Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678

aramızda müzikle ilgilenen kimse varmı? hadi yazalım!

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Var
    vurmalı çalgıların tamamı çalınır. Bateri, tumba, bongo, darbuka ve diğer tüm vurmalılar.
    Selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tiger 250
    kulağa hos gelen her müziği dinlerim arabesk rap pop sanat müziği türkü evrensel müzik olayı kanımca
    [CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]

abicim benden dinleyicilerdenim

heç bişe çalamıyorum tek çaldığım evde baklava börek

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    28mayıs'da mezuniyet törenimde 2. sahne tecrübemi yaşadım. ilki biraz kısaydı liseler arası müzik yarışmasında tek şarkılıktı ama muhteşem bir jüri karşısındaydı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosun'da olsu...2. okulumuz bahçesinde kurulan tır sahnede psikopat bir ses sistemi eşliğinde idi...Çok güzel parçalar seçtik.Çok güzel bir gece oldu..ışık ve lazer gösterileri ile birlikte unutulmaz bir anı olarak kalacak aklımda.Çünkü okul sponsor olduğu için bir daha böle bir organizasyonda tek grup olarak yer almamız sanırım çok zor...10sene sora belki...Şubat5'ten beri bas gitar çalıyorum.Yaklaşık 10sene öncede Halk Müziği ile uğraşmaya başladım.Sorasında bağlama ve vurmalı çalgılar çalmaya başladım.Ana dalım bağlama oldu hep.3senelik bir eğitimden sora bıraktım hepsini ve bir daha hiç almadım elime.can sıkıntıları hariç...Halk müziğinde en azından 20sahne performansımız oldu.Çok güzel ve eğitici bir 4yıl olmuştu benim için...Hem koroda görev almak hem enstruman çalmak.Ayrıca orkhestrada yer almak müzik adına çok geliştirdi beni.Keşke ara vermeseymişim bu kadar...Şu andaki hedefim bas'da gerçekten sağlam biri olabilmek önümüzdeki 10sene içinde.Aynı zamanda bateri de çalmaya başlamayı düşünüyorum...bas-bateri ikisine de çok ilgim vardı çok uzun zamandır bas gitar çalmaya başladım yavaştan öğrenyorum.Şimdi sırada yanına bateriyi eklemem kaldı...
    AKIN FİDAN

faruk59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt600/97
    ben de küçükkene flüt çalıyordum.
    konuyu geyiklemeyim,çıkayım bari.
    ::tutkuy::

Motosikleti
    DRAGSTAR CLASSİC
    Offf of....Arkadaşlar burada benim yaşımda olanlar veya benden büyükler de vardır mutlaka ama eskilere götürdünüz beni. 5 yaşında tanıştım müzikle. 25 senedir her şeyiyle metali yaşadım, yaşattım ve yaşıyorum. Organizasyonlar, yoğun demo çalışmaları, konserler, müzik marketlerin önünde yeni albümlerin çıktığı gün uzun kuyruklar oluşturmalar, sabaha kadar içip kafa salladıktan sonra uykusuz ilhan irem konseri gözler yarı açık izlemeler vs.. Hepside tek kelimeyle mükemmeldi. Özlüyorum o günleri bazen. Çoğunlukla arkadaşların "olum bigün mutlaka daha yumuşak şeyler dinliceksin" iddialarını çürütmeye devam ediyorum. Yaşamayan anlamıyor bunu. Müziği yaşamak çok önemli. Kimi bunu sazın tellerinde, kimi piyanonun tuşlarında, kimi ise brutal bir parçanın böğürtüsünde yakalıyor. O yüzden lütfen müziğin keyfini çıkarın sadece ve hangi müziğin daha iyi olduğunu tartışmayın. Bırakın her müzik tarzının, her parçanın, her notanın anlamını dinleyenler belirlesin. Eğer bazen yeni türküyle ağlayıp, beethovenla şarap yudumlayabiliyorsanız, konserde kafa sallayıp büyüdüğünüzü unutabiliyorsanız, arada hala başucunuzda duran elektrogitarınızı alıp sevdiğiniz bir parçayı baştan sona çalabiliyorsanız, hatta sokakta yürürken dilinize bir çocuk şarkısı dolanıyorsa kimi zaman, müziği yaşıyorsunuz demektir. Her tür müziği dinleyene saygı gösterin. Çünkü unutmayın ki sizin dinlediğiniz tarzı dinlerken hissettiklerinizi o insan da kendi tarzını dinlerken hissediyor.

Bol müzikli günler keyifli sürüşler...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    off biri brutal vokal mi dedi yanına bir de soprano ekleyebilir miyim 2farklı tını ölene kadar hiç durmadan dinleyebilirim...Yaşasın müzik kardeşliği
    AKIN FİDAN

8. sayfa BirinciBirinci ... 678

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler