Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

aramızda müzikle ilgilenen kimse varmı? hadi yazalım!

REKLAM ALANI
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Bende akustik ritimle ilgileniyorum(Avril'in ve Ben moody nin akustiklerini çalmasını cok severim) İzmirde grubuna akustik ritimci arayan warsa bana ulaşabilir bütün motor ve müzik tutkunlarına burdan sevgiler:rendeer:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    cok güzel klavye kullanırım. Askere gidince yazıcı olcam ;));
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Mili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende amatörce keman çalanlardanım ilerleyen zamanlarad istiklale tezgah açmayı düşünüyorum
    Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    12 yaşımda klasik gitarla başladım , 4 yıl sonra elektro gitara geçip solo gitarist oldum bazı gruplarda.Milliyet gazetesi liseler arası müzik yarışmasında diskalifiye edilmişliğim bile var üniversite sınavı , üniversite ve aynı zamanda iş derken eskisi gibi zaman ayıramadım gitara.Artık eskisi kadar da hızlı solo atamıyorum ama çalıştığım zamanlarda eski hızıma yaklaşıyorum.Boss Gt 6 efect boardum var.Takılıyorum evde öyle .Piyasa parça çalmak istemediğim için bir kaç gruptan ayrıldım.HardRock metal vs dinlemişliğim var uzun süre.Ama son yıllarda goa- psychedelic trance dinliyorum ve amatör olarak bu tür parçalar yapıyorum.Yurt dışından bir prodüktör bağlarsam albüm çıkartıcam
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

mywood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zonghsen
    iyi bir dinleyiciyim ,sesimde havada uçan karga gibi desek çok mu ümitsiz olur

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    perküsyon çalmaya çalışıyorum djembe ve bendir favorim (en azından en iyi çaldıklarım onlar)
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

Forumdan Uzaklaştırıldı
    1994 ten beri akordeon ve vurmalı sazlar çalarım.genelde halkoyunları ekiplerine çalsam da ,,,,,,,,,gitar, yan flut,gibi ensturmanlarla türkçe şarkıları çalmayı da çok severim.(hasretinle yandı gönlüm tarzı şarkılarla ,sezen ,nilüfer. manço, e.koray,candan vs vs vs şarkıları)

gitar , yan flut, keman,akrodeon gibi ensturmanlarla müzik yapmak isterim. yeni türkü falan gibi bi konseptte.ama adam bulamıyorum.istekli olanlar müdiriyete kadar gelsin.

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm bende gencliğimde yalandan acık dj liğim var öyle fazla usta değilim bodrumda calmıştım bir zanalar ama müziği severim şimdilerde pc de cocuklarıma dj lik yapıyorum virtualdj diye bir program yükledim onu kulanıyorum remix le birazda uğraşmak istiyorum bir program önere bilirmisiniz basitinden tşk.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Selam biraz hort yapalım bakalım başlığımızı...Yeni olan arkadaslarımız ve belki bu başlığı gözden kaçıranlar görürler...

4.sınıfta Türk Halk Müziği ile ilgili çalışmalara başladım...ARdından Türk Halk Müziği Çocuk Korosunda görev aldım...Büyüklü küçüklü bir çok konsere çıktım..Çocuk korosunun ilk konserinden sora bağlama çalmaya başladım...Sorasında 7den 77ye Türk Halk Müziği Korosu adında bir koroda yer almaya başladım.70kişiye yakın büyüklükteki bir koroydu bu...Tayyare Kültür Merkezinde verdiğimiz konserin ardından artık konserlerde bağlama çalmaya başladım..5-6 kişilik bir bağlama grubumuz vardı hocamız ile birlikte başladık çalmaya bir çok konser verdik...Sorasında hocamızın iflası ile birlikte artık benden bu kadar dedim.8sınıf başından itibaren bıraktım hepsini..bağlama,kaşık,blok flüt( ),klavye çaldım ozamanlarda.Ama şu anda klavye hariç diğerlerini tıngır mıngır anca yapabiliyorum...

Şu anda lise son sınıf öğrencisiyim...Bass gitara merak saldım.Önümüzdeki hafta içerisinde bassımı alacağım inş...Artık bass ile devam emek istiyorum.Bakalım sorasında ne gelir bilmem...Öğrenmek istediklerim arasında da saksafon,bateri,piyano var...Şu anda beni bekleyen bir grubum var benim bass almamı bekliyorlar..Ardından da ufak çaplı bar performansları vermeye başlarız ufak ufak...

Üni hayatına adım attığımdan itibaren de artık kendimi tamamen müziğe vermeyi planlıyorum bakalım kısmet artık...Şu anda dinlemekten kendimi alakoyamadığım tür blackmetal ve power metal...anathema,nightwish,blindguardian,iced earth,iron maiden ve her metal müzik dinleyenin az da olsa bildiği metallica favori müzik gruplarım...

