08 subat 2006, saat 06.08 de sallandık. hisseden hissetmeyen. istanbuldanım.
bilmiyorum oldu mu ? ama bende hafif bişi hissettim fakat 2 gündür bilg. basındayım ve yorgunum herhalde bana öyle geldi dedim.... demekki olmuş sen söylemesen farketmezdim...
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Geçmiş olsun özellikle Adapazarı'daki arkadaşlara. Umarız mal ve can kaybı olmamıştır.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
geçmiş olsun inşallah bişi olmamıştır kimseye allah sabır versin demekki azda olsa hissetmişim
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
Geçmiş olsun.İnşallah istanbul'u tetiklemez...
vay beee hıc haberımız olmadı hepımıze gecmiş olsun
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ewet arkadslar cok kötuydu.ya biz sakarya olarak deprem görmekten artık cok korkuyoruz..herkese gecmıs olsun.
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
gecti gecti
adapazarında birer saat arayla deprem oldu şiddeti uykudan uyandıracak kadardı amakısa sürdü 6-7 saniye kadar salladı dogrusu bayadır depremi onutmuştuk bu biraz korkuttu
walla ben mışıl mışıl uyuyodum geçmiş olmuş
valla bende hiç bişi duymadım kocaeli/gebze
Geçmiş olsun, Allah'a dua edelimde hep böyle ufak ufak olup enerjiyi boşaltsın...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Söylenilen enerjiyi boşaltması için 20 -30 yılda 1 milyona yakın bu büyüklükte deprem lazım o zamanEyong adlı üyeden alıntı
Dua edelim de o söylenilen enerji birikimi yanlış (pardon, çok çok yanlış) hesaplanmış olsun
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
ledo abi olsun biz yinede dua edelim, Allah büyüktür
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ooooofffff malesef yine oldu annem babam kardeşim ablam yienim kısaca tüm ailem sakaryada hepsi panik halinde o 1999u yaşayanların hepsi panik kimse evine giremiyomuş aklım onlarda inşallah başka olmaz çok canım sıkkın çoooookkkk
...............
allah yurdum insanına sabır versin. bununla yaşamak zorundayız maalesef.
bir kayıp olmasa da yine de sinir bozucu
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)