Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

13 şubat Doğum Günüm...unutmayin

Motovento
    REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    sayenizde ambians olduk yakalamak da ne benden de sana saygılar mete_han abi
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    nice yıllara bu arada ne tesadüf benimkide 16 sında ilgilenenlere duyurulur bana hediye gerekmez herkes benzin alsın yeter:D
    dongul murat

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı gropsy adlı üyeden alıntı
    nice yıllara bu arada ne tesadüf benimkide 16 sında ilgilenenlere duyurulur bana hediye gerekmez herkes benzin alsın yeter:D
    neden ilgilenelim iş ilanı gibi oldu walla. sen bize benzin alsan o zaman iş değişir

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    iyki doğdun (iyide bizim bu işten karımız ne )
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    selam. bir gün sonraki doğum gününü bu günden kutlar,nice mutlu,saglıklı vede sevdiklerinle birlikte nice yıllar dilerim... kal sağlıcakla.

motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    Nice yıllara
    Eklenti 307
    gaza gelme;kaza gelmesin

gropsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym gts 250
    ayıp ettin ylmzzz sen gel ben alırım sana benzin:
    AMA BANA KİM ALCAK KARNEDE 3 ZAYIF GETİRDİM BABAM BANA ÇOK GÜZEL VERDİ AMA BENZİN DEĞİL DAYAKK:D
    dongul murat

Promise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben yeni üyeyim abi screem'in kankası ve bir hayli motor delisi olaraktan girdim siteye... bende seni ve bütün motorcuları seviyorum

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    derin site üyesi watercolours önlenemez yükselişin devam ediyor be kankam...seni yazdığın her mesaj için 1.267 kere öperim hayatım...

konyalı yılmazım senden başkasına kutlatmam doğum günümü...

harfendazım sağol ya...seni önce hatun sandıydım...özeline baktım...ekonomist ve 36 yaş deyince bir an tiksindim kendimden... ...herşeye rağmen bir erkek olarak bile seni seviyorum dostum...yaş 36 bu arada yolun yarısı...ben 28 valla...hehehe...daha genciz allahın izniyle...müdürüm ne zaman girersin andropoza... yağmur benim olayım yağmur benim herşeyim...detaylar çok önemlidir...kızım diye demiyom dünya tatlısıdır...

gropsycim senin motora helalinden mazot alacam ben...eyvallah antalyalı kankam...

mondıall 50 can sağol dostum...ben bi ara Aydına gelip bu işteki kazancı sana anlatırım kankacım...

yeditepeli34 sağolasın be kankacım...

vayyyy be motorinnnime bak bee...uğraşmış valla...helal olsun...yakışır bana...ama çulsuz bir gümrükçüyü aşar bu motor...eline sağlık yav...

promisecan bizde yeni eski olmaz...bizde herkes eşittir...ama benim yerim tabi m ayrı...kankan skullhunter olursa borun öterse tabi transa geçersin böyle...1000 mesaj ve üstü tayfa üst devre olur...teskereyi bekliyoz artık...1000 i devirdik ama site yönetimi tarafından herhangi bir şey hediye edilmedi...primlerimizi bile alamıyozki...gidiyom skullhunterın erhanın yanına..."abi hesapta para yok...29 şubata kadar süre tanı" bize diyo birde çayı dayıyo...ekmek parası hayatım napcan...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı gropsy adlı üyeden alıntı
    ayıp ettin ylmzzz sen gel ben alırım sana benzin:
    AMA BANA KİM ALCAK KARNEDE 3 ZAYIF GETİRDİM BABAM BANA ÇOK GÜZEL VERDİ AMA BENZİN DEĞİL DAYAKK:D
    ben sevdim bu doğum günü işini
    bu arada sağol mete_han abi.
    biraz konunun dışına çıktık ama konu zaten çığrından çıkmış zaten

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    iyiki doğdun be kardeşim ala ala lem bızmı ıstedık doğmanı bızemı sordun da doğdun hadı bı hata yaptın doğdun bızı ne dıye bu suca ortak edıyorsun ala ala ( yok yok şaka abimmmmm Allah sana coluğunla cocuğunla butun sevenlerınle huzur sağlık dolu daha nıce seneler nasıb eder ınsallah doğum gunun kutlu olsun kardeşim benım )
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

Motosikleti
    işşşteeeeeeeeee....

