Arkadaşlar bugun arabada giderken radyoda çaldı da ;
Hareketli güzel bir şarkı hareketli olan kısmında emoing emoing gibi birşey diyordu . Bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Çıldırıcam nerdeyse
Arkadaşlar bugun arabada giderken radyoda çaldı da ;
Hareketli güzel bir şarkı hareketli olan kısmında emoing emoing gibi birşey diyordu . Bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Çıldırıcam nerdeyse
en uyuz olduğum iştir duyarsın hoşuna gider ama bir türlü bulamazsın o aklında kalan saçma sözleri yazarsın nete ama birşey çıkmaz yıkılırsın
Bu ayar iyiiii
birkaç söz daha yok mu şarkıdan aklında kalan.
olacak olacak...
radyonun adını yaz baride sitesine bakalım top 10 da falan oluyor. yoksa böyle emoing emoing çok zor :D
işin zor
evet biliyorum işimin zor oldugunu ama bilmiyorum mükemmeldi ya kulağa çok hoş geliyordu radyo fenomen deydi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:38 ----------
Arkadaşlar ben baktım fenomen ilk 10 u ordada bulamadım bir şarkıdan melodiyi hatırladım fakat bir melodide nasıl anlatılır ki :D
melodiyi mırıldan videoya çek youtube'dan vs izleyelim
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Bende samsung wave2 cep telefonu var.Bu telefonun bir özelliği varmış.Beğendiğin bir şarkı çalarken mikrofona tutuyomuşsun , sana çalan şarkının ne olduğunu söylüyomuş.Şimdiye kadar kullanmadım bu özelliği ama bu gibi durumlarda baya işe yarayabilir.Sen youtube'a mırıldan.Belki benim telefon şarkıyı tanır.
http://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI
geçen bende radyoda dinledim sonra aradım buymuşbelki seninkide budurbu değilsede güzel şarkı
Bu gibi durumlarda Shazam diye bir program var telefonumda. Dinletiyorum, şarkının adını sanatçıyı filan söylüyor tavsiye ederim.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
bi sarki vardi cok guzeldi adini ve sozlerini bilmiyorum bana bu sarkinin adini soyler misiniz :D
Fikirlere Kurşun İşlemez .
ben biliyorum o şarkıyı ya.hatta melodisi dıt dıt dırıt dırıt dıt dıbı dıbı dıt diye gidiyordu
o şöyle olması lazım; Abi bir şarkı dinledim çok güzel bir şarkıydı ama mükemmedi bu şarkıyı arıyorum bulabilirmisiniz :D:D
:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------
Ne güzel bir prgrammış o ya nasıl temin edebiliriz ?
Arkadaş buldum galiba :D Ama tam olarak bulamadım yani http://www.dailymotion.com/video/xa6...ilar-mix_music
Bu linkdeki 10:35 dk şarkının adını bulabilirmsniz ?
canım kardeşim zaten o videoda şarkıların adı yazıyor şarkı başlarken inna-love
sararım ben bu topic'e şimdi, biraz daha ipucu ver bulalım hepberaber
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:24 ----------
fenomende dinlemişsin sanırım, paso fenomen dinle nasıl olsa tekrar çıkar adını söylerler yakalarsın
Ninja
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)