sevgili mehmet düşünürken aklıma geldi gardiyansın ya bolca vaktin olmalı senin ustacımm cizdiğin şeylerin çoğu zaman isteyen işler... doğrumu ?
sevgili mehmet düşünürken aklıma geldi gardiyansın ya bolca vaktin olmalı senin ustacımm cizdiğin şeylerin çoğu zaman isteyen işler... doğrumu ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------
Hizliupload.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
Hizliupload.com
Harika resimler bu yetenek bosa gitmesin ben de cok resim yapardim, ilk okul da teneffuse bile cikmazdim resimleri gorunce onlar aklima geldi eliniza saglik.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Pek çok ressam arkadaşımdan daha iyi kara kalem çalışmaların var. Tebrik ederim.
Rihanna nin ailece hastasiyiz.
Cok guzel cizimlerin eline saglik.
We are many...
bırak resimleri imzan bile adama kafa sıyırtır
Kusura bakma ama OHA :D Hayran kaldım gerçekten bu yeteneğini bir şekilde değerlendirmelisin harcanıyorsun valla
Müsait bir yerde öleceğim.
Gerçekten çok güzel çalışmalar.BMW artık masaüstümde.Honda Type-r ı da taratırsan honda hastası arkadaşa mail atarım .Yalnız bu yetenek değerlendirmeli ve bunun üzerine çalışmalısın diye düşünüyorum.Sevgilerle....
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
evet devam ediyoruz
impala hastalarına gelsin
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Tek kelimeyle mükemmel. Elinize, kaleminize sağlık. biraz ayıp olacak ama müsait olduğunuzda bende yeni kasa er6-f rica ediyorum. :D çizerseniz adresi atayım :D ha unutmadan madem portreye basladınız ee artık Fenerbahçemizin ilk 11 yada sadece Alex 'in portresinide çizmezsenişz ayıp olur. kolay gelsin.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
bu haftada boş geçmeyelim dedik
lambo hastalarına gelsin
Gerçekten inanılmaz. Eline koluna sağlık. Çok geçekçiler. Devamını da sabırsızlıkla beklıyoruz...
Mustafa ÇAKMAK A rh(-) Suzuki GSR 600
tebrikler hepsi birbirinden güzel
4 Teker bedeni, 2 Teker Ruhunu taşır.
lamborghini gallardo mu murcielago mu anlayamadım. ikisine de benziyor, ikisi de değil
ama cok iyi olmuş; arka plan yaptım
bu çizimler gördüğüm en iyi karakalem çizimleri desem abartmış olmam heralde.. elinize sağlık..
valla paylaştığınz çizimleri gördükçe bende mi sarsam bu işe dedim ama gözüm almadı (:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)