karşılarına köpek balığı çıkınca da selektör yapıyolarmış uygunsuz kayaya park ederlerse de dörtlüleri yakarlarsa hiç şaşırmamak lazımKhutuck adlı üyeden alıntı
karşılarına köpek balığı çıkınca da selektör yapıyolarmış uygunsuz kayaya park ederlerse de dörtlüleri yakarlarsa hiç şaşırmamak lazımKhutuck adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
NG'de seyretmiştim bu arkadaşları.Koca gözlüler olmayan ışıktan yararlanmak için eşek kadar göz edinmiş,bazılarıda kendi ışığını kendi yaratıyor.Yüksek basınç altındaki çoğu yaratıkda ezilmemek için %95 sudan meydana geliyomuş.
Durun bakalım daha neler göreceğiz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
helal size arkadaşlarım ya valla çok güzel yorumlar yapmışsınızzz
hadi bakalım bunların kaç cc olduklarınıa bilin
))
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
su güzel ALLAh im neler yaratmis yarappim ya baksana sunlara güzel veya çirkin var olabilmesi ne kadar ilginç dimi kim bilir ne canl1lar daha var su evrende bilmedigimiz
Arkadaşlar tsunamiden sonra Filipinle'de ortaya çıkan dünyanın en korkunç yaratığının resmini buldum. En son tanımlanan resimi 1974'te çekilmiş. İnsanlara yardım etmeyi teklif edip kanını emen bir yaratık olduğu iddia ediliyor.
Bu yaratığı ben de görmüştüm ama daha ziyade petrol çıkan ülkelerde bulunduğunu zannediyordum
Eski fresklerde bu yaratığın incik boncuk için bile savaşa yol açabileceği rivayet edilmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)