Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
26. sayfa BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

F1 2006 Sezonu

REKLAM ALANI
    nautilus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GRAND EAGLE 250
    Arkadaşlar yarın Formula'ya ait 8 adet tır Kapıkule'den giriş yapıyor.Gümrüğünü yaptırıp tırları yarış alanına götürmek üzere oraya gidiyorum.Fazladan birkaç tane eşantiyon koparabilirsem size de yollarım.Dua edin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ice man ha? Mercedes'in koydugu isim.Ingilizce'de bir deyim vardir "Every dog has it's time" diye...Villeneuve kendi zamaninda sampiyon olabildi, bakalim Kimi olabilecek mi...( Schumacher'e karsi sampiyonluk kazanabilen bir Mika var bir de Jacques hatirlatmak gerekirse).
    adam gibi bir araba denk gelmedi ki şimdiye kadar... ben Schumi'yi eğer Kimi Ferrari'ye geçerse görücem... bakalım bu kadar rahat olabilecek mi... tabi Kimi gittiğinde orda olursa...

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu da sana
    http://www.youtube.com/watch?v=y-jegtDY1u4

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Nautilus, McLaren eşantiyonu bulursan benimdir, başkasını istemem.
    Shrieker, Alonso da Schumacher döneminde şampiyon oldu, her ne kadar Mercedes'in yardımıyla olsa da.
    Kimi, o yarış Belçika 2004 ve bende tamamı var, he he he.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    çok güzeldi o yarış... çıldırmış gibi gidiyodu (bizim gibi).. David'i bi geçişi var hala unutamam...

Motosikleti
    speederbike
    He valla, Spa 2004 benim eski favorimdi. Şimdiki favorim Suzuka 2005. Monza'da lastikler aşınmasaydı o da ayrı bir efsane olacaktı (full depo ile pole pozisyonunu al, 11. başla, tek pit stop yap ve birinci ol). Michelin'in gözü kör olsun.

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    ben 9 u bekleyemem...

Motosikleti
    speederbike
    Hadi o zaman...

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Gecen sene sayilmaz.Bal - onzo hakikaten cok balliydi, Ferrari takimi belki 10 senedir hic yasamadigi problemleri yasadi gecen sezon.Schumi 1996'da Ferrari'ye geldiginde Ferrari bitmek uzereydi artik, o o..uruktan tayyare arabayla bile 3 yaris kazanmisti -- gecen sene hic kazanamadi.(Eh Indianapolis'i de saymayiver artik.)
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    speederbike
    İndianapolis'i saymıyoruz zaten

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Mercedes'ten Raikkonen atağı

Raikkonen yeni sezonda hangi takımda olacağına karar vermedi
    Alman gazetesi Bild, McLaren'i almaya hazırlanan Mercedes'in Kimi Raikkonen'e takımda kalması için 64 milyon dolar teklif edeceğini yazdı.

Kimi Raikkonen'in 2007 için Ferrari ile sözleşme imzaladığı kulislerde güçlü şekilde ifade edilirken Fin pilot için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Alman Bild gazetesi, McLaren'deki hissesini yüzde 80'e çıkaracağı iddia edilen otomobil üreticisi Mercedes-Benz'in Raikkonen'e iki yıllık sözleşme teklif edeceğini yazdı.

Gazetenin iddiasına göre Mercedes, adı Renault ile de anılan 26 yaşındaki Raikkonen'i takımda tutmak için 64 milyon doları gözden çıkardı.

Bild, bir Mercedes basın sözcüsünün açıklamasına dayanarak yaptığı yorumda da McLaren'in el değiştirmesinden sonra takım patronu Ron Dennis'in görevine devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

Auto Bild Motorsport'ta yer alan yeni bir haberde ise Kimi Raikkonen'in Ferrari'de Michael Schumacher'in yeni sezondaki takım arkadaşı olacağı ve Felipe Massa'nın test pilotu pozisyonuna kaydırılacağı belirtiliyor.

Yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher, Formula 1'deki geleceğiyle ilgili kararı önümüzdeki ay Monza'da koşulacak İtalya Grand Prix'sinde açıklayacak.

Mercedes-Benz McLaren'ı alıyor

McLaren Mercedes Formula 1'de son şampiyonluğunu 1999 yılında elde etti
    Alman medyası, otomobil üreticisi Mercedes-Benz'in McLaren'ı satın almaya hazırlandığını iddia ediyor.

Auto Bild Motorsport, Mercedes-Benz'in McLaren'daki yüzde 40 hissesini 70 veya 80'e çıkarmaya hazırlandığını, bu değişim sonucunda takım patronunun Ron Dennis'in yerine Norbert Haug olacağını yazdı.

Haberde Stuttgart merkezli Mercedes-Benz'in, 1999 yılından bu yana Formula 1'de şampiyonluk kazanamadığı için McLaren ile ortaklığından hoşnut olmadığını belirtildi.

