Kutlarım;allah analı babalı motorlu büyütsün
Kutlarım;allah analı babalı motorlu büyütsün
Hayat iki şeyden ibarettir: ön teker-arka teker
Sağlıklı sıhhatli,
Ömrü Uzun,
Bahtı güzel,
Anaya babaya saygılı,
Vatana Millete faydalı,
Nur topu gibi,
Güller kadar mis gibi,
Dünyalar güzeli bir bebeğin olur inşallah
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
ALLAH (cc) hayırlı evlat etsin inşallah. amin.
bundan böyle, eşinle binip, 110 km hıza çıkma sakın...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun...
Esiniz Saglıklı bi gebelik dönemi gecirir umarım. Fazla agır kaldırmasın, tatlı ve tuzluyu fazla kacırmasın ve fasla stres olmasın hocam, size bir baba olarak bu süre zarfında her zamankinden çok daha yoğun bir çaba, ilgi ve özveri düşüyor. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir dönem olur. Hayırlı olsun
Comfirmation Bias
Haklısın walla. Zaten 110'a çıkmışlığımın pişmanlığı içindeyim şu sıralar. Keşke hız yapmadan haberim olsaydı. Neyse şimdilik bebem sağlamgurzan adlı üyeden alıntı
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN AYRICA VATANA MİLLETEDE HAYIRLI OLSUN
valla ben 110 a hiç çıkmadım ama çocuk doğmadan bi gün önce motorla gece saat 4 te gidip profitrol yemiştik ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah tamamına erdirsin.
gaza gelme;kaza gelmesin
Sevgili Ahmet Tekin kardeşim senin adına çok sevindim.
Allah bebeğini ve annesini korusun, sağlıklı ,ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olarak, analı ve babalı büyümesini nasip etsin.
umarım sıze hayırlı olur ve aılenıze mutluluk getırır.....allah analı babalı buyutsun.... bıraz classic oldu ama neyseee
RABBİM ANALI BABALI BUYUTSUN İSLAM FITRATI ÜZERİNE BÜYÜTSÜN
:146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::
gözün aydın!!!! ılk cocugunmu olacak acaba eger ılkse asla unutamıcan ve en mutlu olucan anlara hazır ol
atv 250
ahmet kardeş bu mutlulugun herdaim olsun çocugunun bahtı bır okyanus kadar açık olsun.
umarım sağlıklı mutlu bir çocuk olur. tebrikler
Yine Düştük Yollara
allah analı babalı büyütsün şimdiden hayırlı olsunnn tebriklerr
Alla analı babalı büyütsün
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
vaybe küçük motorcu geliyor haa masallah diyelim umar1m saglikli ve hayati boyunca huzurlu büyür
Evet ilk çocuğum olacak. Şimdiden keyfine gelmeye başladım bileaytacsu adlı üyeden alıntı
Bu arada sizede geçmiş olsun dileklerimi buradanda ileteyim. Umarım Allah çocuğunuzu hayatında sağlıklı ve başarılı eyler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)