REİS GERİ DÖNDÜ....

mete han kardeşinin başlığına cvp yazdı...

tarihe geçer bu an....işte medya üzerindeki gücüm budur...görün bakem skullhunter müdürüm...

gölgeeelerinnn gücüüü adııınaaaaaaaaaaaaaaaa

GÜÇÇÇÇÇ BENDEEEEE ARTIIIKKKKKKKKKK....

yav ben 28 yaşınamı bastım acaba...

sağol shadow vt abi...hatırlarmısın senle ilk polemiğimiz sana shadow dancer dememdi...niye böyle yazıyon diye bozulmuştun...her dostluğun bir polemik ambiansı vardır...ben coşardım...sen beni bizzat arayıp bu erhan iyi çocuktur...tanısan çok sevcen diye beni yatıştırıyordun...ne güzel günlerdi be abi...sana ve çocuklarına sevgiler...hasret kaldık mesajlarına...bizi üz...unut...bir kenara at...kalbinde tozlu raflara kaldır...bir mesajla bu tozu üfledin sadece...unutulmamak dileğiyle...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Honda Shadow
    yazsak bi türlüüü yazmasak başka türlü Erhan kardeşim hakkında azmı atıp tutardın da..neyseee hiç girmeyeyım şimdi o konulara bu son sıten buradanda kovulma bariii şaka şaka başta Erhan ved eben olmak üzere sen bızım sıtemızın gülüsün beaaa (gerci zaman zaman kızardım sana ya şimdi alıştık senın yaramazlıklarına canım kardeşim benım tekrardan "iyiki doğmuşsun nıce senelere...) konu "aşık atışmasına dönmesın cevap yazıp durma her yazıyaaa kilitlerim Allahıma bakkk

Motosikleti
    benim başlığımı kilitleyecek mod o kadar çokki sırada bekleyen shadow babacım...sen sıranı bekle bence....heheheh...erhanım aşkım benim kankamdır...bak modluğunu bilem alırım elinden... o kadar öter borumuz yani...

lan şaka şaka...aman diyim...abim bir sonraki topiğim tarihe ve hafızalara geçecek...kurgu kafamda...fotolar eşliğinde...süper bir komedi olacak...ben ve ciddiyet birbirinden uzak şeyler bilirsin...gülmekten geberme garantili...altına işeticem motor tayfasını gülmekten...bekle ve gör canım abim...ulan ben normal adam değilim yav...yeminle bak...henüz şebekliğimi zirveye taşımadım...canımsın...

Motosikleti
    Honda Shadow
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    benim başlığımı kilitleyecek mod henüz kainata teşrif etmedi shadow babacım...heheheh...erhanım aşkım benim kankamdır...bak modluğunu bilem alırım elinden... hatta butun modların bıle modluğunu 2 dakıkada alırım ellerınden korkar bu yuzden butun modlar benden yaa o kadar öter borumuz yani..!!
    BÜTÜN MOD KARDEŞLERIMI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM ...!! bu adamın butun mesajları bundan sonra silinsin kardeşlerım bakalım kımın borusu otuyor kımın ötmuyor görsun bu a....d.....i

Motosikleti
    abi 1 aatten yeni yaşıma gireceğim...valla yazımı değiştirdim...ara gaz verme kankalarıma...valla bidaha artizlik yapmam... ben sıradan bir üyeyim...

boru değil anca flüt öttürürüm...

egekanım dangerım bbrr abicim dolmuşa binmeyin...

aslan parçaları bu modlar yav...kim tutar sizi...hey yavrumm bea...analar ne modlar doğuruyor...yürüyün be koçlarımm...

TÜRKİİİİYEEE SİİİZİİİNLEEE GURURRR DUYUUUUYORRRRRRR...

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bu kadar gazla vitrine koyulur bu topic

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mete doğum günün kutlu olsun kardeşim, hep beraber nice mutlu senelere inşallah.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Doğum günün KUTLU OLSUN...

Bende ayın 13 ünde doğmuşum.
    13 ekimde.
    Herkes 13 sayısının uğursuzluğundan bahseder , demekki biz doğduğumuz içinmiş...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler