güzel olmuş eline saglık
güzel olmuş eline saglık
çizimleri tebrik etmemek mümkün değil tebrikler ama sahsen ben motor çizim çalışmalrını bekliyorum mesela benim motorum gv 250 den başlayabiliriz )
eline sağlık başarılarını ve çalışmalarının devamını dilerim..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
posrsche ile devam ediiyoruz
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
sevgili mehmet milleti doyurdun arkadaşım arabalara motosikletlere ne zaman sıra gelecek valla bekliyoruz yani ona göre
eline emeğine sağlık arkadaşım gene süper olmuş
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM.NE KADAR ŞANSLISIN.BENDE DAHİL O KDAR İNSAN SANA İMRENDİ.YETENEKLİ İNSANLARI AYRI Bİ YERDE KORUMAYA ALMAK LAZIM.
Çok başarılı, ayrıntılı ve derinlik içeren resimler. Tebrikler.
Tabi motor resimleri de görmek isteriz böylesi yetenekli bir kalemden. Hatta konsept çalışmaları, belli mi olur senin çizdiklerini bir başkası gerçeğe dönüştürür.
Murat Vatandaş a.k.a kahveisteyen
ABİM TARAFINDAN TAMAMEN HAYAL GÜCÜ İLE ÇİZİLMİŞ BİR KAÇ MOTOSİKLET VE OTOMOBİL RESMİNİ BEN EKLEYEYİM BARİ. HERHANGİ BİR RESME BAKMADAN ÇİZİLMİŞLERDİR. ELİMDE DAHA ÇOK VAR
gercekten mükemmel elıne saglık
Ohaaaa Süper Olmuş Hepsi Büyük Bir Yetenek.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
bu haftada çizdim
ellerinize sağlık.. müthiş
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
konu paslanmış ama ben durmadım devam ettim hortlatalım konuyu
Hocam konuyu ilk kez görüyorum.Böyle bir yetenek daha görmediğimi söyleyebilirim.Over haulin programındaki arkadaşı getirdin direk aklıma.Airbrush tabancası ile senin yaptığın çizimlerin renklilerini yapıyordu.İsmini hatırlamıyorum.Ancak seni canı gönülden tebrik ediyorum.Bu nedir.Nasıl bir yetenektir çözemedim...Bunu sadece eline aldığın bir kalem ve kağıtla mı yapıyorsun?
Gerçekten harika süper diyecek kelime bulamıyorum ya tebrik ederim eline yüreğine kalemine sağlık devamını bekliyoruz. . .
Hocam istek kabul etmiyormuşsun ama ben bir teklif sunmak istiyorum.Çoğumuz Devrim arabalarının hüzünlü hikayesini bilir.Bugüne kadar da benim bildiğim yaşayan bir adet Devrim var.Ben de 1-2 adet fotosu vardı.Eğer bunu çizmeyi düşünürsen eminim çoğumuzun hoşuna gidecektir.Başta da ben...Kolay gelsin.
Bir kağıt , birkaç tane kalem bol miktara zaman ve sabır
çizim tekniği realizm yani gerçekcilik , gördüğüm yada baktığım nesneyi aynen kağıda aktarmaya çalışıyorum
ben teşekkür ederim , beni izlemeye devam edin ;)
"Devrim" in yeri ayrıdır , gönder kardeş pm den , çizelim.
Benim gibi cetvelle bile neredeyse düzgün bir çizgi çizemeyen bir yetenek fukarası için imkansız çalışmalar. Allah vermiş bir üstün yetenek. Kullanmak lazım bunu.
Sizi Chip Foose ile çalıştırmak lazım.
Foose kim bilmeyenler için;
http://www.chipfoose.com/ws_display.asp?filter=Home
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
Elinize sağlık çok harika resimler gerçek ile çizimi ayırt etme kabiliyetimi bile alt üst eden resimler var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)