El emeği çok başka bir şey.
bence hiç bir el emeğinin kıymeti paha biçilmez.
her biri ayrı bir güzel olmuş elinize sağlık
El emeği çok başka bir şey.
bence hiç bir el emeğinin kıymeti paha biçilmez.
her biri ayrı bir güzel olmuş elinize sağlık
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Yapılanları çok beğendim. Tebrik ederim.
Bu ustalık gerektiren , sanatsal bir işlemdir.
Her ne kadar amatörce yapsan da,
Asıl mesleğinin ne olduğunu bilmediğim için;
Emeğinin karşılığını alabileceğin ve daha fazla
üretken olabileceğin bir yöne kanalize olmanda
yarar görmekteyim..
'' Basın,dergi,gazete,reklam vs.. vb.. gibi.. ''
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
çok teşekkür ederim, bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum :D
çok teşekkür ederim
çevremdeki arkadaşlarda beğeniyorlar, çok teşekkür ederim
Bence sizde elinize kalem fırça alıp deneyin genlerden gelmiş olabilir , babamda zamanında bir şeyler karalamış gayet güzel çizimleri var , ticari olarak düşünmüyorum sadece hobi olarak çiziyorum, çok teşekkürler
size katılıyorum, bilgisayar ortamındada çizim yapan çok büyük yetenekler var fakat orada geriye dönmek mümkün, yağlı boyai karakalem, vb çalışmalarda bu hataları kabul etmiyor, çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim, ilginize
, end.mes. lisesi elektronik mezunuyum, bilgisayar sektöründe çalıştım , en son olarak mesleğim gardiyanlık yakında muğlada göreve başlıyacağım
daha öncede bahsettiğim gibi , işin para boyutunu düşünmüyorum, hobi olarak çiziyorum bu işten para kazanmayı düşünmüyorum ,çok teşekkürler
değerli yorumlarınızın ardından yeni güne yeni çizimlerle devam edelim , kimsenin aklında pürüz kalmamı için şu belirtmek isterim , tüm çizimlerimin yapım aşamaları mevcut fotoğraflar ile çok fazla resim atarak sıkıcı olmak istemediğim için burada yayınlamıyorum, teşekkürler
honda type-R
bmw e46
çizim aşaması
şu bmw resmini duvarıma asmak isterdim doğrusu
gerçekten albenili bir şekilde çiziyorsun amatör olarak yapıyor olabilirsin ama gayet güzeller.
sana tavsiye olarak neden en. tas. bölümünde üniversiteye devam etmeyi düşünmedin ? gerçekten çok başarılı biri olabilirsin yurt dışında çok iyi otomobil bir tasarımcısı olabilirsin...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Ellerine saglık mehmetmümtaz kardeşim,harika çizimler bunlar,genelde oromobil çizimleri görüyorum sanırım ilgi alanı bu tekrar ellerine sağlık,
kalemini mükemmel kullanıyorsun,naçizane tavsiyem yaptığın meslektan dolayı birsürü konunun membasındasın gardiyansın,bence oradaki acıları,çaresizlikleri,pişmanlıkları da kaleminle kağıda yansıtmayı denemelisin,hiç düşündünmü bunu bilmiyorum,bildiğim başarırsın
emeğine sağlık.
hocam süper sanat ve sanatçılık böyle birşey işte yetenek doğuştan var olan birşey ve sen çok şanslısın. başarılar
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
gölgelendirme , ışık süper olmuş
eline sağlık
şaka gibi :S gerçek resimden daha güzel bunlar
Karadeniz - Giresun.
harikasiniz .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
son bmw'yi bobiler'de de gördüm başarılarınızın devamını dilerim
ha bide pm atıyorum bakarsanız sevinirim
Ninja
çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim
Evet son çizdiğim Bmw de detayları çok fotojenik gösterdi aracı, üniversite olarak bilmiyorum sebebi şu benim çizimlerim realizm yani orjinal bir resmi veya objeyi kağıda aktarmak gibi bir nevi yazıcı gibi düşünebilirsin , fakat tasarım başka bir şey hayal gücü işin içine giriyor biraz müdendislik benim şahsi kanaatim bu , üniversite olayını düşünmedim muğlaya gidince yetkililerle görüşüp ona göre karar vereceğim.çok teşekkür ederim
iltifatlarınız için çok teşekkür ederim , mesleğe daha başlamadık ama yakında başlıacağım , bahsettiğiniz ruh haliyetlerini kağıda aktarmayı deneyebilirim , teşekkür ederim
Ben kendimi sanatçı olarak görmüyorum ben şu aşamada hobi olarak çalışıyorum sanatçılık mertebesi çok ulvi ve yüksek bir mertebe kendimi layık görmüyorum şu anda , evet şanslıyım geçte olsa böyle çizmeye başladım ve kendimi geliştirme fırsatım oldu, çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
iltifat ediyorsun, beğendiğine sevindim, çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
evet oradada bir potansiyel yakaladım , istediğin resimleride gönderdim özel mesajdan , teşekkür ederim
bugün çalışmalarımda bahsettiğim 2 yıllık süreçte nerelerden geldiğimi göstermek amacı eski çalışmalarımda paylaşacağım , iyi seyirler
2009 yılından
2010 yılından
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
dididilim tututldu süsüsüpper :D
Çok iyi .. hatta çok çok iyi ..
hangi belgesel kanalındaydı tam hatırlamıyorum ama proğramın konsepti şölşe idi bir yakınınız proğramı arıyor adamlar sizin cacık arabayı alıyolar . döşemesinden tut müzik sistemine jantına kadar modifiye ediyolar en son süper bir şekilde boyuyorlar ve airbrush atıyorlar. işte bu esnada biri aracın son şeklini çiziyor ve tüm boyama işlemi sırasında bu çizim rehber oluyor..TT custom gibi sipariş çalışan veya kişiye özel üretim yapan firmalara çizimlerini yolayabilirsin ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Sözün bittiği yerdeyiz..Tek kelimeyle muhteşem.İnanamıyorum
Bence sen dünyada çok az olan bir yeteneksin..
Detaylar mükemmel ötesi..Hayran kaldım..
Resimleri bir başka sayfada büyük olarak yüklesende Bilgisayarımıza indirsek...
Yazıcıdan çıkartıp duvarlarımıza tablo olarak assak..
Hoobba resimler dehşet..özel olarak merak ettiğim bir soru var kara kalemle insan resmide çizebiliyormusunuz?portre vs.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)