Auto Bild Motorsport, BMW'nin Sauber'i satın alıp kendi takımınını oluşturmasından sonra gösterdiği gelişimin Mercedes-Benz'e cesaret verdiğini ve bu yatırımın Alman otomobil üreticisine 380 milyon dolara mal olacağını savunuyor.

Mercedes-Benz adına konuşan bir basın sözcüsü, kardeş firma DaimlerChrysler'in McLaren'daki hissesini arttırma hedefinin sır olmadığını ancak kesin kararın henüz verilmediğini açıkladı.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild ise ismini vermediği bir Mercedes-Benz yöneticisine dayandırdığı haberde McLaren'ın çok yakında el değiştirmesinin kesin olduğunu yazdı.

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler açık alan dan biletim var en iyi nerden seredilir? tavsiyesi olan var mı?
    bir de gecen sene giden varsa yiyecek içecek su getirmek serbest mi? ayrıca yanımda portatif sandayle göturecektim ama biletin arkasında yasak yazmış napsak acaba?
    ==============================

Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı richy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler açık alan dan biletim var en iyi nerden seredilir? tavsiyesi olan var mı?
    bir de gecen sene giden varsa yiyecek içecek su getirmek serbest mi? ayrıca yanımda portatif sandayle göturecektim ama biletin arkasında yasak yazmış napsak acaba?
    Yiyecek icecek goturemessin, sandalye goturemessin zart zurt diyorlar ama ben gecen sene gittim, herkes sandvicini suyunu ayranini yaninda getirmisti.Portatif sandalye getirenler de vardi ayrica.Sen al yanina yiyecegini icecegini sandalyeni, ben gecen sene sorun cikardiklarina sahit olmadim, eger olur da giciklik yaparlarsa miyminti olma yeter gene sokarsin yemegini sandalyeni

Motosikleti
    speederbike
    Sen bakma bilete. Ne Türkiye'de, ne de başka bir ülkede o yazılanları katı bir şekilde kontrol ediyorlar. Yiyeceğini, suyunu (suyu bol bol al), sandalyeni, varsa güneşlik veya şemsiyeni de al ve git. Zaten pist üstündeki yemek satış yerleri aşırı kalabalık olacaktır. Oraya gitmeye kalkarsan yarış izlemeyi unutabilirsin.
    Açık alandan izlemek için sekizinci virajı gören yer güzel. Kaza görebilirsin. Ama orada geçiş olmuyor. Geçiş görmek istersen dokuzuncu virajdan sonraki uzun düzlüğü gören açık alana gitmen gerekiyor. Ama orada da arabaları detaylı göremezsin, hızlı geçiyorlar çünkü. Geçen sene geçişlerin çoğu o düzlükte oldu, kazaların çoğu da sekizinci virajda.

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eywallah beyler

Motosikleti
    var bi şeyler
    Ben gecen sene ilk virajdan hemen sonraki acik alandaydim, starttan sonra ilk viraj curcunasina sahit olmustum.(ne oldugu anlasilmiyooo

Motosikleti
    speederbike
    8. virajın sonunu gören yer güzel (Montoya'nın gözümün önünde pistten çıkması dışında). Arka düzlüğün ilk yarısı ve startın ilk virajı görülebiliyor. Yani orada olursanız startta ilk virajı geçeni görüyorsunuz. Altın tribünler için en uygun yer ise 1. viraja en yakın olan kısım. Oradan arka kısmı da görebilirsiniz.

Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ferrari'nin problemlerini yavas yavas hallettigini hepimiz goruyoruz.. Ferrari sezon sonu yaklasirken renault yla arayi kapatmayi basariyor.. Watercolours sana sezon sonunda tekrar konusuruz demistim. Daha sezon bitmedi!

Motosikleti
    speederbike
    Sin, ne yalan söyleyeyim. O hıyar Alonso kazanacağına Schumi kazansa keşke. Alonso'nun McLaren'e getireceği 1 numara hiç umrumda değil, McLaren'de getireceği şampiyonluğu da istemiyorum. Schumacher bize Alonso ve Briatore'yi mor renkli olarak gösterir inşallah.

Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alonso'nun yildizi yakinda soner.. MclarenMercedes'e yakismicak bi isim! Watercolours umarim mor gorucez.. Ztn gormeyede basladik!

Motosikleti
    speederbike
    McLaren camiası kesinlikle Alonso'yu da, getireceği 1 numarayı da, ileride getirmesi düşünülen kupaları da istemiyor. Yurtdışı ve yurtiçi McLaren forumlarında gördüğüm genel izlenim böyle. Hatta herkes Alonso ile şampiyon olmaktansa Kimi ile şampiyon olmamayı tercih ediyor.

26. sayfa BirinciBirinci ... 162425262728 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler