Ne akıllı adamlar bunlar..
Ne akıllı adamlar bunlar..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
muahahhaa koptum yaa . zihni sinirin proceleri bunnar..
racing racing ve racing.............
abi ölürüm ben sana yaw nerden bulursun böyle şeyleri....
cık cık
herkes kendi motorunun tanrsdr. yaratr.. yokeder.. hayat verir..
Evet.. Bazı Zihni Proceler.. Dikkat et proje değil Proce..RaCe_ adlı üyeden alıntı
Bakalım daha ne projeler çıkaracaklar..
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
e olm sende proje dedin..-)))))))))))
Çok güzel
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ohooooooo
Ne o kıskandın mı dehalarıRaCe_ adlı üyeden alıntı
kıskanmammı?
daha yok mu yaws huehue
:bestmt:
GUNCEL
Walla super...
He he he ne bunlar yaw birayı tuttum harika olmuş hemen üretime geçsinlerde bardak derdi kalmasın çok hoş şeyler artık çaykaşığı falan gerekmicek bunları 2006 projesi olarak değerlendirip meclise sunmak gerek ne güzel yaw kazaydı kavgaydı içimiz kararıyo bu tür şeyler insanın neşesini yerine getiriyo valla, ben görmemiştim sağ olasın viper, siteye ekleyen arkadaşlarada teşekkürler.
çok güsel yaw
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ehuehuehue
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
kedi ranzasıyla,kıllı bant çok güzel
Bu procelerin kitapları var, ayrıca Zihni Sinir'in Taksim'de bir dükkanı vardı hala kapanmadıysa ilgilenen arkadaşlar gidip görebilirler. Orada bazı procelerin gerçeğe dönüştürülmüş halleri satılıyordu.
Gerçekten ilginç proceler var, herkese tavsiye ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)