merak etmeyin arkadaşlar , Türk halkı olarak güvendeyiz , aklı olan zombi Türkiyeye gelmez , gelirsede bu zamları görür ve geri gider elhamdülillah zombi krizi bizi teğet geçer
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Tuzlu su yerine ucuzundan rus vodkası veya samagon dolduracaksın bak gör sonra sen o zombiyi halay çekiyor mu çekmiyor mu
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
obaaa yalnız değilmişim kuralım ekibi Zombilerle Savaşma Derneği
topik "konu dışı" başlığı altında açılmış işine gelmeyen bakmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
arkadaş sen zaten doğru yerde açmışsın topiği kimseye de zorla okutmuyosun, hiç muhabbet dönmeyecek mi bu forumda, sırf motorlarımızdan sorunlarımızdan tecrübelerimizden mi bahsedecez
Ninja
çok dizi izliyorsunuz Tha Walking Death i izleyin öyleyse
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
en iyisi benzin enjekte etsinler damarlarına sonra buraya konu açarlar yeni başlıyorum racing binmek istiyorum önerileriniz neler
Bu ayar iyiiii
Yazıda doğru olan şeyler var. Böyle bir deney gerçekten -ve bildiğim kadarıyla kısmen başarılı olarak- yapılmıştır. Ancak kandırmacanın altın kurallarından biri olan 'doğruları ve yalanları harmanlama' icra edilmiş. Olay bundan ibaret.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
o ısırma olayına pek inanamadım
Bu ayar iyiiii
tuttum bunu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------
yapılıyomuş zaten bak üstad yazmış
@inci1903___bizde coroner bypass'da hastaların 3-5 saatliğine kalbini durduruyoruz tekrar çalıştırdığımızda zombi'msi hareketler falan yapan olmadı daha
Ninja
ben yanlış mı okudum yoksa anlayamadım mı ?
köpek doktorları ısırdı diye zombi mi demişler ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
Yazdiklarin dogru ama gercekleri de gormek lazim.Bu dedigin seyler bin 5bin 10bin insanla olacak isler degil.Bilmem kac milyar insan yasiyor dunya uzerinde.Ve o denli buyuk bir hareket baslatmak tamamen imkansiz.Sen ben o biz binlerce insan bilincli sekilde hareket edelim dunyayi koruyalim.Kurtarabilecekmiyiz ? Felaket sonu engelleyebilecekmiyiz ? -Hayir..
Birak milyarlarca insani biz daha nufusumuzun yarisini bilinclendiremedik basa zombileri getirdiler.Dusunce guzel ama malesef bir okadar da imkansiz.
Hic oynamadim black opsu ama zevkli olmazmiydi be
Ya zammi falan gec Turk insani icinde barinamaz zombi.Mumkun deel
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
5 bin 10 bine gerek yok, tek insanla yola çıkılmış projeler şuan hayat vermiş durumda. Belki siz önemsemiyorsunuz ama kaç milyon balina kurtarıldı, kaç tür maymun çeşidine üreme alanları sağlandı, eskiden sadece 20-30 olan tür sayıları şuan binlere vurmuş durumda. Çok uzağa gitmeyelim, ülkemize dönelim. En basit örnek köpek barınakları. Bir elin parmağını geçmeyen insan grubuyla koca bir barınak inşaa edildi. Belkide binlerce köpeğin hayatını kurtardılar. Köpek diyip geçiyoruz ama olaya 'canlı' gözüyle bakmak lazım. Çünkü o canlıları da yokeden yine insanoğlu. Bizlerin umursamaz tavırları yüzünden sadece araba çarpmasından dolayı yüzlerce köpek kör oluyor, bacağı kopuyor, kulağı sağır oluyor, organ noksanlıkları doğuyor. Ne mutlu ki halen onlara el uzatan kişiler var. Sadece dış görünüşüne, güzelliğine bakmayıp, onları bir aksesuar gibi görmeyip her haliyle kabul eden ve evinde sıcak bir yuva sağlayan aileler var. Yoketmek kolaydır, önemli olan onarmaktır. Toplumumuzda bir taraf kanatırken diğer taraf pansuman yapıyor. Bunu dünya nüfusuna vurduğunuzda belki 10'da 1'lik dilimi bile doldurmuyordur. Ama herşeye rağmen savaşan yardımseverler var. Ceplerine belki para girmeyecek, bu işten dolayı zengin olamayacaklar belki ama en azından başkaları için birşeyler yapıyorlar. Dünya2nın daha çekilir olmasını sağlıyorlar. Bu insanlar birer savaşçıdır, geleceğin çok daha iyi koşullarda olması için hepimiz adına savaşan savaşçılardır. Ve evet; kuratarabilicez. Kurtaramasak bile en azından deneriz. Denemekten kime zarar dokunur. Bir adım atalım yeter. Artık imkansız diye bir kavram kalmadı. Herşey insanoğlunun elinde. Eğer kendilerini düşünmeyi bırakırlarsa imkansızı aşmış olucaklar. Ama cesaret edemiyorlar. Eğer kendileri cesaret edemiyorlarsa diğerleri onu cesaretlendirecektir emin ol. Bu iş hep böyle olmuştur, böyle olmaya da devam ediyor. Yeterki ilk adımı siz atın, gerisi gelir.Yazdiklarin dogru ama gercekleri de gormek lazim.Bu dedigin seyler bin 5bin 10bin insanla olacak isler degil.Bilmem kac milyar insan yasiyor dunya uzerinde.Ve o denli buyuk bir hareket baslatmak tamamen imkansiz.Sen ben o biz binlerce insan bilincli sekilde hareket edelim dunyayi koruyalim.Kurtarabilecekmiyiz ? Felaket sonu engelleyebilecekmiyiz ? -Hayir..
Birak milyarlarca insani biz daha nufusumuzun yarisini bilinclendiremedik basa zombileri getirdiler.Dusunce guzel ama malesef bir okadar da imkansiz
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/konu...#ixzz1BDorXUr3
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Dernek cemaat hikaye ; Bu zombiler yokedilemez arkadaşlar...
Mesela bizim forumda çeşitli zombiler var , motosiklet.net üyelerinin makineli tüfek yoğunluğunda ki ve meydan larus kıvamındaki mesajlarına rağmen halen canlı olarak kaldılar ve yok edilemediler. ..
Örneğin ;
600 lük zombiler; Bunlar ayda 3-5 kez 600 lükle başladım, başlıyorum, başlıyorum türünde başlık açan zombi türüdür, yokedilmesi imkansızdır.
Aynasız Zombiler ; Bunlar ayda 5-7 defa "yaptık birşeyler" şeklinde başlık açıp gökkuşağının bilumum reklerine bulanmış aynaları sökülmüş cupları sergileyen zombi türüdür. yokedilemez
yasakçı zombiler; bunlar ayda 1 kez yanımdan wrommm şeklinde hayabusa geçti bu motorlar caddede yasaklanmalı , normal insan buna binmez şeklinde başlık açan zombilerdir.
gezi zombileri ; Evin arkasındaki çamlığa çıkıp indikten sonra, yahut sahildeki parkta arkadaşları ile yarım saat oturduktan sonra , faaliyet için harcadığı zamanın 3 ya da 5 katını harcayarak cep telefonu ile çekilmiş kalitesiz bok böcek bira şişesi masa sıra eşek sakası fotoğraflarını foruma yükleyip, national geopraphic tadında dumantepe gezimiz, sahil gezimiz şeklinde başlıklar açan zombilerdir, ki görüldüğünde ilk vurulması gerekenler bunlar bence.
Aslında daha çok var da vakit yok hepsine
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)