Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

yağlı boya çalışmalarım :)

REKLAM ALANI
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Ellerine sağlık ....
    yahu birader beyin s.o.s veriyor diyorsun dua et devre dışı bırakmıyor kendini,senin maharetlerini takip edelim derken bizim beyinler s.o.s verecek neredeyse
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı ozturkkaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebikler, gayet güzeller...

de sen unlu mamüller üreticisi misin , piyanist misin , ressam mısın yoksa kaportacı mısın ?

sevgili arkadaşım yorumun için teşekkür ederim ,önce ben iyi örnek,bir motosiklet kullanıcısı olmaya çalışıyorum

unlu mamüllerde , mayalı ürünlerde uzman olduğumu ve her ortamda hertürlü maddi manevi tartışmaya girebilecek kadar profesyonel olduğumu hiç çekinmeden söyleyebilirim....

müzik işine gelince 18 yıldır piyano (org) çalıyorum bunda herhangi bir iddiam yok ,çünkü müziğin sonu yok , kulaktan çalarım notayı hissederim ama yazamam ve okuyamam, konuyla alakalı bilgi babında şunu söyleyebilirim dinlemek ne kadar zevkliyse icra etmek (çalmak) ta o kadar zordur ,zaman ister, azim ister, kulak ister, istemeyi ister

zaten insan istediğinde yapamayacağı şeyin olmadığı düşüncesindeyim , ben kendimi sizin beni gördüğünüz gibi göremiyor ve herkezi kendim gibi zannediyorum ,yapım böyle elimde değil,

işin kaporta bölümüne gelince kaportacı değilim üstadlarıma ustalara laf söyletmem fakat bir atasözü vardır alet çalışır el övünürmüş , anlatmaya çalıştığım şey gene istemeye geldi, azime geldi ,kendine inanmaya geldi
    teknik mekanik işinin ilmini almadım, okulunda okumadım, bir ustam bile yok
    olmuş olsaydı şu an sıfırdan bir araba yapmak değil zannediyorum tek kişilik bir helikopter projesine yoğunlaşmış sizlerden yardım istiyor olurdum

ve tüm samimiyetimle söylüyorum daha 1 hafta oldu 650 liralık takım harcaması daha yaptım, bu konudada dışarda gerçek yaşamda bana yuh diyorlar (dükkanmı açacaksın)
    fakat aletsiz takım taklavatsız ne olursanız olun siz bir hiçsiniz bunu farkettim

ne kadar alet o kadar kalite demek, yapamayacağın iş yok demek ki ben yalap şalap işleri sevmiyorum...

sanırım yorumuna bir açıklama getirebilmişimdir sevgiler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------

Alıntı TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir çok hobi ve bir çok yetenek bravo!!!

Beyin ameliyatı'da yapabiliyor musun?
    yorum için teşekkür edrim tayfun abi

yok abicim haddimizi aşmayalım bırakalım onuda bilenler yapsın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mikelangelo gibi adamsın. Hem org çalıyorsun, motor topluyorsun, yağlıboya resim yapıyorsun. Vallahi bravo. Ancak böyle çok yönlü dehaların genelde birkaç tahtası eksiktir . Sende durum nedir ?
    teşekkür ederim sevgili kurubuz yavaş yavaş mt dostlarıyla tanışıyoruz ben onları tanırken istedimki onlarda beni tanısınlar, güzel paylaşımlarda bulunalım,

bir şeyler biliyorsak paylaşalım bilmediğimizi öğrenelim, öğrenmenin yaşı yok

şu ana kadar gerçek hayatta tahtalarımdan biri yada birkaçının eksik olduğunu cümle şeklinde söyleyen olmadı ancak tavırlar ve bakışlardan bunu hissedebiliyorsunuz

şimdi burada sevgili mt dostları da aynı konuya barmak basınca

ulen diyorum sanırım doğru söylüyorlar

valla ciddi ciddi düşünüyorum abi hakkaten bende varmı bi anormallik yavvv

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------

Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfanım ellerine saglık yaptığın herşeyi çok güzel yapıyorsun

daaaaaaaaa
    kurubuz haklı

ben senin durumunu iyi görmüyorum 90,000 bakımı beklemeden kendi trigerini bir değiştiriver yoksa bu kadar işle yatak saracaksın
    merhaba gürol abi nerelerdesin sen yahu ? abi ard arda yakın zamanlarda bu aktivitelerle uğraşmadığım için sıkıntın olmasın , kardeşin titiz adamdır zamanından önce tirgeride değişir yağıda

teşekkür ederim abim hürmetlerimi sunuyorum cabbarıma da selam..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------

Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah. Ben hepsini çok beğendim. Özellikle gece resmine vuruldum desem yalan olmaz.

Sanki altlarında imza eksik? Sanatçılar bence her eserine muhakkak imzasını atmalı.

Başarılarının devamını dilerim.
    teşekkür ederim ero arkadaşım oysa gece kompozisyonlu o tablom benim pek hoşuma gitmiyor acemi iken ilk yaptıklarımdan biriydi,

imza işine gelince ilk zamanlarda pek imzamı atmazdım fakat daha sonra tümüne atmaya başladım resimlerdekilerde evde kalan son tablolar zaten onlarıda kimseye vermem yerine yenisini yapmadıkça

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah olana bayıldım ama hepsi çok güzel keşke devam edebilsen gercekten güzel çalışmalar.
    teşekkür ederim sağol..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------

Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana 3 kutu daha önce açilip bayatlamis pötibör yeme cezasi veriyorum.
    Kahveye çaya banmak yasak ona göre.

Bu arada Irfan'in resimleri begendim ama begendigimi yazmak istemiyorum.
    Yarin öbürgün satin almaya kalkariz, fiyatlar sismesin durup dururken.
    teşekkür ederim arkadaşım sağol , para işini geçeceksin bir kalem evdekiler satılık değil fakat olurda günün birinde yahu mt dostu bir kardeşim ,arkadaşım vardı sağolsun onun hatırası diye beni anacaksan

bir kaç kuruşluk boya parasına sana hediye yapma sözü verebilirim ,müsait olduğumda,

müsait olduğum zamanı düşünüyorum şimdi??????

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 ----------

Alıntı mınçıka_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi muhtemelen benden büyüksün,sana abi diyorum...Abi şimdi gevşe ve arkana yaslan,bunları duymaya hazır ol;ÇÜNKÜ SEN GERÇEKTEN BİR SANATÇISIN!...Hem müzik,hem resimAllah gerçekten sana çok yönlü sanat ruhu bahşetmiş...
    içten ve samimi yorumun için sana bende içten teşekkür ediyorum , az çok tanıyan arkadaşlar tanımaya başladılar muhterem

isimim irfan 36 yaşında bir kız çocuğu babasıyım hobilerimi söylemiyorum senide tanımayı isterim ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------

Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi evidemi sen boyadın?
    burada boyacıların kıtlığına kıran girmiş bulsan bile ansının nikahını istiyorlar

evet su bazlı silikonlu silinebilir boya kullandım he sene her sene boya yapmaktansa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi valla karsımıza daha nelerle cıkacaksın heyecanla beklıyorum. hergun yenı bişeyy. sen sınırları olmayan bi adamsın
    teşekkür ediyorum yorumun için her gün yeni bir konuyla çıkayım diye bir saplantım yok

zamanında yapılmış olanları yavaş yavaş paylaşmaya çalışıyorum umarım bunu becerebiliyorumdur , eğer faydalı olabiliyor ve fikir verebiliyorsam bundan mutlu olurum paylaşmayı seven biriyim dağ başında aç bile kalsam ekmeğimin yarısını paylaşırım

aynı zamanda mt dostlarını yavaş yavaş tanırken kendimide yavaş yavaş tanıtıyorum ki olması gereken doğrunun bu olduğu düşüncesindeyim ..

