Çalışmaların çok başarılı ellerine sağlık
ama bence işin tasarım yönüne dönük çalışman maddi açıdan da çok şeyler kazandırabilir
Çalışmaların çok başarılı ellerine sağlık
ama bence işin tasarım yönüne dönük çalışman maddi açıdan da çok şeyler kazandırabilir
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
T-yper da olayı bitirmişsin.. birde istek alıp F430 istesek.
Elinize emeğinize sağlık, gerçekten müthiş bir yetenek.
Devamını bekleriz.
çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim , benim tarzım custom değil ben gördüğümü kağıda aktarıyorum
çok teşekkür ederim, iltifatlarınıza dünya için henüz erken belki bölgesel olarak denizli diyebiliriz
aslında web sitesi olarak tüm çalışmalarımı görebileceğiniz bir site var oradan indirebilirsin
çok teşekkür ederim, daha önce hiç portre çizmedim çizmeyi düşünüyorum.
çok teşekkür ederim , maddi bir beklentim olmadı şimdiye kadar tasarım yönünde çok iyi dediğin gibi ilerde düşünebilirim.
evet hondayı biraz fazla detaya indim , f430 olurmu bilemem ama bir ferrrari listemde var 360 modena düşünüyorum
çok teşekkür ederim , geçtiğimi hafta sonu bir çalışma daha yaptım bugün ekliyorum beni takip etmeye devam edin
çok sevidiğim Himmet abim'e hayallerinin aracı Volvo FH16 700 modelini çizdim
biraz detaylarına giremedim aceleye geldi , iyi seyirler
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
valla hocam harbiden yetenek sizsiniz maaşallah,çizimlerniz gerçekten çok profesyonel ellerinize sağlık devamını bekleriz.
TEBRİKLER....
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
abi bende kendime çizimci derdim özel yetenek olarak..ben senin yanın da boş bir kutuymusun ya helel aolsun eline yetenegini bileğine sağlık
HaYaT İnAtLa DoLu.....İnaDınA
Ayakta altışlıyorum hella olsun super olmuşlar...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
sabaha kadar uğraşsam o resimlerden birini bile çizemem,helal olsun güzel bi yetenek
Her asker yeşil bereli olamaz
İmzanda şekilmiş
Tebrik ederim hepsi birbirinden nefis...
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
kusursuzz. ve çok başarılı tebrik ediyorum .
Yapacak yorum yok.
Harikasın. Umarım bu yeteneğin sayesinde umduklarına kavuşursun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Valla hepside harikalar ellerinize sağlık
e46 ya bittim sanki fotoğrafı pcde karakaleme çevirmişsin gibi.. Bu yetenekle birçok üniversitede rahatlıkla burs bulunabilirmiş..
bu hatfaki aracımız porsche cayenne
yapım aşaması
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Hocam gerçekten harika çalışmalar bunlar. Bravo
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
mehmet merak ettim kardeşim cetvel kullanıyorsun bunun yanında oval, yuvarlak, hatları çizerken,pergel, bozuk paralar ve değişik kullanabileceğin düzgün çizmek için araç gereç kullanıyormusun ?
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
muhteşem yaaa.. vaybe dibim düştü resmen...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)