Yenilebilir olanlardan en çok hangisi lezzetli?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Normalde kıyamam ama hepsinden yiyesim geldi. Bilmiyorum var mı ama, kuzu olayı da süper olur. Özenle besleyip en doğru zamanda afiyetle...
www.motorumla.net
Niye sattın ki tam çoğalacakları zamanda
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
arkadaşım tebrik ederim zevkle bakıp büyütüyorsun bende tavşanları ve tavukları çok severim çok baktım besledim yarışmalarına katıldım çokda birincilik aldım 2 yıl önce kaza geçirince tavşanlarıma bakamadım bahçedeki bütün yeşillikleri bitirdiler aç kalınca dagıttım eşe dosta son 4 tanesi kalmıştı onlarıda köpekler bogdular şimdi tavuklar dan tekrar başlıyacagım bir horoz 4 beş tavuk koyacagım apartmanda komşular rahatsız olmasınlar istanbulda canlı tavuk bulamadım tabi olarak yetişmiş kedilerle başa çıkabilecek büyüklükte ferik den büyük tavuk horoz arıyorum sen bana yardımcı olabilirmisin tekrar tebrik ederim
19 sayfanın hepsini okumuşum...Filmin devamını sabırsızlıkla bekliyorum.. (Not1: Herşeyin küçüğü,masumu,temizi bu kadar mı sevim li olur ..Not2: Hayvanların tepside kızarmış resimlerini görünce resmen 15 dakika güldüm ...Film yönetmenin ters köşe yaparak gerçekleri de bir yandan suratımıza vurması gibi )
Teşekkürler
Sezon açılışı 550 bıldırcın
Merhabalar,
öncelikle bolluk ve sağlıklı yavrularla dolu bir sezon geçirmen dileklerimle söze başlamak isterim, yılbaşından beri sezonu açman için bekliyorumdum, yazmamak için sabrettim. 19 sayfanın hepsini zevkle ve defalarca okudum tekrar tekrar baktım.
Bizim gibi istanbulda beton ve asfalt arasında yaşayanların gıpta ile baktıkları bir ortamdasın. Bende Zonguldak/ Devrekte büyüdüm. evimizin arka bahçesinde ufakçapta bir kümesimiz vardı. Misler gibi her sabah yediğim o taze yumurtaların tadı hiçbir yerde bulamıyorum. Hele o köy tavuklarının lezzeti hımm (= insan kıyamıyor ama tadındanada doyulmuyor.
neyse daha fazla lafı uzatmak istemiyorum resimleri ve hikayelerini merakla bekliyorum..
Takipcinim
Teşekkürler sağolun.
Bu tür yazıları hep duydum sanırım biz içerisinde olduğumuz için değerinimi bilemiyoruz.Yani sabah uyandığında bahçeye çıkım çeşit çeşit hayvanlara yem atmak folluktan oturan tavuğu bekleyip kalkınca yumurtasını alıp pişirmek ( daha tazesi yok ) bunlar çok sıradan şeyler gibi geliyor bize.Ama şehirde yaşam sürenler için bunlar büyük bir nimet sanırım
Değerini bilmek gerekir.
Bu güneşli havada hayvanlarla birlikte yayıldık :D
hindilerimden fotojenik pozlar =)
birkaç sayfa öncesi minik hindilerin son hali deme sakın (=
ufakken daha şekerlerdi şimdi pozlara bak asarım keserim yaklaşmayın der gibi bakıyor
Evet onlar elimde büyüdüler :D
---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
Buğün çektiğim video
http://www.youtube.com/watch?v=T52FXabeL_k
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)