var mı artıran
var mı artıran
var mı artıran
ben normal flüt çalardım
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ben de bass çalıyorum ccbbdd ile bir grubumuz var blues ve rock yapıyoruz
valla arkadaşlar sizi bilmem ama motosikleti sevmemiz dışında müziklede alakalı olmamız beni çok mutlu etti. umarım yazın şöyle güzel bir buluşmada herkes ensturmanını alırda gelir. harika bir gün geçiririz. sevgiyle kalın...
Davul calıyorum bende. Yeni basladım sayılır tazeyim daha
Comfirmation Bias
Bende bilgisayarda müzik yaparım. Bu sene elektro gitar alıcaktım ama askerlik çıktı.. gelince artık bu kadar müzisyen var bi motosiklet grubu cıkar artık bulusmalarda konserler falan güzel olurdu...
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
heey bnde bas gitar çalıorm ayrıca klasik we akustik de çalarım.. grubum wardı geçen sene baydı ayrıldıkk..
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
elektro gitar ve akustik gitar çalıyorum. (yan) flüt almak istiorum ama param yok
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
ne güzel yahu,,sağlam klavyeci varmı,,,bizim gruba arıyoruz. blues ve rock yapıyoruz,,vasa bekleriz..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
klavyeci deilim ama sizi dinlemek isterim
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
bende ufakken erik çalardım bahçeden
bişi çalmıyorum ama iyi bir rock&blues dinleyicisiyim
artık bi buluşmada grup kurulur gibi
bekleriz her zaman gebzede kendi studyomuz var bu akşam ordayız,,Jimi Hendrixten Red House ve Garry Moore'da Midnight Blues'u çalışacaz,,zaman kalırsa All your love'a bakarız birazda,,kap gitarı gel,,,lespaul_84 adlı üyeden alıntı
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
teklifin için teşekkür ederim, ama bu havada zor biraz. bi de uzak baya
başka zaman inşallah..
züper turntable kullanır scracth atarım abi :D
anlaşıldı ciddi ciddi grup yapacak kapasite var..
e hade o zaman...
çoktandır (akustik, elektrik) gitar tımbırdıyorum...
orta sonda grup kurup vedada çalmıştık...
sonra lise 2'de okul tiyatrodunun müziklerini aldık... parçaları ben yaptım...
Ankara'ya gelince yurt, küçük ev, vs. 3 yıldır falan kopmuştum...
bu ara yeniden tımbırdamaya başladım bakalım...
ilerde zaman yaratabilirsem keman ve saksafon çalmayı öğrenmek istiyorum...
bunun haricinde, müzik zaten yaşamımın her anında, müziksiz damarımda kanım akmaz herhal... çeşitli türlerde ve dünyanın binbir yerinden müzikler dinlerim...
vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...
bende bağlama çalarım ama profesyonel değil tabiiki ama bana yetiyor akşamları iş stresini atmama ciddi faydası oluyor.
Ne güzel bir sürü müzisyen arkadaş varmış . Bende biraz kendi reklamımı yapayım. Marmara müzik mezunuyum. Anadalım keman. Ama 95 den beri piyasada bass çalıyorum (bazen de otellerde keman (çigan) )askeri bandoda tenor saksafon (saxophone) çaldım, bunun yanında gitar , piyano , bağlama , orff aletleri vb... enstrumanlar çalıyorum... en önemlisi seyhan müzikten çıkan ''Çipura'' grubunun ''Aşşk'' albümünü şiddetle tavsiye ediyorum...
Rüzgarı hisset...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)