Boğazdan yürüyerek karşıya geçmek istermiydiniz... 1954 de yaşamış olsanız olurdu belki
Boğazdan yürüyerek karşıya geçmek istermiydiniz... 1954 de yaşamış olsanız olurdu belki
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Gene geçebilirsin;köprülerden yürüyerek tabi yürekde ister .Ama güzel muhabbet bir gün yapalım bu işi
Allah rahmet eylesin... İyi adamlardır kesin bunlar
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
http://www.haberturk.com/galeri/sibirya10022006.htm
bu linkte de deniz donması var hem de 1954 değil 2006. buyur burdan yak
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
just_life adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Yazın bi ara toplanın gelin, yüzerek de geçelim
yüzmebiliyonmu hıg boğulma yihaaaaaaKhutuck adlı üyeden alıntı
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
bence en güzeli uçarak geçmek.....muhteşem olyor...
Sen hiç yüzemeyen kütük gördün mütarık54 adlı üyeden alıntı
Bu arada o tarihte yaşanan olay boğaz sularının donması değildir, Yukarlarda* biyerlerde donan suların gevşeyerek kopup akıntı ile İstanbul boğazına girmesidir. Sabah uyanan millet görüntüyü gördüğünde boğazın donduğunu sanmıştır dip not olarak vereyim dedim.
* Haritaya açın bakın işte aklıma gelmedi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yok abi deniz donmuşta olsa yemez ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
valla boğazı yüzerek geçmek isterdim, onuda geçen sene başardım çok şükür..
asyadan avrupaya yüzdük...
Donmuş boğazda buz pateni yapmakta farklı olurdu tabi kayarak geçmek boğazı...
ama boğaz hiç donmamış
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
O buzlar Tuna nehrinden. Nehrin buzları buzkıranlarla kırılmış, ama erimediği için boğaza kadar gelmiş.
Ben kucukken bir balikci vardi Uskudarda o gecmis 1954 te karsidan karsiya bogazin orta kisimlarinda buzlar hareketli imis onlardan ziplaya ziplaya gecmisler. O zaman yapabilecegin en deli hareketmis bu. Bence gusel bir ani helal olsun o adama belkide resimlerdekilerden biri de odur.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
evet resimdede yanlış görmüyorsam buzlar kırık saatte 3/4km akıntı olduğunuda hesaplarsak buzların hareket etmesi normal..
riskli ve çok tehlikeli düşersen sıkısarak ve buzların altında kalarak ki en önemlisi donarak ölebilirsin..
onaylamasamda helal olsun büyük cesaret...
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)