsan...Biz Hızlı Olanı Seçtik...}[COLOR="Red"][/COLOR]Motorcu Olmak {G}üven {Ö}zveri {T}ecrübe İster !!! Herkez Motorcu Olamaz

Açıkcası bende çok isterim tanışmak...Çok çekmiş hemşerimiz...Zaten biz Adana'lılar aşk'tan yana şansımız yok bea Abi

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
    Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    **************** Site Yöneticisi: Eyong ****************
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler