sadobey sağolasın...
sadobey sağolasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan kusura bakma cevaop veremedim msn de sorun vardı. Tabiiki kullanabilirsin. Ne kadar kişiye ulaşırsa o kadar iyidir.
Sadobey
Arkadaşlar az önce cenkmenderes nick'li arkadaşımıza siteden bahsettim ve hemen bir kardeş edindi siteden. Cenk'i canı gönülden kutluyorum.
Mod'lardan ricam lütfen bu başlık sabit yapılsın ve üzerimize düşen dayanışmayı gösterelim.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Cenk kardeş helal olsun sana.
Sadobey
ığdırdan kardeş edındım
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
kardeşlerim;
ben bu sitedeki bazı köy okullarına yardım ettim.bir kişi nin işyerinde çevresindekilere konuyu anlatıp kitap toplaması çok zor oluyor benden size tavsiye herkes kendi evinde toplasın sonra bir yerde buluşup hemen paketleyip otobüsle bir okula gönderin ve okulun yetkilisi kolileri otogardan alsın .
kitap toplamakta zorluk çekerseniz belediyelerin yakaladığı korsan kitaplar oluyor onlardan alabilirsiniz.
birde gönderdiğiniz kolilerin içerisine bir not kağıdına not yazın lütfen
"bu millet ölmez ,bir bütündür,ben senin için varım sende benim için "
TERÖRÜ LANETLEYİN
ve şuna inanınki yakında türk toplumu gençliği ile birlikte avrupa birliğinin vatanın yıkıcı etkilerinden toplumsal tam bir bütünleşme ile kurtulacak!!
aramızdaki ayrımlıkların çıkmasının sebebi ve tek sorumlusu avrupa birliğidir.
ve şunu hiçbir zaman unutmayın yozlaşmış din ;hristiyanlığın mensupları ;yeryüzünde hiçbir zaman müslümana onun iyiliği için yardım etmezler ve tarih tekerrürden ibarettir.
BEN BURADAN TÜM HALKIMI KUCAKLAR DERİNDEN SONSUZ SEVGİLERİMİ BELİRTİRİM.
HERŞEY VATAN İÇİN
[url]www.kalpak.com[/url]
bence çok güzel bir kampanya bu..
benimde 8 yaşında bir kızkardeşim oldu bu sayede..
mektubum çoktan onun eline ulaştı ama henüz cevabı gelmedi.
heyecanla bekliyorum.
destek olan herkese teşekkürler.
Batman'daki kardeşim Merve'den nihayet mektup geldi.
Neler hissettiğimi tarif edemiyorum, acayip bir mutluluk..
Sadobey;insanlığa bu katkı çabalarından dolayı teşekkür ederim..
biz insanlar, sadece kendimizi düşünmeyi bırakıp azda olsa ihtiyacı olan insanlarıda düşünsek ve bunun için birşeyler yapsak düşünülen taraf maddi bakımdan düşünen tarafta manevi bakımdan çok daha kuvvetli olacaktır..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
çok güzel bir düşünce hakikaten taktir etmeli bu siteyi kuranları keşke herkes böyle düşünceli olsa..
Kask tak!
arkadaşlar ben de bir kardeş seçtim. öyle mutluyum ki anlatamam ya. şimdi eve gidip kardeşimin öğretmenini arıcam. acaba ne gönderebilirim... daha 8 yaşında ya... buldum önce uzaktan kumandalı arabamı göndericem. onu çok seviyorum ama kardeşim eminim ki onu benim sevdiğimden daha çok sevecek. arkadaşlar siz de birşeyler yapın
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
bu siteyi biliyorum kız arkadaşımla bir kardeş seçmiştik hakkariden di galiba.ben istanbula kız arkadaşıma kitap gönderdim oda hakkariye yolladı gerçekten böyle bir topik olması çok güsel ama benim utancım daha yeni görüyor olmam.arkadaşlar gerçekten ilgi gösterirseniz sevinirim ama görülen o ki bu topiğe fazla ilgi yok buda üzüntü verici...
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)