5 yıl kadar radyo ve disko Dj'liğim var. Ayrıca yerli-yabancı müzik arşivine sahibim.
5 yıl kadar radyo ve disko Dj'liğim var. Ayrıca yerli-yabancı müzik arşivine sahibim.
Bende dinlemesinin severim ama yaparım.Evet yaparım dedim daha doğrusu değişiklim deşek fena olmaz.Dinlemek isterseniz bir kaç tanesinin paylaşmak isterim.
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
sıra bende zaten avatarımın yanında yazıyor jinlunum UD'um diye,cümbüş,bağlama,solo gitar,klavye ve darbukaaa yetermi orta okulda iken fülüt ve mandolini saymıyorum.TESS seni geçtim.Adanada gece 12 den sonra bazan nargile barda çalıyorum ama ses sigaradan dolayı gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bende elektrogitar,bateri, birazda ney çalarım şu aralar yan flüt var ama aklımda
Hayat iki şeyden ibarettir: ön teker-arka teker
ne güzel nekadar da müzikle ilgilenen varmış
Ama beni üzen izmirlilerin bu kadar az olması. Hani yokmu izmirden başka eleman. Gezilerde ateş başında calıp söyliyecek grup elemanı gerekecek. Bak bana bırakmayın sahneyi yorucu olur sonra...
Tess sen cağrı dışındasın. Sen artık bu özgeçmişle bizim onur konuğumuz olursun
Okul zamanında bateri çalardım.Ritm sazların genelini çalabilirim,özellikle darbukayı gayet iyi çalardım.Şimdilerde biraz köreldim.
Müzik aleti dedinde aklıma geldi baq forumu gezerken, yaklasık 40 dakika sonra yani 03:00 de Dream tv de Grammy Ödülleri veya Dünya Müzik Ödülleride diyebiliriz, canlı yayında muhteşem bi törenle verilicek. Kaçırmayın derim ?
Comfirmation Bias
ben de yazayım bari. ben de bağlama çalıyom ama amatör olarak. motor sürmekten zaman kalmadı fazla öğrenmeye. aslında bağlamamı alıp motorla geziye çıkcam olur. endurocu aşık olurum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi hala t.dağ-şarköy'de program yapıyorum.isteyen arkadaşlar varsa gelip dinleyebilir veya grup çalışmasına çağırabilir.her türlü müzikle alakalı teklife açığım.profösyonel müzisyenim.şu an bursadayım.motosikletimle dönücem şarköy'e.yol üzeri olursa,çanakkale veya istanbul üzeri dönebilirim.tekliflerinizi bekliyorum...
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
Elektro ve klasik gitar çalıyorum biraz org ve flütde çalarım. bide red hot chili peppers , cranberries ve queen hastasıyım. yani genelde rock dinler ve çalarım
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
bende bbassçıyım 26 şubatta alsancak opus bar'da konserimiz war... (reklamıda yapıştırayım ) herkesi beklerim hem tanışırız hem motocycles party olur
saygılar
Ben Kontrabas, Tuba, bas gitar ve piston trombon çalıyorum.
Halen Muğla Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü ve Muğla AGSL'de Kontrabas öğretmenliği yapıyorum.
Sevgiler...
En büyük ikinci aşkım trompet (aslında birinci aşkımdı ama motosiklet sağolsun) Alpayism hocam bana tavsiye edebileceğin başlangıç amaçlı kullanabileceğim trompet markası varmı. Benim aklımda yamaha var ama pek popüler bir enstrüman olmadığı için ikincielini bulması zor oluyor. Sonra bakarız güzel öpüşebiliyormuyum bebeğimle.
bütün müzisyenlerle tanışmak isterim müzikle ilgileniyorum bende gitar çalıyorum bide böyle bi başlık vardı zaten
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11254
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
blues severim.en sevdigimde neset ertas.
bende biraz gitar çalmayı bilirim ve ayrıcada bi grupta solistim rock tarzı sölerim.
B rh +(pozitif)
bir ara bağlamaya merak saldım kendi kendime birşeyler tıngırdatıyorum ayrıca
klavyedede fena değilim , iyi davul çalarım yani anlayacağınız sinek vızıltısına oynayan cinstenim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)