Eğer hayatım istediğim doğrultuda giderse 40ıma doğru progresive ardından da blues ve jazz yapmak istiyorum...

Biraz uzun oldu ama okuyan arkadaslara teşekkürlerimi sunuyorum...Müziksiz tek bir gününüz bile geçmesin...Müzik gerçekten de ruhun gıdasıdır...
    AKIN FİDAN

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Slm herkese
    Ben de Bas ,elektro, klasik , perkusion çalıyorum az da saz var
    Meslek düğünlerde orkestraya bas gitar çalıyorum
    Tarz : Metal (düğün dışı )
    Naapalım para orda metal karın doyurmuyor

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben RAP yazıyorum sölüyorum ; ORG;Piano çalıyorum; darbuka döktürüyorum; Daha ne yapiim.. Bunlar bana yeter wallaa
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

C@NSU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keske enduro olsa..
    ben bateri istiorm ama üniye kdr motosiklet.nete vakit bulablrsm sanslıyım

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Arkadaslara ucu açık bir soru soruyorum....

Rap müzik midir?
    AKIN FİDAN

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baba o soru deil bence ?
    direk savas acıyosun
    bi müsic tartısmasıdır kopucak simdi kop kop
    Comfirmation Bias

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende amatörce keman çalanlardanım ilerleyen zamanlarad istiklale tezgah açmayı düşünüyorum
    Bende... Ama braktım ne yazıkki
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    valla ben de muzdariplerdenim..
    ben birine asik olup keman calmaya basladim. seviye bazinda konservatuar 2. sinif oldum, biraktim. kemanimin kabı tozlandı... nota sehpama kıyafet asıyorum:D
    ama tekrar elime aldigimda TANGO muzigi yapmak istiyorum.
    en son dinleyip de hayran kaldigim bi album de: lunatico - Gotan Project in.
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu baslık acıldıgında amatör davulcuyum falan yazmıstım. Sİmdi ilerlettim. aksak ritimin hastasıyım, ama hala amatörüm :p
    Comfirmation Bias

Valla müzikle ilgileniyorum ben de madem burda igilenen var, www.webeste.com'da bir beste yarışması var... Jüride MFÖ' nün Özkan'ı, Turhan Yükseler, Hakan Altun falan var. İnternet'ten oturduun yerden yollayabiliyomuşsun şarkıları.

Birsürüde kategori var. Arabesk bile var, hatta enstrumantal kategori bile var. Dance, Elektronik, Rock falan. İlgilenenler baksın derim, enteresan ödüller var. Amerika seyahati, piyanolar bilgisayarlar falan. Birsürü müzik aleti falan da var ödül.

Bakarsım Motosiklet.net'ten çıkar ödül alanlar.. halk oylamasıda varmış.. birlik olunduğunda neden olmasın?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslara ucu açık bir soru soruyorum....

Rap müzik midir?
    Şiiiiiiiiiiiiiiiii Soryuya bak

Nası soru sormuşun ölee... Ama sen de haklısın..RaP bi music tarzının yanı sıraa bir yaam tarzıdır... Bir tutkudur.. Bir aşktır tıpkı motosiklet gibi...

RaP Yazmak sölemek kısacası RaP Yapmak bir music deil bir çok music tir
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şiiiiiiiiiiiiiiiii Soryuya bak

Nası soru sormuşun ölee... Ama sen de haklısın..RaP bi music tarzının yanı sıraa bir yaam tarzıdır... Bir tutkudur.. Bir aşktır tıpkı motosiklet gibi...

RaP Yazmak sölemek kısacası RaP Yapmak bir music deil bir çok music tir
    YA birçok müsic yapmak gibi bir tabir bence yanlış...Burada tartışma açmak da deil amacım..Sadece müzik ile ilgilenenlerin muhabbetini sağlamak...

Bana göre rap müsicten daha çok sadece şiir türevi bişe...müsic kesinlikle deil sebebi...Arkadan gelen ritmin haricinde sanat anlamında müsic anlamında pek de bişe yok...Söz olarak tek bir lafım yok yanlış anlamayın.Bazen arada karmakarışık bişeler yapıp türlerin sentezleri bişeler çıkmıyor deil ama oradaki rap yine bildiğimiz aynı rap yane..müzik de sözden daha çok melodi vardır...Ülkemizdeki pop anlayışı tabii ki bunu baltalamıştır...Saçma salak bir dünya kendini sanatçı zanneden asalaklar ülkenin müzik kalitesini düşürmüştür...müziğin önde olması gerekirken olmadık yerde en arkadadır...

rap de bu yüsden tür olarak müsikten biraz uzaklardadır bu yüsden...rap kötü demiyorum sadece müzikten uzakta diyorum...
    AKIN FİDAN

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler