ne diyelim helal olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Mc Gyver'in lavabosu olsa gerek
görünüşü bozuk dursada genede işe yarar bi fikir...
Yurdum insanı yaaaa..
o senin yurdunun insanı değilzuhtupasa adlı üyeden alıntı
şişe ve deterjanların üzerindeki markalara baksana
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ııyyy iğrenç pisss sıcak su olsa nolcak
kullanmıolar baksanıza bbööööööö
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ııyyy iğrenç pisss sıcak su olsa nolcak
kullanmıolar baksanıza bbööööööö
valla iki kere yazmadım hemen uyarmayınnn!!!!!!!!!!!
ben şaşırmıyorum artık bunlara. Bu insanlar tam anlamıyla şeytana pabucunu ters giydirir yatcak yeri yok bunların
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Arkadaşlar kısa bir araştırmayla (google-ludwik)
http://www.inco-veritas.com.pl/chemi...ty/ludwik.html
Fotoğrafın büyük ihtimal Polonya'da çekildiğini düşünüyorum. Haliyle oralarda buz gibi vallahi pis dursada bence gerekli ve işe yarar birşey.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Utanmasalar isiticadan cikan buhari toplayip yeniden su yaratacaklar sonsuz dongu olaca sonra.yuhh yani
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
insan zekası zorluklar karşısında ve yokluklar karşısında ne kdadar dahiyane çalışıyor değil mi? anadolumuzda da ne dahiler var ama devletin gözü kör maalesef.Akira adlı üyeden alıntı
Var tabi olmaz mı? Yaylı somya divana elektrik vererek ahır ısıtan mı ararsın, su kuyusuna ısıtıcı atarak kuyu suyunu ısıtan mı ararsınanadolumuzda da ne dahiler var ama devletin gözü kör maalesef.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben daha önce reklam şirketinde gördüm ve koptum manyak bir buluş
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
süper bısey olmus
bende dün görmüştüm galiba www.hayalevi.com sitesinde çok ilginç şeyler var çok akıllıca bu arada...
akıllı adam mış valla bu adamın motoru varsa düşünebiliyormusunuz LPG bile bağlamıştır
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
Çankırıda LPG'li eski model bir BMW gördüm 3 seneden fazla olmuştur. arkada çantaya (top-case) benzer bir tüp vardı.
o zamandan beri çankırıya gitmedim ama sahibiyle konuşmak fikirlerini almak isterdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)