13 şubat Doğum Günüm...unutmayin
-
yuh yani dimi...böyle başlık açıldığınıda hiç görmemiştiniz..sitenin
en haylaz...
en afacan...
en yaramaz...
en akıllı...
en haşarı...
en popüler...
en yüksek paranoyak masterlı...
en muhalefet...
en problemli...
en bilinmeyenli denklemi...
kankanız...kan kardeşiniz...kuzen balkyniz...canınız...parçanız...olmazsa olmazınız..gücünü geyikten alan...
Mete Han 13.02.1978 de doğdu...bu şerefli günü hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek milli bir atmosfer içinde kutlamalısınız dostlar...yani kendi doğum günüm diye demiyorum ama iyiki doğdum ben...
bu hususa dikkatinizi çekmek istiyorum...Sevgili site adminimiz Erhan Bey izinleriyle bu başlık açılmıştır...ayrıca kendisi bana Tag Heuer (TAK HIYAR diye okunur) marka bir kol saati hedaye etmiştir...para toplamışlar sağolsunlar aralarında...bakalım diğer tayfa ne hediye alacak...şurda pazartesiye ne kaldı kankalar...hazırlıklarınızı yapın...hedayelerinizi uygun bir zamanımda kabul edebilirim...hepinizi sevdiğimi unutmayınız...
her türlü çelenk...şiir..iltifat...beste kabul edilir...beni sevmeye devam edin..
bu başlığa mesaj atmayan üyeler kara listeye yazılıp müsait zamanda hesap sorulur...
sevgi ve saygılarmla...
hepiy börtday I'm
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hepiy börtday I'm
Happy birthday to you mete_han kardeşim
-
debbah kanka siftahı senden bereketi diğer üyelerden...ama ilk müşteri olduğun için hedaye istemiyorum senden...hadi yırttın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
iyiki doğmuşun abi nice senelere
-
Şimdiden dogum günün kutlu olsun benimde 5 şubattı. Okadar ilginc ki Makine diye bir arkadas dogumgunumu kutladı buradan kendisine selamalar yeniden. Ayrıca Motosiklet.net ten de Dogum günü mesajım geldi.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
just_life adlı üyeden alıntı
Ayrıca Motosiklet.net ten de Dogum günü mesajım geldi.
Otomatiğe bağlamışlar, hemen şımarma
Mutlu yıllar mete_han
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
mete kankam,yeni yılda yok ya yeni yaşında,yeni yaş gününde ulem ne zormuş beaaa yaf doğum günün kutlu olsun, en cüzeli bu idi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
dogum gunun kutlu olsun her zaman mutlu ol. emi??
-
mete_han senin bir eşin, bir benzerin daha var mı şu dünyada merak ediyorum . İyi ki doğmuşsun düşünsene doğmadığını! Dünya senden mahrum olacaktı . Nice mutlu yıllara ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
doğum günün kutlu olsun. benim de 1 haziran şimdiden sööleyim de unutmayın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Süper Moderatör (BBRR)
Canım metem iiki doğdun yoksa bu motoforumlar ne yapardı...Nice mutlu yıllara
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Abicim doğum günün kutlu ossun ama (ayın 13ünde)
-
Hapyy Doğdunnnn......
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
-
-
kardeş mutlu ve umutlu yıllar dıleğiyle sana ve sevdıklerıne mutluluklar dılerım
-
iyi o zaman senin doğum gününden de bananeeee
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
-
yarın infaz yapacağımız için burada olamayacağım. şimdiden mutlu yıllar.
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler