hocam diyecek kelime yok..eline gönlüne sağlık böle çizim ömrü hayatımda görmedim açıkcası. helal olsun devamlarını bekliyorum 4gözle (:
hocam diyecek kelime yok..eline gönlüne sağlık böle çizim ömrü hayatımda görmedim açıkcası. helal olsun devamlarını bekliyorum 4gözle (:
Gerçekten hepsi de birbirinden güzeller,birde kymco xciting 250i çizsen diyorum bakalım nasıl olacak
selamlar eline emeğine sağlık kardeşim cbr 1100 xx istek olurmu....
bjk li olan kartal şuanda masa üstü de saol güzel çalışma
Çok yeteneklisiniz, gözlerle ellerin bu kadar uyum içerisinde buluştuğu bünye nadir bulunur.
Bu yeteneğinizi kesinlikle meslek olarak düşünmelisiniz, sadece maddi boyutu değil, aynı zamanda keyifle yaptığınız bu uğraşınıza tam zamanınızı ayırabileceğiniz lüksünü de düşünün. Daha keyifli ne olabilir.
İzniniz olursa fotoğrafları başka sitelerde yayınlamak isterim.
beyler devam ediyoruz
ilk defa farklı bir şey çizdim portre bakalım yorumlar nasıl olacak
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Karakalem ile Piyano Black Yapmış resmen.Porsche Cayenna felan harika hepsi.
"Porsche Cayenna" sanki 'photoshop'lu... Ayrıntı müthiş
Peki ne kadar sürdü?
Son bir aylık çalışmaların ortalama ne kadar sürede çıktığını paylaşabilir misiniz?
Saygılar
(Saygı duydum yav!)
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ya bi yörü git ya töbe töbe üniversiteye başla direk prof olursn
Hızlı Yaşa Genç Öl Cesedin Yakışıklı Olsn...
tüm çizimlerin yapım aşamaları var , aklınıza başka bir yöntem gelmesin. PS ile bazen boyut küçütlme yapıyorum, boyut A4 olursa çalışma 1 saat ile 10 Saat arası sürebiliyor , Cayenne 10 saat sürdü ama o resmin hakkı 15 Saattir arka planı 10 dk da çizildi dandik oldu, son çizdiğim Dodge lastik yakan araç 3 saat sürdü , üzerinde ne kadar çok detay varsa o kadar süre alıyor, teşekkürler.
birde bir arakadaşımız başka bir yerde yayınlamak istiyordu , serbest yayınlayabilir.
sana kalemde dayanmaz....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
çizimlerin harika eline emeğine sağlık kardeşim. bende de birkaç çizim var onları da paylaşayım ama senin çizimlerinin yanından geçemez ;)
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Ressam felan mısın üstat ?
Şu anda bir arkadaşımla beraber resmen alkışladık seni.
Muhteşem çizimler olmuş.
Benim arabanın resmini eklesem çizermisin acaba diyede yüzsüzlük yapabilirmiyim. Evime asmak isterim.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
piyanist arkadaşım içeriden gelen bir şey bu yapabileceğine inanıyorum , ressam değilim amatör çizerim hobi olarak görevim gardiyanlık , resim isteği almıyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın lütfen , ama siz özel mesajdan aracınız resmini atın hoşuma giderse çizerim ben
Ellerine emeğine sağlık.Karakalem,adeta ışık ve gölgeyle dalgageçiyor.Bir ressam olarak yazacak çok çok şey var ama ben tek kelimeyle özetleyeyim; Muhteşem....Çok çok güzel.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)