Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Prof. Dr. Necmettin Erbakan hayatını kaybetti

REKLAM ALANI
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    cidden adamı aziz etmeye gayretlisiniz.

dikkatinizi çekmiyor anlaşılan ama tepki olarak yazılanlar erbakandan ziyade sizlerin yaptığınız azizlik denemelerine ve riyakar yorumlarınıza.

bu adamı hayatınızın neresine nasıl yerleştirdiniz bilmiyorum ama herkesin sizinle aynı düşüncede olmadığını görmüşsünüzdür.

bu yüzden kendi nevi şahsınıza münhasır yüceltme faaliyetlerinizi gidin bunu kabul edebilecek potansiyeli olanlara yapın.

bu kadar çok da atıp tutmayın, yazık.
    görünen o ki erbakanın dik duruşunun zerresi ardıllarına sirayet etmemiş.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı The Dude adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cidden adamı aziz etmeye gayretlisiniz.

dikkatinizi çekmiyor anlaşılan ama tepki olarak yazılanlar erbakandan ziyade sizlerin yaptığınız azizlik denemelerine ve riyakar yorumlarınıza.

bu adamı hayatınızın neresine nasıl yerleştirdiniz bilmiyorum ama herkesin sizinle aynı düşüncede olmadığını görmüşsünüzdür.

bu yüzden kendi nevi şahsınıza münhasır yüceltme faaliyetlerinizi gidin bunu kabul edebilecek potansiyeli olanlara yapın.

bu kadar çok da atıp tutmayın, yazık.
    görünen o ki erbakanın dik duruşunun zerresi ardıllarına sirayet etmemiş.
    belki de, kendini böyle görenleri hayal kırıklığına uğratmamak ve tabanıyla zıtlaşmamak için yaptı bunları?

bildiğim en büyük sözlerden biri;

ŞEYH UÇMAZ, MÜRİD UÇURUR....

Artık kim ne derse desin, ölenin arksından 3. kez rahmet okuyup bu konuya kendimce son veriyorum.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Davasını dümdüz uygulamasına saygı duyardım, kendisinden nefret ederdim, 96-97 senelerinde başparmağı havada gezenlere karşı başparmağımı işaret-orta parmaklarım arasına sıkışırarak kendi düşüncemi iletirdim, çocukluk işte, şimdi olsa kolumu da kullanırım.

Her şeye rağmen Allah rahmet eylesin.

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Allah rahmet eylesin.. Hiçbir zaman davasından vazgeçmeyen, 50 yıl sonrada aynı şeyleri savunan tanıdığım tek insan.. Mekanı cennet olsun...
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

overrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda wave 110i
    Biri sormadan etmeden başlığı değiştirmiş. Kafanıza göre sildiniz, çünkü sizce hatalıydı. Bu zorbalığı sindirmeye mecburuz, bunu zaten biliyoruz, işine gelmeyene uygulanan cezalarla susturmayı ve her zaman haklı olduğunuzu, bu sitenin sizin tarlanız olduğunu öğrettiniz ama insan nezaketen bi haber verir. Benim iradem ve haberim olmadan açtığım konunun başlığı değişiyor. Böyle moderatörlük mü olur? Bir haber vermekten acizseniz bırakın bu işi. Yazıklar olsun ki bu site böylelerinin elinde.

Sanki yanlış bişey yazdık, 1000 kere yazıklar olsun.

Burda emeği gasp edenlere, insanların itibarıyla oynayanlara, başlık değişince arkamızdan hoca kadar dik duramadınız diye alenen dalga geçtirenlere hakkımı helal etmiyorum.

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Allah rahmet eylesin, sevilen ve sevdiğimiz bir insandı..

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı overrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biri sormadan etmeden başlığı değiştirmiş. Kafanıza göre sildiniz, çünkü sizce hatalıydı. Bu zorbalığı sindirmeye mecburuz, bunu zaten biliyoruz, işine gelmeyene uygulanan cezalarla susturmayı ve her zaman haklı olduğunuzu, bu sitenin sizin tarlanız olduğunu öğrettiniz ama insan nezaketen bi haber verir. Benim iradem ve haberim olmadan açtığım konunun başlığı değişiyor. Böyle moderatörlük mü olur? Bir haber vermekten acizseniz bırakın bu işi. Yazıklar olsun ki bu site böylelerinin elinde.

Burda emeği gasp edenlere, insanların itibarıyla oynayanlara, başlık değişince arkamızdan hoca kadar dik duramadınız diye alenen dalga geçtirenlere hakkımı helal etmiyorum.