şu ana kadar fırsat buldukça kendimden bahsetmeye çalıştım ,ve motosiklet sitesi olan (mt) dostlarını ama bildikleri ama bilmedikleri, ve benim bildiğim ,
    teknik ve donanım paylaşımlarını bu konulardan sonra paylaşmaya çalışacağım vaktim zamanım elverdiğince

boş yere kıldan tüyden konu açmak burada belki serbesttir sakıncası yoktur fakat bir konu açacaksanız ki her konu hakkında site yönetimi buna izin vermiş ! ben o boş konuları açan insan olmak istemem,

bence siz yinede takip edin bir gün işinize yarayacak bir fikir edinme şansınız yüksek olabilir ....

hürmetler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------

Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ellerine sağlık ....
    yahu birader beyin s.o.s veriyor diyorsun dua et devre dışı bırakmıyor kendini,senin maharetlerini takip edelim derken bizim beyinler s.o.s verecek neredeyse
    teveccühün cem abim teşekkür ederim
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    keşke, keşke bırakmasaydınız ellerinize sağlık mükemmeller..
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3. resimdeki petibör kurusunu harbiden çoook orjinal çizmişsin..bayıldım....

diğerleride fena olmamış..güzel....hatta gayet güzel.....ben yapamazdım sanırım....

bende fotoğrafçılıkta biraz gelişmiş bir iri kıyımım....
    al sana bir malzeme daha o tabloyu baca deliğini gizlemek için oraya asmıştım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke, keşke bırakmasaydınız ellerinize sağlık mükemmeller..
    teşekkür edrim içinizdeki güzel düşünceleri hissedebiliyorum ama üzülmeyin bıraktım derken yapmayı bıraktım resmi yağlıboyayı deği,l müsait olduğumda yine yapacağım ancak kafam şu sıralar başka işlerle meşgul

selametle....

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    yeni eserlerinizi umarım burda tekrar görme fırsatımız olur
    3-5 yıl öncesine kadar trt3 de bi amca çıkardı, yabancı birisi.anlata anlata resim yapıyordu eleman, ama ne resimler çıkardı elinden hiç kaçırmazdım.
    Oldum bittim hevesim, ilgim var ama şartlar .. zaman ..
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Abicim bilgisayarı at çöpe resme ve diğer hobilerine devam et. Yada bilgisayarın bu güzellikleri engellemesine izin verme.
    Güzel çalışmalar tebrikler..
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni eserlerinizi umarım burda tekrar görme fırsatımız olur
    3-5 yıl öncesine kadar trt3 de bi amca çıkardı, yabancı birisi.anlata anlata resim yapıyordu eleman, ama ne resimler çıkardı elinden hiç kaçırmazdım.
    Oldum bittim hevesim, ilgim var ama şartlar .. zaman ..
    aynen dediğin gibi ben çok incelik öğrendim ondan eeee şeytan ufak ayrıntılarda gizliymiş

evet zaman gerçekten yğun olunca olmuyor bu işler malesef

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevmiyosan gece kompozisyonlu tablonu hediye etmeyi düşünür müsün?

Motosikleti
    Sevmiyosan gece kompozisyonlu tablonu hediye etmeyi düşünür müsün?
    başım üstüne fakat baca deliğini kapatıyor kusurumu hoş gör ama aynısının daha güzelini yaparım ama bana zaman ver

Sen yenisini yap eve aynı yere as dostum ben o resmi çok beğendim vallahi

mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür edrim içinizdeki güzel düşünceleri hissedebiliyorum ama üzülmeyin bıraktım derken yapmayı bıraktım resmi yağlıboyayı deği,l müsait olduğumda yine yapacağım ancak kafam şu sıralar başka işlerle meşgul

selametle....

Hey gidi BOB ROSS sen türkiyede bir kuşağa resmi sevdiren adamsın

evet hiç kaçırmazdım bende programını , şimdilerde tekrarlarını koysalar yine izlerim.

tablolara gelirsek gerçekten imrendim , kuşun kalemden başka bir şeyle çizmediğimden , gerçekten çok başarılı çalışmalar
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Bi rahat dur yaa Bişeyi de yapama

güzel çalışmalar eline sağlık.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hey gidi BOB ROSS sen türkiyede bir kuşağa resmi sevdiren adamsın

evet hiç kaçırmazdım bende programını , şimdilerde tekrarlarını koysalar yine izlerim.

tablolara gelirsek gerçekten imrendim , kuşun kalemden başka bir şeyle çizmediğimden , gerçekten çok başarılı çalışmalar
    teşekkür ederim mehmetim sağolasın senin kadar olamasamda acizane uğraştım işte

Motosikleti
    buda ilk yaptıklarımdan misafirliğe gittiğim akrabaların evinde çektim

Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    harika görünüyor ! suya bayıldım

Motosikleti
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harika görünüyor ! suya bayıldım
    senin kadar olamasamda karaladım bişeyler

Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    karakalem çizimlerinde güzel , yağlı boyada daha iyisin bunda eminim , karakalem yapacaksan manzara değilde nesnesel çalışmlaları öneririm , araba , uçak , motorsiklet , gemi , yada portre veya hayvanlar ( kartal , at , kurt , panter ) tavsiye ederim

Ben halen siyah resmi bekliyorum :(

Motosikleti
    Ben halen siyah resmi bekliyorum :(
    geçenlerde kırtasiyenin önünden geçerken ülem bir bakayım içeriye boya fırça vs. kaybolup gitmiş takımlarımı tekrar alayım dedim ancak vayy anam o ne öyle ! kaç yıldır boya almamıştım fiyatlar acayip artmış ,
    fırçasıydı tualiydi derken kırtasiyeci arkadaşım hepsini toplaması yekünde bayağı bir mebla tuttu en azından benim ay sonuna erteleyeceğim , kadar , malum maaşlı çalışan bir adama bu ara ağır gelecek bir rakam çıktı meydana ..

fakat bu yazdıklarım kanıt olsun , şu aralar maddi ve manevi yönden buna müsait değilim , ancak sezon bittiğinde havalar serinlemeye başladığında ,mt huzurunda sana söz veriyorum beğendiğin değil , beğendiğinden daha güzelini yapıp hediye edeeceğim bunu unutup bir kenara atmaya kalkarsam sende yavvv irfan amma dönek adamsın diye bu yazımı bana okutursun anlaştıkmı ?

sevgiler ...

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçenlerde kırtasiyenin önünden geçerken ülem bir bakayım içeriye boya fırça vs. kaybolup gitmiş takımlarımı tekrar alayım dedim ancak vayy anam o ne öyle ! kaç yıldır boya almamıştım fiyatlar acayip artmış ,
    fırçasıydı tualiydi derken kırtasiyeci arkadaşım hepsini toplaması yekünde bayağı bir mebla tuttu en azından benim ay sonuna erteleyeceğim , kadar , malum maaşlı çalışan bir adama bu ara ağır gelecek bir rakam çıktı meydana ..

fakat bu yazdıklarım kanıt olsun , şu aralar maddi ve manevi yönden buna müsait değilim , ancak sezon bittiğinde havalar serinlemeye başladığında ,mt huzurunda sana söz veriyorum beğendiğin değil , beğendiğinden daha güzelini yapıp hediye edeeceğim bunu unutup bir kenara atmaya kalkarsam sende yavvv irfan amma dönek adamsın diye bu yazımı bana okutursun anlaştıkmı ?

sevgiler ...
    Estağfurullah

Maddi / manevi hep destek tam destek benden. Önce tabii ki fikren hazır olman lazım. Sanatçı adamın hali zor vesselam

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)