Sen sadece konuyu güncelle bu konu paslanmaz arkadaşım çok süpersin ellerine tekrar tekrar sağlık![]()
Sen sadece konuyu güncelle bu konu paslanmaz arkadaşım çok süpersin ellerine tekrar tekrar sağlık![]()
Allah vergisi derler ya, sizin yeteneğiniz de o hesap. Başarılarınızın devamını dilerim.![]()
aynen fatihcim sen mehmedi şu ana kadar tanıyamadınmı aaaaaaa çok ayıp biber sürcem senin ağzına
bu katogoride bence daha önceki yorumlarda da dile getirmeye çalıştığım gibi yine bomba çizimler gelmişama ben şaşırmıyorum artık bir insan yaptığı işi sevmeli bu işin en önemli noktasıdır,
ayrıca fatihçim bir kağıt, bir kalem le iş kesinlikle bitmez yanına sabır ve azmi de eklemeyi unutma
mehmetçim yine süpersin dostum tebrikler, konun zaten bende işaretli vaziyette ara ara hortlatta gözümüz gönlümüz açıla![]()
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/20...az-d4khxlo.jpg
tum cızımler guzel lakın bunu ayrı bır begendım.elıne saglık![]()
İşte bu!Dün bahsettiğim adam.Chip Foose.Müthiş bir yetenek hocam.İkinizi kafa kafaya custom çalışmalar çizerken görmek isterim.![]()
genelde araçların arkaplanları kurguluyorum, bazı araçlarda arka planıda orjinaline yakın yapmaya çalışıyorum, yorumlarınız ile beni çok mutlu ettiniz teşekkür ederim.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
ellerine sağlık mümtaz kardeşim. senin bu yeteneğin eskiden vardı. hatırlıyorum. denizli'ye gelirken şu porche çalışmasını getir de fotokopisini çekeyim. benim diye hava atarım![]()
10 üzerinden 10 çok güzell helal olsun
Arkadaşın şu anda çalıştığı şeyi tahmin ediyorum sanırım.Güzel bir sürprizle gelecek gibi duruyor.Hocam sanırım webcam tarzı bir aletle aktarıyorsun elektronik ortama.Yüksek çözünürlüklü bir tarayıcı ile aktarma imkanın varsa duvar kağıtlarımız geliyor demektir.Kolay gelsin.
![]()
Fenerbahçeye yakışır bir çizim bekliyorum![]()
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
bu resimler de neymiş yahu ilk kez görüyorum. kara kalem tarzına yepyeni bir boyut kazandırdığınız besbelli.
burada yapılacak kuru bir yorumla ne kadar mükemmel olduklarını tarif etmek mümkün değil açıkçası..
başarılar.
Eline sağlık gerçekten güzel resimler çıkarmışsın ortaya. Bence de yetenek bu olsa gerek ..Tebrikler.
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
bence bu çalışmalar ödül alır..eline emeğine sağlık.. görünce ben de heves ettim ama zaman yokki işte..
bir resim ne kadar sürüyor ortalama olarak ?
Arkadaş eski mesajlarına anlatmıştı.Maksimum 10 saat sürdüğünü söylemiş.Aslında bu kadar kısa sürede bu kadar iyi çalışma...Müthiş...
Konuyu daha ilk defa görüyorum....
Dostum hangi galaksiden geldin sen
Hele bir çalışma var porsche cayenne o ışıklandırmaları,gölgelendirmeleri,ayrıntıları nasıl başardın nasıl yaptım nutkum tutuldu.Tüm çalışmalar birbirinden başarılı..
Seni canı gönülden tebrik ve taktir ediyorum.
Bu kadar mütavezi olma kardeşim.Resmen olayı aşmışsın,çalışmalarını ve yeteneğini değerlendirmeni,sadece evine,çalışma odana hapsetmemeni öneririm.Akademik,sanatsal ve ticari olarak bunu fırsata yada değere dönüştürmelisin.Çalışma odanda saklandığın her gün ve sakladığın her şey için sanata ve sanata yapılacak gelişime katkıya haksızlık edersin.Kardeşim bu kadar alçakgönüllü olma bence herşey ortada,hiçbir eğitim almadan neler ürettiğinde ortada.Lütfen çık artık ortayagerekli mercilerle temas kurmayı dene.Bu yeteneğinin aşikar edilmesi hem sana hemde sanata hemde ilgili camiaya katkı sağlayacaktır...
seni takipteyim....
mehmetmumtaz kalemin çok güzel.emeğine sağlık .sakın çizmeyi bırakma arkadaşım.
bu arada bu işi vücud da yapmayı düşünürsen (dövme) ben kobay olabilirim)
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)