Arkadaşımın dediği doğrudur,insan bir haber verir başlığı değiştirdik diye.En azından insana saygıdır yeri gelince biz dostuz-ahbabız-kardeşiz-abiyiz deniyor fakat kendisine ters düşen bir düşünce olduğu zaman bu kavramların hepsi birer yalan oluyor.Hal böyle olunca saygı ortadan kalkıyor.Fakat gerçekten bu arkadaşıma yapılan uygulama düpedüz ''despot'' luktur.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Siite ahalisinin çoğunluğunun rengi bellidir. Bu kişiler için erbakan'in ne ifade ettiği de ...... Hepiniz rahmet okuduk ama iş methiyeler düzmeye gelince orada tepki gelir tabi. Neden şasırıyorsunuz ki ?

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    aklı başında muhaliflerinin hareket çekip çomak sallayarak kendini ifade ettiği topraklarda siyaset yaptı. (khutuck'a)
    seveni sevmeyeni oldu epey hoca'nın.
    ben sevenlerindenim.
    Allah rahmet ede.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanları okuduğu sınıfa göre sınıflandıracaksan sana hiçbir sözüm yok

ihtiyaç sahibine giden kömürler neden hep seçim zamanında gidiyor? bu ihtiyaç sadece seçimlerde mi çıkıyor ortaya?

100000 tank
    100000 top
    yapmak yerine
    yurtta sulh, cihanda sulh deseymiş keşke

veren el, alan elden üstündür ama Mustafa Kemal'in verdiği eli ve o eli kutsayanları laik ( dinsiz ) ilan eden zihniyetin neresi üstündür?

kendi iktidarları dönemnde susurluğu protesto ederken yakılıp söndürülen ışıklara "mum söndürüyorlar" diyen insanlıktan çıkmış bakanlara sahip, kendini peygamber ilaneden meczuplara sahip, açlık grevlerinde "kantinden stok yamışlar" dedikleri zamanlarda topluca ölümler gerçekleşen tarihe sahip, müslüman toplum için mislümanlardan toplanan yardımları iç eden mercümek efendiye sahip ve hiç biri için özür dilemeyen bir lider....

ben bu yaşıma kadar bu kadar ayıbı sığdıramadım ama sığdıranları kutlarım doğusu...
    +1

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    ................
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımın dediği doğrudur,insan bir haber verir başlığı değiştirdik diye.En azından insana saygıdır yeri gelince biz dostuz-ahbabız-kardeşiz-abiyiz deniyor fakat kendisine ters düşen bir düşünce olduğu zaman bu kavramların hepsi birer yalan oluyor.Hal böyle olunca saygı ortadan kalkıyor.Fakat gerçekten bu arkadaşıma yapılan uygulama düpedüz ''despot'' luktur.
    ( susacam demiştim ama )
    elbette haber verilebilirdi ama konunun duruyor olması, despotluk değil; kişilerin sıfatlarının yerine "insanlığına" önem verilmesidir....
    ayrıca yönetim, net bilgi sahibi olmadığı bir konuda muallakta kalmamak ve/veya tartışmaları meşru bir zemine oturtmak istemiş olabilir.
    kızma mehmet'im, birimizin özgürlüğü hiçbirimizin tutsak olmaması anlamına gelir
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    allah rahmet eylesin kendisi herkez tarafından sevilen bir kişilik olduğunu düşünmekteyim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bana kalmadı tabi, içten içe ne olduğun kimseyi ilgilendirmez. Yeter ki kolayca ulaşabilecek somut verileri fahiş derecede çarptırıp insanları enayi yerine koymaya çalışma.

Başlığı değiştirmiyorum. Bir şeyin mucidi olmak için o işin fikir babası olmak yeter. Arabanın mucidi demedim, Devrim Arabasının mucidi, yani fikir babası. Türkiye'ye otomotiv sanayisini getiren insan.

Söylediklerimin arkasındayım. Öğrenci okumayı öğretmeninden öğrenir. annesinden, babasından bir harf bile öğrenmemiştir belki ama aldığı eğitimi öncelikle ailesine borçludur. Bu öğrencinin kalkıp ailesine "siz benim eğitmimime zerre katkı sağlamadınız" demesi ne kadar haksızsa, şu durumda Erbakan'ın bu arabaların ortaya çıkmasındaki katkısını görmezden gelmek o kadar haksızlıktır.

Anlayabileceğiniz seviyede basitçe anlattım. Umarım artık taziye konusunun altında daha fazla saçmalayıp insanlığınızı inkar etme gayretinizden vazgeçersiniz.
    Ya senin anlattıklarında bir yanlış var ya da yuklarılarda ,'' Erbakan a devrim arabaları için teklif götürüldü kabul etmedi '' şeklinde yazan arkadaşların yazılarında hata var.....

benim insanlığım ne erbakanın yaptığı arabalar hakkında yorum yapmama bağlı ne de başka bir şey için... Zaten insanlığımı bu konu için zerre kadar kullanmam meraklanma...

Anlayabileceğim şekilde anlatmışşsın... Ama anlamadığım TAZİYE konusunda saçmalamam.....

Acaba ben değilde sen saçmalıyor olmayasın?.....
    Taziye başlığı altında ne yazılması gerektiğini bildiğim için anlatmayayım....
    Sen bu şekilde başlık açarsan herkes görüşlerini yazmakta özgürdür..Bundan gocunmaman lazım.....

