Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Filmin Sonu

REKLAM ALANI
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Skullhunter motosiklet.net sitesinden sonra, toplu taşım araçları sitesine yöneldi. belediyeotobusu.net, halkotobusu.net, metro.net, tunel.net, ido.net şeklinde siteleri var. Reklamlardan kırdı parayı.

Danger Konfora düşkünlüğünden dolayı Fazeri sattı VFR aldı, VFR'yi sattı Goldwing aldı. Goldwing'i de satıp Boeing 747 aldı. Şimdi Danger Air firmasının sahibi. Ancak firma adından dolayı batmak üzere.

BBRR Hyosung'unu hala satmadı. Dünya Enduro Motorcuları başkanı oldu ve Güney Kore Hyosung Holding'de AirBrush Departmanı yöneticisi.

EgeKnn İzmir'de kurulan 63. Motosiklet.NET grubundan sonra başka ile yerleşmeye karar verdi. Şimdi Artvin'deki 21. Motosiklet.NET Tugayı komutanı.

Eyong Bir trafik kazasında polise küfür etmekten 6 ay yedi. Tam para cezasına çevrilecekken önce mübaşire, sonra "yaz kızım"a en son da hakime küfür etti. 3 yıl yattı çıktı. Şimdi Çin'den AQ markalı motosikletleri getiriyor.

watercolours Regal toplu alım listesini torunları devam ettiriyor. Kendisi ise Regal'e destek verenlerin çoğaldığını görüp milletvekili adayı, ardından da milletvekili oldu. Şimdi "Çin İşleri Bakanı"

xxxxx, womanrider, les_paul, vlad1462 Komedi Chat Dörtlüsü'nü kurdular. Motosiklet fuarlarında gösterilere çıkıyorlar.

-CRiminAL- Önce bir motosiklet dergisinde "Motosiklet Gurmesi" oldu. Sonra bu işte sıkıldı ve tası tarağı satıp Fransız Guyanası'na yerleşti. Son duyumlara göre kendine hakim olamayıp uydu uydu geziyormuş.

cuk_o Halen yetkili firmanın kendisine yeni motor vermesini bekliyor. Kendi motoruyla da uğraşa uğraşa dünyanın en sağlam motorunu keşfetti.

2move Hala Hyosung'u araştırıyor. 10 saniyede Hyosung yönetim kurulunu, 1 dakikada tarihçesini, 5 dakikada üretim aşamasını, 15 dakikada da tüm personeli sayabiliyordu. Ancak son duyumlara göre Hyosung'dan vazgeçmiş.

just_life Son 12 yıldır Tiger'ını satmaya çalışıyor. Ancak vazgeçti gibi. "Artık motoru büyütmenin zamanı geçti" diyor. Hala bekar...

Mozaik Asmaaltı Cafe'ler grubunu açtı. Maxi scooter mı, enduro mu, cruiser mı diye 25 yıldır düşünüyor. En son gitti triportör aldı.

burakara13 Önce ehliyeti aldı. Sonra sırasıyla CBF 250, ER5, ER6, ER7, ER8, ER9, ER10 aldı. Piyasada ER12 mevcut ancak o daha üretilmeyen ER11 için adını yazdırmış. Sırayı bozmamak lazım yavaş yavaş büyütmek lazım motoru diyor.

marcos Mondial'le uğraşa uğraşa Mondial servisi kurdu. Derin dondurucu ve motosiklet tamiri üzerine Çin'de master yaptı. Halen Shangay'da tamirhanesi var. Türkiye'ye her geldiğinde mutlaka Eymir'e gidiyor.

zuhtupasa, ledo Maxi scooter üretmeye başladılar. Hem de Türk malı. Üstelik TV ve kahve yapma makinası olan bir scooter icat ettiler. Şimdi tekstil işinde, korumalı beyaz atlet ile korumalı çizgili pijama projesindeler.

gurzan Yoldaki sorun yüzünden belediyeye açtığı davayı kaybetti. Daha sonra çok çalıştı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı oldu. 1221 Turkcell kısa mesaj hattına bir çukur ya da sürüşü engelleyecek durum bildirdiğinizde bizzat başkan olarak kendisi gelip kapatıyor.

MoToR Adana'daki motorcularla birlikte Adana'ya Motor diye ilçe kurulmasını sağladılar. Kendisi belediye başkanı oldu ve belediye meclisi olarak otomobil kullanımını yasaklayan kural koydular.

alestevardiya, "Aleste Vardı Ya" adlı motosiklet konulu filmde yer alarak sempati toplamaya çalıştı. Halen yılın motorcusu olmak için çabalıyor. En son Taksim'de kendi reklamını dağıtırken görülmüş.

ve Prometheus Duvarlara Çin motorları karşıtı yazılar yazarken yakalandı. Çok işkence görmedi, çünkü işkence aletleri Çin malıymış. Bu yüzden hapisten çıkar çıkmaz "Çin İşi Japon İşi Derneği" adı altında bir dernek kurdu ve Çin motorları ucuzluğuyla Japon motorları kalitesini birleştirdi. Sevabına motosiklet dağıtıyor. Ancak halen kendine ait motosikleti yok.

