Tebrikler gerçekten harika olmuş
Tebrikler gerçekten harika olmuş
Çok başarılı tebrik ederim...
hangi makine ile çektiniz ?
çok güzelmiş HD kalitesinde
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
sanatkar doğulmaz ama yetenekli doğulur, iyi ki doğmuşsun sevgili arkadaşım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sağlam yetenek varmış hocam, bravo ;)
süpersin, Kenan Sofuoğlunun çizimi çok güzel (diğerleri gibi)ben adresimi versem kenan sofuoğlunun çizimini gönderirmisin
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Resimler çok güzel,elinize sağlık...
Motosiklet efendi işidir
sevgili arkadaşım öncelikle bu işin üniversitesini okumuş eğitimini almış insanlardan ziyade , insanın isterse kendini geliştirebileceğini ,azmettiğinde ve sabrettiğinde neler yapabileceğini,bizlere göstermiş bulunmaktasın,
önce seni bu sabrın,azmin, ve başarından ötürü tebrik eder ellerinden öperim ,
bir dönem resim çizme olayına bende pek bir bulaştım, benimki yağlıboya çalışmaları ve genelde doğayı konu olarak ele alıyordum (çok sevdiğim için) yaklaşık 500 ün üzerinde tablo yaptım,bir çoğunu boya parasına satıp kalanınıda eşe dosta ev hediyesi olarak dağıttım, halbuki arabalarıda çok severim daha sonralarında yağlı boya yapamadığım zamanlarda aynı senin gibi kara kaleme başladım ,daha sonra araba çizme işi değilde ,yapma işine takılınca resim mesim uğraşım son buldu ,fırçalarım kayboldu gitti bir köşelere
ve şuna inanıyorumki her yaptığın resim bir öncekinden daha güzel oluyor ben artık bunun ,olması gereken son nokta olduğunu düşünüyorum ,senin adına,
bir araba bir model bu kadar güzel çizilir ama bakarak ama ezbere, ve zamanla dağarcığın genişledikçe artık kendi modellerini çizebilecek sınıra yanaşırsın ki bence sen o aşamaya çoktan gelmişsin , umud ediyorumki bu uğraşlarının bir gün karşılığını bulursun inşallah ...ulaşabileceğim adresini verebilirsen , kullanmadığım kara kalem setimi sana ücretsiz kargo etmek isterim ...
tebrikler....10 üzerinden 100 veriyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Bütün resimlerini tek tek inceledim ve hayran kaldım ama sanki bazı resimlerde oynama var ? Eğer yoksa gerçekten çok prof...
ohaaaa boyle çizimlere bir motosiklet sitesinde rastlayabiliceğime hiç sanmazdım güzel sanatlarda okuyanlar bile bu resimlerden çok çok düşük çizebilirler sen neymişssin be abi....
çok çok başarılı buluyorum peki ama niye yetenek sınavına girmedin ?
Mustafa Kemal Atatürk
çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim, sanal sergiler ile idare edeceğiz şimdilik , sayfayı takip etmeni tavsiye ederim hemen hemen her hafta sonu birşeyler çizerim allah nasip ederse
bu sözün üzerine hiç bir şey eklenmez, doğrudur
yaklaşık iki senedir uğraşıyorum , geliştirdiğim konusuna katılıyorum ama profesyonel demek profesyonellere ayıp olur, çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim, kendi motorsikletimi dahi çizemedim bakalım artık ..
çok teşekkür ederim
bu tarz çalışmalara gerçekci çizimler diyorlar , yani bir yere bakarak çiziliyor, hayal gücü ile bir şey kattığımda oluyor ama şu aşamada tamamen kafadan çizemiyorum, çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim, umarım bir kaç kişiye vesile olurda gizli yetenekler ortaya çıkar
çok teşekkür ederim
Samsung fotoğraf makinem var 5.25Megapiksel bazılarında tarayıcından çıkarttık onlar çok iyi çöznürülükte, çok teşekkürler
çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
ne yazıkki Kenan'ın resmini sana gönderemem çünkü bizzat kendisine gönderdim
, çok teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim
hocam yürekten geldiği gibi satırlara dökülen sözleriniz gerçekten durumu çok iyi anlatmış , umarım sizde kaldığın yerden fırçalarınızı , kaleminizi alıp devam edersiniz, kalemler içinde çok teşekkür ederim , düşünmeniz bile yeter ben denizliden denizlimizin kalem üreticisi "FATİH KALEM" kullanmaya çalışıyorum.
çok teşekkür ederim, oynama yok sadece bazıları taracıyan çıktığı için renkler daha koyu gösteriyor
Evet insan hayatta nelerle karşılaşıyor şaşırmamak elde değil :D, çok teşekkür ederim ,sınavlara girmeyi düşünmedim çünkü geç yaşımda öğrendim yeneteğimi 26 yaşında öğrendim 28 yaşındayım .
müthiş başarılı tebrikler
Allah rahmandır rahimdir, ama arpa ekene buğday vermez
yeni güne yeni çizimlerimizi ekleyelim
yapım aşamaları
yakın plan bir araç çizimi
evo 8
yapım aşaması
amerikan polis aracı
yapım aşaması
Vallahi mükemmel anormal bir ruh var çizimlerinde hissedebiliyorum...Ellerine sağlık kardeşim.Bakarakmı çiziyorsunuz veya kareleme tekniğiylemi çiziyorsunuz ben anlamadım nasıl çiziyorsunuz bunları?
abi süpersin benide çizsene Bence sana bi sayfa ayrılmalı yaptığın resimleri paylaşmalısın bizlerle
aciiilll yardım egsoz düştü gibi konular yerine senin resimlerine bakarız daha iyi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
motoru yaptınmı kardes gılera sasesını satan kısıyım?
Helal olsun emegıne saglık
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
sizin orada çalışmalarını görenler ne diyorlar? ben en uygun muhteşem kelimesini bulabildim de
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Resimler harika rahmetli babam da aynen böyle çiziyordu.Çok hızlı sadece bakarak çiziyordu daha çok kişileri çiziyordu birebir oluyordu şaşırıyorduk hep sadece hobi amaçlı yaptı sizin gibi,,, ticari olarak nasıl değerlendirilir bilmiyorum..
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)