Ben de geleceğim ,giriş biletsiz olacak ama mutlaka geleceğim
jameika34 dostum adrese meil gönderdim ve herkes adına sana teşekkür ediyorum bu arada baban için acil şifalar
"selam arkadaşlar bende bilet istemiştim jameika34 den ve mail attım ama bana yolladığı cevabı aynen sizlerle paylaşmak istedim arkadaşımızı zor durumda bırakmış bazı kendini bilmezler ve o da bilet yollamamaya yemin etmiş.sanırım siz dostlarına bunu söyleyemedi ben onun adına burda bunu yazma ihtiyacı hissettim lütfen bilet falan istemeyin artık
"Selam Tüm Adanalı Motorcu Arkadaşlarıma, Üzülerek belirtmek istiyorum Kargoyla gönderdiğim Davetiyelerin bir kısmı teslim alınmadı ve bilerek yanlış adresler verildi ve bunun bedelinide ben İade Gelen Kargo'ların ücretleri ile ödedim. Maddiyat belki biryere kadar ama yapılan haksizlığı içime sindiremedim ve yemin ettim. Umarım Anlıyorsunuzdur.... Sevgilerimi gönderiyorum.. "
kendinize ii bakın ve fuar konusun da başınızın çaresinede bakın
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Ben de kendi başımın çaresine bakıyorum yeimn etmemiş davetiye dağıtan biri yok mu?
Fuar davetiyelerini dün Sirkeci'ye gidim Hakan Bey'den teslim aldım. Yardımları ve güzel sohbeti için kendisine bolbol teşekkür.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)