###########################

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız hakkında ufak geyiklerle kaplı bir yazı yazdım. Tamamen espiri amaçlıdır. Eğer kendisini silmemi isteyen arkadaş varsa silebilirim.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    alemsin var ya...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    güzell
    gaza gelme;kaza gelmesin

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    EgeKnn İzmir'de kurulan 63. Motosiklet.NET grubundan sonra başka ile yerleşmeye karar verdi. Şimdi Artvin'deki 21. Motosiklet.NET Tugayı komutanı.

olm alemsin yaaa çok düşündünmü bunları

valla böle giderse şehri terkedecem zaten hehehe tugayla mugayla uğraşamam ama tüm karakterler süpperrdiii çok hoş olmuş aklına yaratıcılığına kalemine sağlık

Forumdan Uzaklaştırıldı nevZAT150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 ZAT Mondial

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok hoş olmuş,uğraştırmış seni baya.Zaman herşeyin ilacı,bizde oynarız bi filmde inşallah.Roll caption'larda bizimde adımız geçer!

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlara Forumda en aktif gördüklerim ve haklarında en çok şeyi bildiklerim hakkında yazıldı yazılar. Malum pk muhabbetimin olmadığı insanlar hakkında bir şeyler yazamazdım. Ayrıca sanılanın aksine çok da uzun sürmedi yazmam. 10 ya da 15 dakikada yazdım. Bunun da sebebi yine az önce bahsettiğim şeye bağlı. Yani biraz olsun tanımama. Gün gelir, birinin adı söylendiğinde otomatik olarak aklınıza onun en belirgin özelliği gelir. Bu da bir nevi onun nesnel hale getirilmişi

Beğendiğinize sevindim... İlki çok tutulursa ikincisini çekebilirim
    Onur Yollarda

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    hani ben bari ışıkçı olayım filmde
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı
    hani ben bari ışıkçı olayım filmde
    İkinci film için gözlemlerim sürecek
    Onur Yollarda

Bulent abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Odunc alinmis honda beat
    hocam ben, ????
    beni unuttunmu?
    Bende bisey isterim, lutfen elinden geleni ardina koyma

cok hosuma gitti.
    Life starts at [SIZE="2"][COLOR="Red"]8000 RPM[/COLOR][/SIZE]

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    tebrik ederim üstad, gerçekten yaratıcı ve hoş bir yazı, okumaktan fazlasıyla zevk aldım...sen şimdiden ikincisini çekmeye başla. emin ol hasılat rekorları kıracak
    iyi geceler...

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    SÜper olmuş lan afferin
    Fakat beni yanlış tanımışsın çünkü ben sadece sana küfür ediyorum
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    çok güzel olmuşşş olcayyyyyy
    meğersem kiminle konuşuomuşum ben yaa
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Bendeki versiyonda filmin sonu farklı.
    Prometheus

Motosiklet almadan önce gerekli hazırlıkları yapmaya devam ediyor. Türkiye ve dünyada 68 değişik motor sürücü kursundan diploma ve katılım belgesi aldı. Bu arada yanlışlıkla 3 defa da A2 sürücü belgesine kavuştu.

Şu anda 8 kask, 12 mont, 6 dizlik, 9 bellik,3 bot, 4 ayrı branda, 6 değişik renkte disk kilidi ve 8 ayrı boyda zinciri var.

Alacağı müstakbel motoru için evinin çevresinde 18 ayrı park noktası tesbit etti ve bu bölgeleri kedi, köpek, haşareden arındırdı. Bu bölgelerin hava sahasının kuşlara kapatılması ile ilgili çalışmalara devam ediyor.

600 cc altındaki çin malı olmayan tüm motorları ilk motor olarak düşünüp ıncığı cıncığı çıkana kadar incelediğinden bu konularda bilirkişi ilan edildi ve forumalarda yeni motor almak isteyenlere yardımcı oluyor.

Ancak bu forumlarda gece yazdığı için, bir türlü gündüz normal bir saatte uyanıp, kendi ilk motorunu alacak açık bir bayi bulamıyor.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Sevgili Prome...
    Walla sabah sabah koptum ellerine sağlık...Ledo nun dediği kadar varsın hakkaten..Hala gülüorum yaa..Ama ledo ile bizim proceyi reklam ettin iide oldu aslında.. Ama kahve mak.diil burbon viski veren olcaktı...Tekrar ellerine sağlık...

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    süper olmuş sabah sabah neşemiz yerine geldi emegine saygı

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Kutlarim yaa gusel bir calisma olmus ellerine saglik dostum guldurdun bizi
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

ivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Suzuki
    Dostum güzel olmuş eline, koluna sağlık devamını beklerim...
    Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
    İVAN ( serh@t )

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    hehe ledo sana katılıyorum pro uyandığında bayiler kapanmış oluyo

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler