Benim adayım olcan138 daha iyisi Şamda kayısı
Benim adayım olcan138 daha iyisi Şamda kayısı
Valla bi düşünmek lazım.Yani benim şartlarım pek ağır değildir :
Günde 3 saat çalışırım.Ssk+prim+maaş(3000YTL).Yol parasını,sabah,öğle,akşam yemeklerini site karşılar + Bir dizüstü bilgisayar+ Bi hayabusa + Cadillac (malum kış mevsiminin zor şartlarında mod olarak ben yolda falan kalırsam siteniz modsuz ne yapar) + Haftanın iki günü çalışmam ona göre.Arkadaşların dediği gibi bayram seyran dinlemem yine çalışmam.+
ya topu topu 4 kişi ya var ya yoksunuz.kalkıp site kuruyonuzya helal valla size.izmir istanbul ekipleri böyle bişe yapmamışken sizin yapmanız alkışlanacak şey. arkanızdayız
ha eğer geyik kısmı açarsanız kesin ordayız ekip olarak.haberin olsun
Amaç kalpler bir olsun.
Tabiki motosiklet.net gibi 14.000 üyemiz olamaz.
Ama eskişehirlileri toplarsak ne mutlu bizlere..
MOD nerede??
hayırlı olsun der açılış merasimine gelemeyeceğimi bildiririm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tamam viper dert etme sen ben olurum mod
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hadi arkadaşlar , MOD yok mu?
Yaw korkmayın , savaşa göndermeyecem , azcık internet başında kalacak o kadar !!
Yahu topraklarını yönetici yapsana. Ama dur gezilerde felan site boş kalır sonra. Sana fazla gezmeyecek hatta mümkünse motorsuz biri lazım. Benim gibi
Şaka bir yana yardımcı olurum bu aralar hayatımın büyük kısmı bilg.başında geçiyor lakin bu işi hatır için yapacaksak durumum değiştiğinde İst.yolumuz felan düşerse çalışmaya kendine hemen bir yönetici bulursun en acilinden. Kabul mü?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ben anında olurum boğaziçi üniversitesi moderatör bölümü mezunuyum...bu işlere elim çok yatkın.
Aman efendim ne demek? O sizin kendi moderatörlüğünüz...desertnight adlı üyeden alıntı
Ben sadece sizlere layık olmaya çalışıyorum...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
kanka naber...nerelerdesin niyazi....hacım siteyi göçertirsin sen...niye gelmedin lan Kartal bowlinge...gelcem deyip satış he...bittin yiğenim sen...numan_tas adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
GUNCEL
Arkadaşlar hadiiinnnn.
1 mod - kendine güvensin , zek, , çevik , olsun...
Çok , özellik aradım..
lem viper hastamısın olm sen.ule işte bütün millet adayım modluğa diyo,sen kalkmış hala mod nerde dion.aha bi ton mod adayı var.
Arkadaşlar bu akşam ve yarın sabah için çok acil , geçici moderator aranıyor...
Bilginize , niyeti ciddi olan arkadaşlar , özel mesaj atsın...
Tabiki isterse kalıcı olur.Ama bu akşam ve yarın sabah çok çalışmamız lazım...
yaw ben olurum dedim halamı arıyuon sen
Admin olmazsam oynamam modluk beni bozar benim gözük yükseklerde
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
kanka gelcektim bea,hatta babamın arabasını kaçırıp gelcektim ama anahtarları bulamadım.:Dmete_han adlı üyeden alıntı
ben beleşe olurum lütfen.beni yapın bir çok şey biliyorum
vallahamı
arkadaşım topicği 2006 da açmıştık o siteyi kapandı tekrar açıldı tekrar kapandı şuandada kapalı
ama ginede çok saol
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)