Bir ay sonra direksiyon sınavının olması işime geldi bu arada biraz antreman yaparım.
Bir ay sonra direksiyon sınavının olması işime geldi bu arada biraz antreman yaparım.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
sinav kolay cok
fazla sıkılmayın kendinizi zordur deyekten
arkadaşlar her kurs farklı sorumu veriyor?bende 18 Şubatta sınava giricem ama benim kursum sadece 50 soru verdi bana.
Genelde o 50 soru karıştırılıp karıştırılıp verilir sınavlarda. Kitaplarda da A2 için 50-60 civarında soru vardır.Genel şeyleri bilirseniz o 50 soru olmasa bile zorlayacak birşey yok sınavda merak etmeyin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar i.steyene a2 sorularının testini verebilirim.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
ben de gireceğim 18 şubatta pek bi yararım olmasa da yazayım dedin. herkese bol şans çünkü şanstan başka birşeye gerek yok sınavda
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
A2 slm senin vereceğin sorular Desernight'ınken farklı mı?Eger farklıysa lütfen yollarmısın.Bu arada herkese başarılar
mbr arkadaşlar hekese başarılar. bende B sınavına gireceğim daha sonrada A2 bi dahaki A2 sınavı ne zaman bilen varmı
çok yakında bi motorum olacak he he
Sınavdan sonra buradayız arkadaşlar.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
yarın bende girecem sınava. kazansakda nisana kalmasak iyi olur. motor var ehliyet yüzünden binemiyoz yahu. şimdiden herkese geçmiş olsun. bol şans
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
istanbul atatürk lisesi.
katip mustafa çelebi mah. taksim kuyu sok. no 9
KARTAL GOL GOL GOL
Eh yarın ben de sınava giriyorum
Herkese bol şans
ben ehliyeti çoktaaan aldım.
ama başımı kurtaramıyorum, herkes bana soruyor ehliyet işlerini.
sanki A2 ehliyeti ben veriyorum
YARIN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
itinayla kopya verilir (sadece motordan sınava girecem,ona göre)
100 alma garantisi verilir.alamayanlara parası iade edilir. müşteri memnuniyeti herşeyden önce gelir
galiba 100'ü patlattım bugün.
Benimde güzel geçti hadi hayırlısı off dierksiyon sınavı taaaaaaaaaaaa 18 marta allahım bu ne yavaşlık
evet ya geçmiş olsun. şimdi topiğe şööle bi baktımda amma kasmışım ben Neyse şimdi 18 marta da bi topic gerekiyor.
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Sonuçlar yaklaşık 20-25 gün içerisinde açıklanacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)