Engin öncelikle hayırlı yolculuklar dilerim..
Israrla tek başına gitmek istediğini yazmışsın, yapmak istediğinin bir gezi,bir kaçış yada ne bileyim bir kafa dağıtma yolculuğu olacağı belli ama TEK başına gideceğin için çok çok ama çok dikkatli ol ben o tarafa yolculuğumu en son ekim ayında yapmıştım hoş gerçi bende tek gitmiştim ama hava şartları bugüne göre daha iyiydi..
Yol hakkında çok fazla söylenecek bişey olduğunu düşünmüyorum temiz güzel bir yol fakat yine tehlike yok denemez ama keyif alacağın bir yolculuk olacağı belli.
Ben elif pansiyonda kalmıştım fena sayılmaz üstelik fiyatlarıda makul şaraplardan mutlaka tatmalısın
bence saat dokuz yolculuğa çıkman için güzel bir saat ahaste aheste gidersin şurada dur şu güzel burada dur bu güzel demek istemiyorum çünkü bence durmak istediğin yer en güzel olanıdır. Bir program dahilinde hareket etmek bazen beni sıkıyor belki sende öylesindir
..
Bende tek başıma kaçmıştım oralara 2 gün kalıp döndüm umarım yapacağın yolculuk sana istediğin şeyi verir beni bir nebze olsun rahatlatmıştı...
Sana şimdiden iyi yolculuklar dikkatli ol bende gelmek isterdim demiyorum çünkü açık açık yazmışsın TE
K BAŞINA GİTMEK İSTİYORSUN...
Heeee unutmadan dönüşte senden gezi topiği açmasan bile çekeceğin güzel manzaraların fotoğraf topiğini bekliyoruz..