Kaldı ki ilk mesajımda sadece başsağlığımı dile getirmiştim....

Son mesajımı yazıp bu konudan da istifamı isteyeyim.....

Şimdiye kadar siyasetçi kimliğiyle tanıdığımız birinin ölümünden sonra neden diğer mesleği ya da yaptığı başarılar ortaya çıkar?....

Ben siyasetçi kimliğini sevmiyorum... Hem de hiç.....
    Keşke mühendislik alanında kalsaydı .... Ülkemizin bu şekilde başarılı insanlara herzaman ihtiyacı vardır ve her zaman olacaktır.... Şahsi görüşüm bu şekilde......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    bu forumdaki üyelerin zaten hangi siyasi görüşü hangi tarafı tuttuğu belli.o yüzden bu tür bi konu çok tartışılıp taşlanır.allah rahmet eylesin görüşüne sahip çıkan bi insandı.
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Allah rahmet eylesin ozaman
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    Alıntı Salihyet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Defne Joy ile Erbakan Hocayı aynı başlıkta tartışmayınız. Her ne tartıştıysanız 4 sayfa size diyeceğim; Kendisi Doçenttir, lise mezunu değildir defne joy gibi, 62 yıllık evliliği vardır, saygın bir kişiliktir.. ! Lütfen kıyaslamadan önce kimi kimle kıyaslayacağınızı bilin. Sınavsız girebileceği üniversiteye sınavla girip okula ikinci sınıftan başlamıştır. Leopard tankını kendisi tasarlamıştır, bunu adam gibi araştırmadan bile bulursunuz. Milliyet hürriyet mynet sitelerinde yazmaz, orada ki galerilere bakmayın yani Darbeci zihniyet tarafından laikliği tehdit etmekle suçlanmıştır vs.

Şu komür meselesinden nemalanan arkadaşa da diyeceğim; kömür ihtiyaç sahibine gitmiştir, fakirin aldığı yardımdan nemalanan insanlara lanet ediyorum.! ( VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR dersem kafanızda fazla soru işareti oluşmamasını sağlarım diye düşünüyorum )
    bu kömürler neden hep seçimlere doğru veriliyor ?
    garibi , fakiri bu kadar düşünen bir lider neden çiftçisine "ananıda al git" diyor ?
    bunlarıda cevaplayın şu engin bilgilerinizle bir zahmet .
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Allah rahmet eylesin

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Bilip bilmeden konuşma..

Senden işimizi nasıl yapacağımızı öğrenecek değiliz, site yönetiminin faaliyetlerinden memnün değilsen siteye girmezsin ya da üyeliğini sildirirsin.

Başlık konu veya içerik değiştirirken kimseye de açıklama yapmak zorunda değiliz üye olurken kabul ettiğiniz site kuralları var, kabul etmiyorsanız üye olmayacaksın, üye olacaksan kurallara uyacaksın.

Ayrıca konu başlığı falan da değiştirilmedi.

Sitede aynı konulu birden fazla başlık açılamaz, eğer aynı içerikli başlık açılırsa biri kilitlenir veya iki konu birşeltirilir. Senden önce başka bir üye konuyu açmış ve konular birleştirilmiş. İlk mesaja bakarsan görürsün. Konuyu açan kişi bu konu başlığını seçmiş. İkinci mesajda sana ait mesajının başında konu başlığın duruyor.

overrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda wave 110i
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ( susacam demiştim ama )
    elbette haber verilebilirdi ama konunun duruyor olması, despotluk değil; kişilerin sıfatlarının yerine "insanlığına" önem verilmesidir....
    ayrıca yönetim, net bilgi sahibi olmadığı bir konuda muallakta kalmamak ve/veya tartışmaları meşru bir zemine oturtmak istemiş olabilir.
    kızma mehmet'im, birimizin özgürlüğü hiçbirimizin tutsak olmaması anlamına gelir
    İnsanlık, insanlığa faydalı olmakla kazanılır.

Ben de insanlığına önem verdiğim için açtığım başlıkta şu anda dahi olmamasından yakındığımız "türk yapımı araba" fikrini ortaya atıp gerçekleşmesini sağlaması, binlerce gencin çalışkanlığı ve başarılarıyla örnek alabileceği Profesör ünvanlı bir üniversite hocası olmasını, yani insanlığa hizmetlerini vurgulamıştım.

Bu kadar ince düşünemeyip her başlığı ve konuyu istediğiniz gibi yontmak yerine kendinizi yontun.

Malesef ne söylersen söyle anlattıkların karşındakinin izanından öteye geçmiyor.

Siyasi başlık olsa tamam, dini olsa hadi ona da tamam dedik. Hangi kurala, neye ve kime göre bu müdehaleler yapılıyor? Üstelik haber bile verilmeden.

Dingo'nun ahırı sanki!

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler