moto gp'ye girsin. rossi'ye kafa tutuyodu ya.
moto gp'ye girsin. rossi'ye kafa tutuyodu ya.
May the Force be with McLaren Mercedes
ben vazgeçtim ya.. mclaren de kalsın. belasını bulsun orda. gerçi bu kadar emin konuşuyorum ama benim mclaren dan şüphelerim var. bide ona daha dayanıklı ve hızlı araba verirlerse kafayı yerim ben.
ona dayanıklı araba verirlerse bırakırım be mclaren'i. kimi'nin 2 şampiyonluğunu engelle, sonra git en şımarık adama biraz daha şımarması için iyi araba ver. dağıtırım woking'i.
kolay mı ya. adam neler çekti o arabayla. boşuna buz adam demiyolar. başkası olsa olay çıkartırdı herhalde.
ben buradan çıkaracam, adam oradan bişi demiyo.
Lewis Hamilton GP 2 tarihinde 2 ayrı pistte çifte zafer kazanan tek pilot...Rosberg'in sezon başında neler başardığına bakarsanız...bilmiyorum yani Gelecek sezon McLaren'da olmasa bile Lewis Hamilton'un ortalığı karıştıracağı kesin !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
raikkonen-hamilton ne kadar kafiyeli veya raikkonen-rosberg, o da kafiyeli...
alonso-mclaren ne kadar mide bulandırıcı, iyyyyy...
monacodan birkaç resim..... bu arada kimi nin doğum günüymüş monacodaki yarışın olduğu gün....
kimi yi kandırmaya çalışıyolar. sadece direksiyonla olmuyo. araba lazım efendiler
safety car. keşke kimi ye bunu verseler.
değilmi ama bundan iyidir.....
THE ICE MAN KIMI RAIKKONEN GO KIMI !!!!!!!!!!!!!
makyaj kısmını güzel yapıyolar da mercede sbir de içini doldurabilse...
açık alandan formula bileti aldım 87 ytl'ye mal oldu. moto gp'ye ne guzel 10 ytl ye gitmiştik. formula pahalıymıs bea. gecen sene gidemedik bakalım o sesler canlı nasıl oluyormuş
==============================
==============================
bu sene geçen seneki sesleri duyamayacaksın. geçen sene muhteşem v10'ların son senesiydi. ben 2 kez duydum. bu sene v8 dinleyeceksiniz.
Cuma günü gidip kaçak gireceğim, sesleri dinler çıkarım
Ben diyecektim ağzımdan aldınwatercolours adlı üyeden alıntı
Usta şu GP4 2006 sezonu güncellemesini bitirmişler mi ? Biliyorsan linki koyuver bi zahmet.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
sadece sesleri dinleyeceksen girmene gerek yok. tribünün hemen arkasından çok rahat duyarsın sesleri. tabii piste 10m farkla o sesleri dinlemek müthiş.
shrieker,
gp4'ü biliyorsan öyle genelde paket paket değil de taksit taksit güncellendiğini bilirsin. en son gördüğüm kadarıyla renault, mclaren, ferrari, super aguri, bmw sauber, toyota hazır. pistler güncelleniyor (geçen senekiler hazır, bu sene yeni pist yok zaten).
gp4 gerek grafik, gerek sürüş olarak f1 serisinden kat be kat iyi de güncelleyebilmek için biraz oyunla içli dışlı olmak lazım.
www.grandprixgames.org
Ana kapıdan içeri girmek sorun, pazartesi başlıyorum tellerin altından tünel kazmaya.
keşke geçen sene gitmiş olsaydın ve olsaydım. nerden bilirdim kimi nin orda show yapacağını.
ya, ben 8. virajda duble duble diye havalara zıplarkene gerizekalı montoya gözümün önünde pistten çıktı.
montoya tam öküz zaten bi keresinde de tur bindiriken dubleyi kaçırmıştık. bi keresin monteiro(doğrusunu bilmiyom) arkadan geçirmişti buna...
İstanbul'daydı o olay işte. Etmediğim küfür kalmamıştı, Ferrari'ciler sakinleştirmişti beni.
1 viraj sonra tur bindirse olmuyordu sanki. embesil. v10 döneminin en iyi 10 arabasından biriyle yaptığımız duble sayısı 1, kaçırdığımız duble sayısı en az 2.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)