yüreğinize sağlık, güzelmiş
yüreğinize sağlık, güzelmiş
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Başlığı görünce "MT için çaldım" acaba dedim hırsızlık mı yaptın
10 parmağında 10 marifet
hani benim recebim recebim, sarı lira vereceğim ,arkasından da bir inegöl çiftetellisi olur bu iş bahşişte istemiyorum ağaya beleşşşş....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------
teşekkür edrim cem abi kullanıcı adımı piyanist_ irf olarak oluşturduğum için dedim bir kaç parça çalayım usulden dir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 ----------
teşekkür ederim metin abi çalamıyorum ayaklarına yatıp teveccüh gösterme bana şimdi blues,cazz, vs çalıyorsun işte daha neyi çalacaksın halk müziği bizim özümüz ama o tarzlarda müziğin özü be abi bu arada linkte eror veriyor sonraki linkine bakacağım daha izleyemedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------
vayyyy be metin abi şu orkestranızı bire bir gelip canlı dinlemeyi ne çok isterdim inşşallah allah izin verirde bir gün gelirim , şu an videoların tamamını dinleyemedim ama adres belli artık boş kaldıkça dinlerim hele arap saçına bayıldım orkestra süper abi yaaaaa tüm mt sostlarına tavsiye ederim valla müzikten anlayan anlamayan dinlemeli hayatında bir kez bile olsa ama canlı olarak tabiii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
yüce abi pek online göremiyorum seni bu aralar hayırdır bir yaramazlık yoktur inşallah ,
teşekkür abi.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
teşekkür edrim gürol abim ... can yüceli haddinden fazla severim şiirleri mükemmel, öyle ufaktan takıldım işte kafama göreee..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
helal abi ümit besen ve cengiz kurtoğlu bekliyoruz
Arkadaş
Eline sağlık. MT için, bizim için çalmışsın, teşekkürler
Poturdak
Karaoğlan'la geziyoruz, bol bol... Şöyle bi bakıp çıkıyorum genelde.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bravo vallahi çok güzel çalmışın
şiiri de beyendim sen bu işi yapabiliyorsun ben kursa gittim ama öğrenemedim demek kabiliyet yok bende
valla yüce abi karaoğlana selam söyle bizim o taraflara doğru da koşsun
yoksa benim düldülle ben gelecem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------
teşekkür edrim sevgili arkadaşım yanılıyorsun insan azmettiğinde yapamayacağı bir şey yok, ona kabiliyetsizlik gibi bir yakıştırma demeyelimde hırs yapıp çalışmamışsın diyelim
helal olsun ustat devamlarını bekleriz
İrfan kardeş; Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen M.Net dostları adına verdiğin bu muhteşem müzik ziyafeti için bende tüm M.Net mensubu arkadaşlar adina sana teşekkürlerimizi iletiyorum. Orgu konuşturan o ellerin dert görmesin.
irfan süpersin be abim.Ellerine sağlık arada bekleriz böyle.Hatta mt ailesi olarak birgün bir buluşma ayarlarsak mutlaka sende gelirsin.Sen çalar biz söyleriz
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
tşekkür ederim kardeşim sağol...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
teşekkür edrim kardeşim sağol inşallah keşke öyle bir durum oluşsa da hep beraber çalıp söylesek bayağı şamata olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
güzel ve içten yorumun için teşekkür edrim osman abi sağol varol ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
eyvallah kardeşim inşallah sırası geldiğince hepsi olur teşekkür ederim yorumun için...
aslında ne cevherler var aramızda ama kendisini pek belli etmiyor sende onlardansın irfan arkadaş,çalışmalarının devamanı dilerim,Allah gönlüne göre versin,bu arada buggy ne alemde
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)