Hocam ne oldu nerelerdesin.Bu ara işler biraz yoğun galiba.
Hocam ne oldu nerelerdesin.Bu ara işler biraz yoğun galiba.
evet , yoğunluktan biraz aksaklıklar var , çok değişik bir çalışma ile dönüş yapabilirim ? süpriZ ;)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Hocam fotoğrafa merak saldım.Biraz biraz öğreniyorum.Bekliyorum 4 gözle çizimleri.
şahsen ben 26 yaşında başladım çizmeye , aklına takılan herşey için mehmetmumtaz@gmail.com yada özel mesaj atabilirsin
güncel
müdür bunu sokağa taşımalısın...özellikle yazın..muğla taraflarındaysan bodrumda bu yeteneğinin getirisi her türlü güzelce alırsın
ama senin için çok daha ilerisi olmalı tabi..bilmiyorum yaşın kaç...
Oha cok güzellerde ..Nasıl parlıyorlar bunlar.. özel bir kalem veya baska birseymi.. Bence her türlü motoruda cizmelisin..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Çok başarılısın dostum bu yeteneğin ile çok güzel işler bulabilirsin tasarımcılık falan .) araştır.
Bravo dedim yani o kadar süper.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Sizin elinizle çizdiğinizi ben yazıcıdan çıkaramadım süper bi yetenek..Varsa yenilerini görmek isteriz.Biraz konuyu geç görmüşüm galiba ama olsun.
sanatsal yeteneği olan insanlara her zaman hayran olmuşumdur
mutlaka her insanın bir yeteneği vardır keşfedilmiş yada halen keşfedilmemiş olsun
fakat sanatkar ve zanaatkar arkadaşlara hayranlığım var
düşünceyi hayata ve gerçekliğe dökmek
boş bir sayfaya hayat kazandırmak,
bir hurdadan yada çöp diye atılanlardan bir mucuze oluşturmak çook güzel olmalı
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Çok başarılı çalışmlar tebrik etmemek elde değil.
son aylarda pek çalışma yapamadım ufaktan başlıyorum ısınma turları
Çizim aşamasında bir görüntü
bitti sayılır
Helal olsun size...
Karakalem virtüözü bu olsa gerek.
Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
Yok artık, ben fotoğrafla bile bu kadar güzel gösteremiyorum bunları. Ellerine sağlık helal olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Gerçektende harika olmuşlar elinize kalemlerinize sağlık.
Ne zamandan beri çizim yapıyorsunuz acaba?
Müthiş yetenek .. amerikada olsa veya amerikalı olsa tüm dünya otomobil üreticileri peşinden koşardı..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yemin ederim sayfalar ilerledikçe ağzım açık kaldı. Sayfalar hiç bitmesin istedim... Hey yetenek avcıları sözüm size burada bir DAHİ YETENEK var neredesiniz.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)