helal olsun be
hoş ;yurdum insanıda heck yapsın böyle lazım olabiliyor nede olsa bir zamanlar 3 kıta bizimdi internet niye olmasın
Karikaturleri yayinlayan gazetenin adi bu degildi ki? Bu muhtemelen Hıristiyan'lık uzerine hazırlanmıs bir web sitesi olabilir ("bible-land=İncil Diyarı-Ülkesi") Ama gazetede çıkan karikatürleri sitelerinde yayınlamış da olabilirler tabi...
Karikatürlerin hepsinde Muhammed yaziyor. Zaten karikaturistlerden ozel olarak peygarimiz hakkında birer karikatür istenmis.
Because you are mine. I walk the line..
arkadaslar hangi site hacklenmiş?
Yinede helal olsun bağrağımızı dikmiş ya!! inşallah haksız yere yapılmış bi saldırı değildir. Siteler karışmasın
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
puahahahahahahahahhaahaa
-biz yahu biz işte...
-farklıyız eşimiz benzerimiz yok dünya üzerinde..o yüzden pek sevilmiyoruz zaten.bi korede seviliyoruz başkada yokh...
-iyi olmuş iyi.Hacked by sessiz demiş ses siz sesiz haklamış vallahi siteyi. domainide almıştır.artık ağlasın dursun o gazetemi ne işte....
-butun olan bu olayları bir karitatüre yıkmamak lazım bence. birikti birikti en sonunda patladı...iyikide patladı yoksa içimizde patlasaydı daha mı iyi olacaktı...
-arkadaşlar print screen yapmayı unutmayın...
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
evet print screenlik bir ascii kod harikası
May the Force be with McLaren Mercedes
belki sıra bir gün bunlarada gelir..kimbilir..... yalnız indexte sağ tuş yapıldığındaki mesajın yerine başka
cümleler kurulabilirdi
Siber terörizm iş başında.
”Terör insanları yıldırmak,sindirmek yoluyla onlara belli düşünce ve davranışları benimsetmek için zor kullanma ya da tehdit etme eylemidir”
7. Bozdemir, M. Terör (mü) ve Terörizm (mi)? SBF Basın yayın yüksek okulu yıllığı. Ankara. 1981 s.523-533.
[QUOTE=kaldera]belki sıra bir gün bunlarada gelir..kimbilir
Bu ne ya rezalet valalhi, sadece son siteye baktım.
"Faşizm" böyle bir şey işte, yerlisi yabancısı yok bu ideolojinin.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ben sitelere bakmıyorum bile. eminim binlerce vardır bu tür siteler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
edit:-neyse-
helal olsun!!!
bu gibi gençlerle hep daha güçlü ve ayakta olucaz...
hepsine desteğim sonsuz...
ps. ben ayrıca hacker arkadaşın türk bayrağını oluşturan bit'lere de bir mesaj gömdüğüne inanıyorum...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)